آقا خبري نشد ؟؟؟ من عكسه پشتش رو ميخوامنقل قول:
Printable View
آقا خبري نشد ؟؟؟ من عكسه پشتش رو ميخوامنقل قول:
بچه اگه كسي عكسه پشتش رو داره برام اسكن كنه من نياز دارم
سلام ،
میگم کسانی که فیفا رو نصب کردند... با DirectX مشکلی پیدا نکردند ؟؟
چون کامپیوتر من به تمام بازیهایی که DirectX میخوان Error !! میده ... :41:
راستی حجمش حدودا" چقدره؟؟ و باز هم باید روی دیسکی که ویندوز نصبه ، نصب بشه؟؟ :13:
كي گفته بازي بايد رو ديسكي كه ويندوز نصب ميشه نصب كني ؟؟؟؟ مشخصات كامپيوترت چيه؟
تمام فیفا هایی که تا الان داشتم نصب اولیه رو به طور اتوماتیک رو دیسک C نصب میکرد که حدود 5 مگ فضانقل قول:
میگرفت...
بعد نصب ثانویه !! هم داشت که حدود 3 مگ بود و اون رو میتونستی تو مسیر دلخواه بندازی.
بازیش فرقی زیاد نکرده ولی قشنگ شده مثلا وقتی بازی شروع میشه هیچ فرقی با سال پیش نکرده در کل گیم پلی خیلی بدی داره باید یک فکری بکنند
داداش مثل اینکه شما اطلاعاتت از پیسی خیلی بالاس:10:نقل قول:
گیگ نه مگ.بعدشم به راحتی میتونستی بریزی تو یک درایو دیگه.در ضمن همه بازیای دنیا directx می خوان.معلوم نیست شما چی کار میکنی!:27:
تايييد ميشود پست بالايي
حجم بازی 2.94 gig هستش و روی هر درایوی بخوای نصب میشه
با سلام به دوستان
داشتم بازی میکردم به یک نکته جالب برخورد کردم
دقیقه نود بود و تیم من دو بر یک جلو بدو برای حریف کرنر شد بعد زننده کرنر با دست اشاره کرد یهو دیدم دوربین گلر رو نشون داد که داره سریع میاد تو محوطه جریمه
خیلی جالب بود وقتی کرنر ارسال شد دفاع منم نامردی نکرد توپ رو دفع کرد و مهاجم هم حمله کرد و دروازه خالی رو باز کرد
جالب بود برام و فکر کنم تو نسخه های قبلی همچنین چیزی نبود
ولی از گرافیک یکم بد بازی بگزریم یک واقعیتهائی داره که واقعا حس بازی رو به آدم میده
+++++++++
یک درخواست اگر کسی میدونه چطوری تو fan shop همه توپها و پیراهنها آزاد میشه بگه لطف کرده