help. من سوتی دادم اساسی. حواسم نبود که منو فارسی داشته باشه.وای
اینی که من دارم منو فارسی نداره! کیبرد عربی فقط داره.
چجوری میتونم منو ش رو فارسی کنم ؟
میکنن؟ چقدره هزینش؟
Printable View
میکنن؟ چقدره هزینش؟
فکر نمیکنم هزینه ی خیلی زیادی داشته باشه ... شاید یه چیزی حدود 3 تومن ... البته طبیعتا چون کار خدماتی و نرم افزاریه قیمت ثابتی نداره و بستگی داره که کجا ببری ...!نقل قول:
میکنن؟ چقدره هزینش؟
خیالم راحت شد.پس میشه فارسی کرد.هوووووووووووووووو.نقل قول:
حروف گچ پژ هم اضافه میشه؟
بعد ببخشید کابلش قیمتش چقدره؟
و بازم ببخشید نمیشه نور صفحش رو زیاد کرد؟ فکر میکنم کمه. شایدم بخاطر قابشه.نمیدونم
اسکرین سیورش نمیشه ساعت بشه؟
1- مسلما وقتی فارسی بشه" گ چ پ ژ" هم بهش اضافه میشه ...نقل قول:
خیالم راحت شد.پس میشه فارسی کرد.هوووووووووووووووو.
حروف گچ پژ هم اضافه میشه؟
بعد ببخشید کابلش قیمتش چقدره؟
و بازم ببخشید نمیشه نور صفحش رو زیاد کرد؟ فکر میکنم کمه. شایدم بخاطر قابشه.نمیدونم
اسکرین سیورش نمیشه ساعت بشه؟
2-قیمت کابل مینی یو اس بی اونقدا نباید بالا باشه راحتم گیر میاد! خود من که ام پی تری پلیرم از این نوع کابل استفاده میکنه و نیازی به خرید این کابل نداشتم ... کلا اگه دستگاه دیگه یی داشتین که از کابل مینی یو اس بی استفاده میکنه میتونین برای گوشی ازش استفاده کنین !
3-چرا میشه با یه ترفند از ساعت به عنوان اسکرین سیور استفاده کرد ! شما کافیه یه ساعت فلش ( با پسوند Swf ) بریزی رو گوشی و اون رو به عنوان اسکرین سیور قرار بدی !
ممنون- برنامه و تم و ... چی پیشنهاد میکنید و از کجا باید دانلود کنم ؟
یه سوال دیگه ؟
بعد از اینکه گوشی رو فلش و منو فارسی ریختن روش دیگه ماشین حساب و بازیاش پاک شده!
بازی منطقیه که پاک بشه ولی ماشین حساب دیگه چرا؟!
از کجا میتونم یه ماشین حساب واسش پیدا کنم ؟
سلام...
جواب سلام واجبه...
ببخشيد از اينكه يه تاپيك جدا زدم ...چون نمي رسيدم 14 صفحه مطلب بخونم...
_______
متن سوال:
ببخشيد اين 3110c پيغام گير نداره؟
2-من بخوام اطلاعات گوشي از جمله ميزان شارژباقي مونده رو بدونم كجا بايد برم؟(مثل سوني اريكسون K510i)
خيلي ممنونم...
منتظر جوابهايتان هستم...
ببخشيد اگه توي تاپيك مربوطه ننوشتم..
سلام دوست عزیز !نقل قول:
سلام...
جواب سلام واجبه...
ببخشيد از اينكه يه تاپيك جدا زدم ...چون نمي رسيدم 14 صفحه مطلب بخونم...
_______
متن سوال:
ببخشيد اين 3110c پيغام گير نداره؟
2-من بخوام اطلاعات گوشي از جمله ميزان شارژباقي مونده رو بدونم كجا بايد برم؟(مثل سوني اريكسون K510i)
خيلي ممنونم...
نه متاسفانه گوشی های جاوای نوکیا پیغام گیر ندارن ( در گوشی های سیمبین تا جایی که میدونم با نصب برنامه میشه یه کارایی کرد )
تو گوشی های نوکیا ( و فکر کنم تمام برندهای دیگه غیر از سونی ) شارژ رو به طور دقیق و به درصد نمیتونین ببینین و صرفا باید به شکل باطری که بالای صفحست اکتفا کنین ! اصولا یه نکته یی هم تو گوشی های نوکیا هست ( دست کم در مورد 3-4 گوشیی که من باهاشون کار کردم ) که وقتی خط اول شارژ کم بشه یعنی دست کم 50% شارژ کم شده !
اولا خیلی عجیبه که ماشین حساب پاک شده ! ماشین حساب یکی از منوهای اصلی بخش ارگانایزر گوشیه اینکه چرا پاک شده به نظرم عجیبه !نقل قول:
بازی منطقیه که پاک بشه ولی ماشین حساب دیگه چرا؟!
از کجا میتونم یه ماشین حساب واسش پیدا کنم ؟
به هر حال زیاد مهم نیست چون شما تو همین فروم بخش نرم افزارای جاوا میتونی ماشین حسابای کامل و جامعی پیدا کنی !
از آدرس زیر میتونی تم های این گوشی رو دانلود کنی :نقل قول:
ممنون- برنامه و تم و ... چی پیشنهاد میکنید و از کجا باید دانلود کنم ؟
و برای برنامه هم که خوب اکثر برنامه های ضروری مثل دیکشنری و وب بروزر ها و ... رو تو همین فروم بخش نرم افزارهای جاوا میتونی بدست بیاری... البته اگه یه سایت کامل خارجی رو هم بخوای من سایت زیر رو معرفی میکنم :کد:http://gallery.mobile9.com/c/nokia-3110-classic-themes_1366/1/
کد:http://www.getjar.com
از توضيحتون ممنون...
يعني هيچگونه برنامه اي نيست كه من بخواهم آن را دانلود كنم و بر روي گوشي بريزم تا چيزايي رو كه خواستم رو نشون بده؟