6300 که ما گرفتم داخل جعبش شارژر . هدفون . یدونه cd . دوتا دفترچه تقریبا 115 صفحهایی که یکیش انگلیسیه و یکیش عربییه و یه دفترچه دو صفحه ایی که جا انداختن سیم و رم رو نشون داده و یه رم 128نقل قول:
Printable View
6300 که ما گرفتم داخل جعبش شارژر . هدفون . یدونه cd . دوتا دفترچه تقریبا 115 صفحهایی که یکیش انگلیسیه و یکیش عربییه و یه دفترچه دو صفحه ایی که جا انداختن سیم و رم رو نشون داده و یه رم 128نقل قول:
من با 6300 کار کردم و اونرو با w700 مقایسه کردم ازلحاظ صدا .صدای w700 بیشتره و صدای 6300 با اکولایزر خیلی بده وبه درد اهنگ گوش دادن نمیخوره اما هدفونش خوبه دوربینش 2 هست بدون فلاش و رنگ عکسهایی که میندازه طبیعی نیست ولی دوربین w700 هم فلاش داره هم کیفیت عکسش بهتره وهم محافظ دوربین داره اما 6300 محافظ نداره از لحاظ ظاهری قاب 6300 فلزیه و باریک تر از w700 است و 6300 صفحه بزرگ وبا کیفیتی داره نسبت به w700و منوشم جالبه 1 پلیر برای اهنگ و 1 پلیر هم برای ویدو داره سرعت بلوتوث خوبی هم داره ولی مادون نداره و برای در اوردن رم احتیاجی به خاموش کردن گوشی نیست فقط لازمه در پشت گوشی رو برداری و مثل w700 با فشار دادن رم .رمش بیرون میاد البته این 6300 که من میگم بعد از 2 ماه کار کرد قسمتی که فیش هدفون بهش وصل مشه از کار افتاده و کار نمیکنه 1دونه بازی فوتبالم روی خود گوشی بود که خیلی قشنگه . 2 تا چراغ ابی هم کنار گوشیه که من هنوز ندونستم به چه دردی میخوره و کی روشن وخاموش میشه در کل w700 و k750 از این گوشی سرترند از هر لحاظ به جز روشنایی lcd
نقل قول:
چراغ های آبی دو طرف گوشی برای وقتی هست که مثلا Missed Call داشته باشین یا اس ام اس تا زمانی که باز نکردین یا اون تماس را نگاه کردین این حالت وجود داره (تونستم منظورم رو واضح بگم؟)
برنامه nokia wireless presenter رو امتحان کردم برنامه جالبیه میتونی دستکتاپ کامپیوتر و یا مدیاپلیر یا پاور پوینت رو باهاش کنترل کنی همچنین winamp رو ولی یکی از عیب هاش اینه که دستکتاپ کامپیوتر رو تو lcd موبایل نشون نمیده ولی خوب در کل برنامه بدی نیست. ولی برنامه ای برای گوشیهایی symbian هست که حتی دسکتاپ کامپوتر رو تو موبایل می بینی و کامپیوتر رو به راحتی با موبایل کنترل می کنی اسم برنامه هم control freak 2.71 هست برنامه فوق العاده ای هست.
سلام
ممنون از همه دوستان بخصوص جناب ZZZZesht كه ته و توه اين گوشي رو در ميارن. :31:
براي 6300 ويروس ياب درست و حسابي هست كه يك وقت با بلوتوث ايدز نگيريم؟؟؟ :21:
راستي ، بالاخره چجوري بايد Picture Message رو بفرستيم؟؟؟
آقا اولا شرمنده چند روز جواب نداديم...
دوما من هنوز PicSMS كار نكردم، يعني بدم مياد ولي چشم امتحان ميكنيم...
ضمنا 6300 و هيچ گوشي جاواي ديگه اي ويروس نميگيرن،اگه احيانا ميبينين گوشيتون صفحسش تار ميشه
يا هي خاموشو روشن ميشه كه 6300 تا حالا صابقه نداشته ،اين اشكال نرم افزاريه نه ويروس مثل:
نوكيا 3230 يا 6670 ساخت آلمان
من چنتا ويروس كه با بلوتوث واسم اومده ريختم تو گوشيم واسه كرم ريزي به بقيه تعارف كنم..:31:
همچنين:
جناب W700 دار،ميدونيم داري ،ميدونمم كه 6300 ديدي ،دلتم ميخواد
هممونم ميدونيم LCD 176x20 pixel 256kc بهتر از 6300 با LCD 240x320 pixel 16 MILION COLOR
هستش،ميدونيم: 12 ميمليمتر استيل خيلي بدتر از 2 سانت پلاستيك w700 ه
ميدونيم:w700 هم واكمنه هم گوشي هم آليه هم نونم ميره ميخره،ما شرمنده ايم كه 6300 داريم
ديگه لطف كنين مارو بيشتر شرمنده نكنين كه من مقايسشو بنويسم تا آبروم بره
K750 خيلي آليه همه ي دنيا ميدونن كه گوشي بالاترش نيمده
جسارتا
من از همه معزرت می خوام اگه کسی رو ناراحت کردم این دید من از این دو گوشی بود و نمی خوام بگم 6300 بده چون واقعا هر گوشی کارایی خودشو داره و هر کسی یه گوشی رو می پسنده
باید بگم اره 6300 رو دیدم خیلیم ازش خوشم اومد ولی وقتی خریدمش برام زیاد جالب نبود و اونرو به دامادمون دادم اما اون بر خلاف من از 6300 خیلی راضیه ولی وقتی هدفونرو بهش وصل میکنی انگار نه انگار که هدفونی بهش وصله وقتی اونرو نشون چند نفر دادم گفتن که سوکتش باید عوض بشه البته اولا اینجوری نبود
سلام دوستان . من درباره صدای 6300 هم شنیدم خوبه هم شنیدم بده حالا واقعا چه جوریه؟؟؟؟!!!!!
سلامنقل قول:
واقعا" ممنونم رفيق :11:
پس با خيال راحت بلوتوث بگيريم ديگه؟؟؟ تا حالا اشكالي برام پيش نيومده، ولي گفتم بپرسم كه پيش نياد. يكي گفت W700 يك پوشه اي داره كه ويروس و ...ميره توش و اصلا" فعال نميشه و .... خيلي اونجام سوخت :31: