سلام
من پی ام دی رو راحت نصب و اجرا کردم
در ضمن تا به جال آموزش صفحه اول تغییر نکرده چون جامع و کامله
علت سر نزدن هم اینه که دیگه همه روش رو یاد گرفتن یا بی خیال شدن (این احتمالش بیشتره :دی)
موفق باشید
سوالی بود در خدمتم.
Printable View
سلام
من پی ام دی رو راحت نصب و اجرا کردم
در ضمن تا به جال آموزش صفحه اول تغییر نکرده چون جامع و کامله
علت سر نزدن هم اینه که دیگه همه روش رو یاد گرفتن یا بی خیال شدن (این احتمالش بیشتره :دی)
موفق باشید
سوالی بود در خدمتم.
سلام!
کار کرد ، ولی توی downloadin میمونه.
(؟)
سلام به همه کاربران .
دلم نیومد که کارم راه بیافته و تشکر نکنم .
راستی من هر کاری کردم این moby explorer نصب نشد ، موقع نصب رو دانلود میمونه نمیره ، تاپیکم کامل مطالعه کردم ولی این مشکل حل نشده بود ، از چند تا لینک مختلف هم گرفتم ( رو حساب اینکه خراب نباشه و اینا )
ولی نشد ، خلاصه گفتم بپرسم که دوستان عزیز file manager خوب سراغ ندارن که بشه فولدر ها رو قفل کرد .
یک سری هم از سایت getjar گرفتم که زیاد بدردبخور نبودن . :13:
مثلا با نرم افزار file lock یه فولدر دارم روی مموری کارت ، اینو قفل میکنم ، بعد اگر از طریق مموری واردش بشی قفله ولی اگر از طریق شاخه image وارد بشی قابل رویته . :41:
اگر زحمت بکشین چیزی معرفی کنین که این مشکلات رو نداشته باشه خیلی خوبه .
سلام
لینک زیر برنامه Moby explorer هست که با بقیه فرق داره (کمی دستکاری شده)
خودم خیلی وقته که نصبش کردم!کد:http://www.2shared.com/file/3970125/ccb15458/Moby_Explorer_v30_.html
من فقط تونستم يه pmd رو نصب كنم كه اون هم درست كار نكرد.بعدش كه پاك كردم ديگه هيچ نرم افزاري رو گوشي نصب نميشه و install error ميده . جاوا رو هم rest كردم كه نتيجه اش اين شد كه اون 4 تا بازي پيش فرض هم با رزولوشن پايين و در گوشه صفحه اجرا ميشن . لطفا كمك كنين!!!!!
سلام دوست عزیز .
در قسمت Setting یکی از بازیها در قسمت APN کلمه Internet رو تایپ کنین .
مخلصیم .
سلام به همه
شرمنده چون تاپیک D880 تقریبا غیر فعاله مزاحم شما شدم
می خواستم ببینم طریقه نصب برنامه روی D880 هم همین طوریه یا نه؟
S A M S U N G جان ممنون از راهنماييت.از همونnetwork settingرفتم ولي نشد راه ديگه اي سراغ نداري(الهي من تر غش!)
من پیشنهاد میکنم گوشیتینو یه بار Full Reset کنین .
فکر میکنم کدش توی همین تاپیک باشه .
مخلصیم .
سلام من هرکار کردم نشد بازی نصب کنم یه بازی که امتحان شده از قبل رو اینجا میزارید ببینم شاید ایراد از بازی باشه و ایا من درست مراحلو میرم ........در ضمن هر فایل جار دیگه غیر بازی رو همینطور باید نصب کرد این که خیلی سخته؟