فقط W900
با اینکه خودم تا حالا ندیدم ولی هشخصاتشو که می خوندم تهشه بود با اون فیلم برداری توپش. بخاطر همینه که عکس اواتار مو W900 گزاشتم.
Printable View
فقط W900
با اینکه خودم تا حالا ندیدم ولی هشخصاتشو که می خوندم تهشه بود با اون فیلم برداری توپش. بخاطر همینه که عکس اواتار مو W900 گزاشتم.
مثلا اینجا تاپیک معرفی بهترین درایور گوشیه ولی آخرش هیچکس نگفت کدوم از همه با کیفیت تره و بهتره:41:
سلام من گوشیم K750 هست ولی این قدر تغییر توش دادم که هیچ کس نمی دونه که این گوشی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ این 100% مثل اطلاعات گوشی من در روز اولی است که خریدم و هنوز تغییر توش نداده بودم DBID: db2010
OPT CID: 49
EROM CID: 49
EROM color: red
IMEI: 35437601xxxxxx
| Phone: K750
Operator: EMEA_6
CDA: CDA102295/7 R2A
Firmware: R1CA021
EROM: n/a
k750.... .
مظلوم اینجا...!
آقایی مسعود جان .نقل قول:
راستی این درایور رو رو w810 امتحان نکنید ها جواب نمیده اصلا گوشی بالا نمیاد . از ما گفتن بود .
نه واسه w900 من تو هیچ جایی از این درایور ها ندیدم . گوشی باکلاسیه فقط یه کم بزرگه یه کم هم زیادی کلفته!
راستی چند گرفتی اصلی یا چنج ؟؟؟ راستی تا یادم نرفته مبارک باشه انشاالله هدفوناش برات بباسه . :31: :11:
می گم احسان جان حرف ما رو که قبول نداری فدای سرت !!!:10: .نقل قول:
خودت بشین هر چی درایور دوربین تست کن بازم به این نتیجه می رسی همون v8.54 super cam drive . :5:
نه مهدی جان آخه یه سری ادعا کرده بودن که فلان درایور کیفیتو میبره در حد هندی کم و 6 مگا پیکسل و اینا - ما که ریختیم دیدیم ازین خبرا نبود - واسه همین گفتم اونی که واقعا خوب هست رو بگین - حالا این super cam drive ورژن آخرشه یا بالاترم داره؟نقل قول:
اقا من ورژن 1.81 روی 810 ریختم نمیگم انداره 6 مگاپیکسل عکس میندازه ولی توشب خیلی خوبه تو روز حرف نداره.
منم درايو 1.81 رو روي كا750 ريختم خيلي باهال بود.
ولي بعضي وقتها وقتي كه ميخاستم برم به قسمت دوربين گوشي برميگشت به منو.
این آخریشه مطمآ باش اگه بالا تر پیدا کردم آپلود می کنم بقیه بچه ها هم دانلود کنن .نقل قول: