mohammad8 جان از چه موضوعی
Printable View
mohammad8 جان از چه موضوعی
منظور ایشون همون اسرار ماوراء هست .
EhsanHF جان من فکر نمیکنم
چون این داستان ها دارن اسرار ماورائو با یک زبون دیگه که خیلی هم تاثیر گذار تر هست بیان میکنند
ولی فکر کنم ادامه ندم بهتره چون من این کارو کردم که این تاپیک از انحصار من در بیاد ولی انگار توی این همه بازدید فقط چند نفر هستند که مینویسند که همون هم انگار تعطیل کردن
یعنی توی این همه ادم هیچ کس نیست که یک داستان معنوی جالب بلد باشه؟
-------------------
حالا چطوری شکلک بفرستم؟؟؟؟؟؟
:blink:
این جوری که سخته:wac:
والا چی بگم ؟
HolySooshiantعزیز لطفا ادامه بده و به همون بحث اصلی برگرد من نمی گم این داستان ها بده من خودم عاشق این جور داستان هام ولی خوب اینجا نه جاشه نه وقتش چون الان مطالب قبلی نصفه مونده امیدوارم نا امید و ناراحت نشده باشی وادامه بدی چون موضوع جالبی من همیشه این چیزا رو دوست داشتم و می دونستم که انسان یه نیرو های مخفی داره و تنها راهنمام هم معلم ادبیات راهنمایی آقای رضایی بود که اون هم علاقه داشت و دنبالش رفته بود وکلاس هیپنوتیزم می رفت و برای ما هم سر کلاس در حد پچه های دوم سوم راهنمایی مطالبی می گفت بعضی مطالبی هم که شما فرمودی معلممون به ما گفته بود مثلا اون سه نوع عشق و نیروی الهی و شیطانی و راه رسیدن به خدا از این طرق و ... و از شانس خوب من وقتی اومدم دبیرستانم آقای رضایی شد معلمم و تو مدرسه ام باهاش در ارتباطم ولی چون مشغلش زیاده نمی تونم زیاد ببینمش و این جا از شما حمزه جان خواهشمندم شما بشی راهنمای من به این دنیا و ادامه بده و بقیه ی دوستان هم کمک کنن تا حمزه جان دلسرد نشه و ادامه بده.
/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
حمزه جان من تاپیک قبلی رو تا یه جاهای خونده بودم تا اونجایی که قرار شد یه تاپیک جدید باز کنی وبعد رفتم مسافرت و اونجا بهنت زیاد دسترسی نداشتم و حالا که چند روزی برگشتم این تاپیک و کامل خوندم و زیر رو کردم ولی خوب خواهشا این کتاب های که لازم حتما مطالعه کنیم با اسم کتاب و نویسنده همه رو یه جا بنویس (اگه تونستی انتشاراتشم بنویس) که بگردیم کتابخونه هارو اگه پیدا کردیم بخونیم اگه هم نشد بریم بخریم و مطالعه کنیم با کمک شما جادوگر بشیم (شوخی کردم)
/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
خواهشا ادامه بده ضمنا من از اون داستان زیبای کرگدن ها عاشق می شوند با اجازه! تو وبلاگم استفاده کردم.
lovelyboys جان سلام
دوست عزیز شما لطف داری ولی من نویسنده کتاب که نیستم :blush:
شما هر سوالی داشتید بپرسید من تا جایی که بتونم جواب میدم :cool:
البته دیگه مثل سابق زیاد فرصت ندارم :ohno:
در مورد کتاب هم من خیلی کتاب خوندم این قدر که اسمشون هم یادم نیست خیلی هارو قرض کردم خیلی هارو هم که خریدم به بقیه دادم که پس ندادند برای همین خیلی کتاب الان ندارم مطالعاتم هم مربوط به 3یا4 سال پیش هست :blink:
این کتاب هارو هم خیلی ساده پیدا میکردم به هر کتاب فروشی که میرفتم از مسئولش میپرسیدم که کین جور کتا هارو کجا میذارن که اکثرا در بخش روان شناسی میذاشتند بعد توی کتابا میگشتم ببینم کدوم ها به درد میخوره
هیچ کتابی یادم نمیاد که عالی و بی نقص باشه ولی هر کتابی چیزی برای یاد گرفتن داره بعضی ها کم و بعضی ها زیاد شما باید زیاد مطالعه کنید تا اطلاعاتتون زیاد بشه :biggrin:
البته اگر اشتیاق شما به این مسائل خیلی زیاد و اتشین هست به شما پیشنهاد میکنم سعی کنید در مورد این مسائل از حد تجاوز نکنید که ضربه میخورید :blink:
در مورد داستان کرگدن هم احتیاجی به اجازه من نیست :rolleye:
من از این داستان خیلی خوشم اومد
اونوتوی یک مجله خونده بودم فکر کنم مجله موفقیت و چون خیلی خوشم اومد تایپش کردم همین :cool:
موفق باشید ;)
از کتاب بریدا اثر پائولو کوئلیو
دخترک ناراحت بود از اینکه نتوانسته بود کاری را که در مدرسه از او خواسته بودند انجام دهد.
ناراحت بود و غمگین....
پدرش دستش را گرفت و به اتاق قدیمی مادر بزرگش برد.
در آنجا یک ساعت قدیمی وجود داشت که سال ها بود خراب شده بود.
پدر ساعت را به دخترش نشان داد و گفت:
"در دنیا هیچ چیز مطلقا اشتباهی وجود ندارد.حتی این ساعت قدیمی و خراب در روز دو بار
زمان را به طور دقیق نشان می دهد"
===========================================
شاد باشید و سبز............
سلام دوستان
ممنون از داستان قشنگت محمد جان
و تو حمزه جان
این طور که از حرفات معلومه دیگه نمی خوای آموزش یک پارچه داشته باشی و می خوای به سوالات جواب بدی حیف شد منم دیگه اصرار نمی کنم و می رم دنبال کتاب اگه سوالی داشتم می پرسم ولی ما رو گذاشتی تو نخ حمزه جان!
فعلا
دوست عزیز ممنونم
باور کن دیگه وقت ندارم زیاد بنویسم
-----------------------
اگر فقط دانسته بودم
اگر فقط دانسته بودم که آن آخرين راه رفتن ما در باران است
من تورا در طوفان نگه ميداشتم .
دستهای تو را مانند محافظ زندگي برقلبم نگه می داشتم
و در ميان غرش آسمان ما گرم می بوديم
اگر فقط دانسته بودم آن آخرين راه رفتن ما درباران بود.
اگر فقط دانسته بودم من هرگز صدای تورا دوباره نميشنوم
هرچيزی را که ميگفتی به خاطر می سپردم
و در اين شبهای تنهايی می توانستم يک بار ديگر به آنها فکر کنم
و کلمات تو را به درون برده زنده نگه دارم
اگر فثط دانسته بودم من هرگز صدای تورا دوباره نميشنوم .
تو گنجينه ای در قلبم بودی
تو آن بودی که هميشه در کنارم بوی
بنابراين ناآگاهانه و احمقانه باور کردم که هميشه حضور خواهی داشت
ولی بعد روزی آمد که تا چشمانم را بستم
تو رفته بودی
اگر فثط دانسته بودم آن آخرين شب بودن در کنار توست
دعا ميکردم معجزه ای مانع از طلوع فجر گردد
و وقتی که تو به من تبسم کردی من به چشمان تو نگاه می کردم
و تورا مطمئن می ساختم که بدانی عشق من به تو پيوسته ادامه خواهد يافت
اگر ففط دانسته بودم ؛ اگر فقط دانسته بودم .
اقا اين تاپيك خيلي باحال بود فقط حيف دير پيداش كردم وگرنه حتما كمك ميكردم (جزوه معدودتاپيكاي بدردبخوره) ولي الان چون دانشگاه شروع شده ديگه نمي تونم زياد سر بزنم فقط بگم حيفه اين تاپيكه كه درش تخته شه
از اقاي holysooshiant هم خواهش ميكنم حالا كه اين تاپيكه به اين قشنگي رو راه انداختي و تا اينجا تنهايي اوردي لطف كن بقيشم برو ديگه.ادم كاري رو كه شروع ميكنه تا اخرش ميره.تازه شما به فكر اون ادمايي باش كه دارن تازه برا دفعه اول اين چيزا رو ميشنون و تازه علاقه مند ميشن در هر صورت بازم از تاپيك خيلي قشنگت ممنونو اميدوارم بازم ادامش بدي
راستي حالا كه بحث داستان عرفاني داغه اينم ببينيم بد نيست راستي با صدا گوش كنين.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]