Ok ، راهنمایی هم گزاشتم ، ولی اگه یه خورده فکر کنین به نتیجه میرسین. یعنی یه خورده بیشتر از بقیه مواقع !!!:27:نقل قول:
Printable View
Ok ، راهنمایی هم گزاشتم ، ولی اگه یه خورده فکر کنین به نتیجه میرسین. یعنی یه خورده بیشتر از بقیه مواقع !!!:27:نقل قول:
خدای من ! داوود یکدفعه بگو جایزه نمی خوای بدی دیگه ؟! :31:
:31: این چه حرفیه !!! از تو بعیده ، تو مثلا Infoت از همه بالاتره ( نسبت به امتیاز:27:) . من که گفتم اگه یه خورده فکر کنین همه رو میتونین جواب بدین.نقل قول:
-------------------------------------------
راستی ، دوستان عزیز برای سئوال 3 من یک توضیح مختصر رو هم قبول دارم و مهمتر از همه برام مثاله ، مثال !!!:21:
و یه چیز دیگه ، همین جا اعلام می کنم در صورتی که جواب سئوالاتتون رو کامل نفرستید و دست و پا شکسته باشه ، امتیازی بهتون داده نمیشه. پس سئوالات رو با دقت بخونید.
پاسخ شرکت کنندگان :
نقل قول:
نوشته شده توسط Atman
نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
نقل قول:
نوشته شده توسط DoOIViD
نقل قول:
نوشته شده توسط man0war
------------------------------------نقل قول:
نوشته شده توسط Inspiron
پاسخ سئوالات مسابقه یازدهم :
1- در سال 2004 و بر اثر سکته قلبی
2- Tarja Turunen از NightWish
3- برای جواب این سئوال کامل ترین جواب از بین شرکت کنندگان رو میزارم. قصد داشتم یه متن رو ترجمه کنم. ولی دیدم این از متن من باحال تره :
Avant Garde Metal ، کلا اونت گارد سبکی است که در کنار سبک غالب و اصلی یک بند, یا به طور مستقل می شود آن را با حجم زیادی از اصوات, سازها و ساختار نا متعارف و غیر استاندارد توصیف کرد. در واقع Avant Garde Metal به اندیشه, عقیده و قدرت تخیل اجازه می دهد که بیشتر وارد ساختار موسیقی اصلی شود و به بند قدرت فکر کردن به خارج از محدوده ی تعریف شده در موسیقی متال را می دهد. این نوع ترکیب از ارایه ی خلاقیت و به نوعی ساختار ابداعی به همراه قدرت تفکر ذهنی و یا بعضا روانی ( روان پرورانه ) به خودی خود باعث ایجاد نوع عجیبی از ساختار موسیقی و آرایش سازهای مربوطه در موسیقی متال می شود. ( Mike Patton را به نوعی خالق موسیقی اونت گارد می نامند ).
گروه هایی که در این زمینه کار میکنند : Ram-Zet ، Celtic Frost ، Kayo Dot و Peccatum
4- Hypocrisy Members
5- Black Sabbath
------------------------------------
امتیاز شرکت کنندگان :
امتیاز 20 = Atman
امتیاز 20 = Magmagf ( سئوال 3 مثال ندارد )
امتیاز 70 = DoOIViD
امتیاز 10 = man0war ( سئوال 1 سال مرگ و سئوال 4 غلط است )
امتیاز 70 = Inspiron
مسابقه دوازدهم :
توضیحات :
مهلت ارسال پاسخ ها : 23/3/86 ، ]چهارشنبه هفته بعد (( تمدید شد ))
1- Rob Darken به کدام بند برای ساختن بعضی از آهنگهایشان کمک کرد ؟
2- Matti Kärki در کدام باند فعالیت می کند ؟ نام -ملیت و سبک بند را بنویسید.
3- Children Of Bodom توسط چه کسی بنا شد و نام گروه به چه معناست؟
4- عکس زیر متعلق به اعضای کدام بند است؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- عکس های زیر قسمتهایی از کلیپ کدام بند است ؟
توضیحات : این بند سوئدی است.
داوود جان هیچ راهی نیست یک راهنمایی در سوال عکسی بکنی !
آخه من کلیپ ندارم که ببینم بعد جواب بدم :31: !
اصلا راهی داره یا نه ؟
بایذد فکر کنیم ! !؟
ممنون
پوریا !
یک راهنمایی میکنم . به نظر خودم که این سئوال ها خیلی آسون هستن. چرا بقیه جوابا رو نمی فرستن، نمی دونم !!! :41:نقل قول:
hectorist جان من سطحم خهيلی پيين تر از بقيست هيچ اميديم ندارم واسه همينم اسفا ميدم:41:
امروز سه شنبسا !
منتظر جوابا و سوالای بعدی هستیم.
آهان. حواستم نبود که تمدید شده.نقل قول: