-
گیتار رو تازه شروع کردم البته این انتخاب رو با استفاده از مشاوره ی دوتا از اساتید دانشگاهیم کردم توصیه می کنم حتما قبل از انتخاب یک ساز برای شروع موسیقی حتما یه مشاوره با افراد صاحب نظر داشته باشید همونطور که می دونید موسیقی ارتباط موستقیم با عواطف درونی و نیازهای فردی داره و باید خیلی هوشمندانه ساز مورد نظر تون رو انتخاب بکنید امیدوارم انتخاب من بتونه کمکم کنه .
-
سلام بچه ها ،من علاقه مند به استفاده از سازه های باده ای هستم .اونم از نوع فلوت .البته اگه اشتباه نکنم این مدل سازهایی که من دنبالشونم مربوط به قاره آمریکا می شن
قیمت یکیشون که pan flute باشه دادم به یکی از رفقا واسمون بگیره گفت چیزی در حدود 400 تومنه اونو بیخیال شدیم.
حال دنبال یه ساز دیگه از همین خانواده می گردم به اسم ocarina .البته این ocarina خودش چند مدلی میشه ولی حال هیچ فرقی نمی کنه کدوم مدلش اگه میدونید کجا داره و قیمتش در چه حدودی هست یه پیغام خصوصی واسم بزارید .البته تو بلاد خارجه قیمتش از 70 دلار ندیدم بالاتر بره ولی اینجا فک کنم خیلی بالاتر باشه.
راستی اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
من یه گیتار دارم که می خوام بفروشم
یه گیتار "کا تا وی" که پیکاب هم داره
مارکش پائوچیو ....تضمین میکنم که اصله
چون مال چهار سال پیشه.........هنوزم دسته اش تاب نداره
خیلی تمیزه..........
قیمت پیشنهادی من صدو چهل تومن...
140/000 $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
-
مقايسه سازها
كدام بهتر است:
Ibanez TALMAN TCY10BK
Ibanez Seri V
-
Esp_ltd
:13:بابا چرا اينجا از سازهاى حرفه اى بحث نمى كنيد
-
-
بجز من كسى تو بند كار نمى كنه
-
آقا یکی از دوستای من Korg Pa 50 رو 750 تومن می خواد بخره.البته دسته دومه.می خواستم ببینم می ارزه یا نه؟
-
-
پس چند می ارزه؟آخه این دوستم رفتش و خریدش.حالا چقدر کلا سرش رفته؟