سلامنقل قول:
سلام هم استانی
عجیبا غریبا یعنی تو سمنان یه کپسولی صدا پیدا نکردی؟؟؟مگه می شه؟؟؟نه بابا اکبند و نو بگیر ....حیف نیست بری دسته دوم بگیری؟معلوم نیست چقدر واست اخرشم کار کنه
بازر؟؟؟من که نشنیدم...همه جا حرف از کپسولی هست این اولین بار که شما میگی و از شما می شنوم
نه متاسفانه فکر نکنم بشه فهمید...اونی که من عوض کردم بسته بندیه خاصی نداشت که روش مدلشم نوشته باشه...شکلشونم که عین هم هست(عکسش رو که تو همین تاپیک گذاشتم روحتما ببین...شایدم بسته بندی داره...من که چیزه خاصی ندیدم...بهنام تو چطور ؟850 خواستی بندازی تو بسته بندی بود؟؟
اقا فقط ائن نکاتی که تو صفحات قیل گفتم رو تا جایی که می تونی رعیت کن...همون جا هم بعد خرید قشنگ تست کن....ببین دقیقا صدا بلند شده یا نه...و سعی کن زیاد گوشیت دست طرف نمونه
می خواستم از مقایسه هایی که امروز داشتم براتون بگم که دیگه دیر وقته و چشمام داره می یوفته باشه فردا
شاد باشید
شما تو چه شهری هستی ؟(شاهرود؟)
راستش این یارو معتبره و گفت من اگه عوض کردم خوشت نیومد و صداش بیشتر نشد مال خودشو دوباره میذارم و 3 تومن هزینه باز کردن گوشی رو میگیرم
اونی هم که میگفت واسه دبلیو 850 رو داره به نظرم تاحالا اسم دبلیو 850 رو هم نشنیده بود
حالا میرم پیشش ازش دقیقآ میپرسم
ممنون