من اين هفته همش به اين فكر هستم كه اگر البوم متاسفم با مجوز رسمي از وزارت ارشاد تو اين هفته ميومد چي ميشد؟ فكرش و بكنيد ... بازار موسيقي ميتركيد ... حيف ... ايشالله سال ديگه اين اتفاق بيفته...
Printable View
من اين هفته همش به اين فكر هستم كه اگر البوم متاسفم با مجوز رسمي از وزارت ارشاد تو اين هفته ميومد چي ميشد؟ فكرش و بكنيد ... بازار موسيقي ميتركيد ... حيف ... ايشالله سال ديگه اين اتفاق بيفته...
فکر نکنم.. محسن بازم بخواد این کار رو بده...آلبوم جدیدش... رو ان شا الله حتما میبینیم....نقل قول:
منظورم و نگرفتي عزيز... بابا ادم مگه ديوونه يه البوم دو بار بده بيرون؟!! ميخندن ملت...نقل قول:
من گفتم مثلا اگر به جاي اينكه تابستون البوم متاسفم بياد الان با مجوز از وزارت ارشاد ميومد...
اولا gsm عزيز هيچ مشكلي نداره كه اونايي كه من گذاشته بودم را گذشتي
دوما عروس قصه تو كامل تر از من هم بود
دستت درد نكنه
ديشت تو اخبار شبانگاهي شبكه سه زير نويس كرد به هر شخصيتي معروف كه علاقه داريد راي بديد تا به عنران برترين سال معرفي بشه
فكر ميكنم ما بايد به محسن راي بديم و نشون بديم كه طرفداران اون ساكت ننشستن
اين هم شماره موبايل:
10002200
حتما اس ام اس بزنيد و بگيد
Music: Mohsen Chavoshi
در ضمن جاهاي ديگه هم كه عضو هستيد بگيد اين كار را بكنند
اين يه جور حمايت رسميه
در ضمن شماره موبايلي كه اعلام كردم هيچگونه كدي و پيش شماره اي نميخواهد
از اول میگفتی:دینقل قول:
منظورم و نگرفتي عزيز... بابا ادم مگه ديوونه يه البوم دو بار بده بيرون؟!! ميخندن ملت...
من گفتم مثلا اگر به جاي اينكه تابستون البوم متاسفم بياد الان با مجوز از وزارت ارشاد ميومد...
فدات شم عزیز...نقل قول:
اولا gsm عزيز هيچ مشكلي نداره كه اونايي كه من گذاشته بودم را گذشتي
دوما عروس قصه تو كامل تر از من هم بود
دستت درد نكنه
ممنون عزیز..من حتما میزارم تو کلوپ........نقل قول:
ديشت تو اخبار شبانگاهي شبكه سه زير نويس كرد به هر شخصيتي معروف كه علاقه داريد راي بديد تا به عنران برترين سال معرفي بشه
فكر ميكنم ما بايد به محسن راي بديم و نشون بديم كه طرفداران اون ساكت ننشستن
اين هم شماره موبايل:
10002200
حتما اس ام اس بزنيد و بگيد
Music: Mohsen Chavoshi
ببين محسن چاووشي با اختلاف 20 ميليون راي هم اول شه ، هنگام معرفي چهره سال ميگن اقاي م.چ اول شد...نقل قول:
يا اصلا اسمش هم نمي برن...پس الكي وقت خودتونو تلف نكنيد ...14 تومن پول SmS ي كه ميخواين بزنين رو بديد
به گدا!!!
يه جورايي راست ميگس مسعود جان
ولي ما بايدثابت كنيم محسن كم طرفدار نداره