E که نشانگر شبکه Edge هست یه چند وقتیه که بعضاً به جای G ظاهر میشه. کسی اطلاعی در این مورد نداره؟
Printable View
E که نشانگر شبکه Edge هست یه چند وقتیه که بعضاً به جای G ظاهر میشه. کسی اطلاعی در این مورد نداره؟
من مطالب این تاپیک رو خوندم ... گویا بعضی ها در ارتباط با اینترنت ایرانسل مشکل دارن...
اینترنت من 2 اسفند فعال شد... چون قبلا با سیمکارت ثریا کار میکردم تجربه کامل رو داشتم ...
شما وقتی که کانکت میشید سریع برید تو سایت getjar و mini opera رو دانلود کنید ...
من هر روز با یاهو مسنجر گوشیم آفهامو چک میکنم ... با جیمیل ایمیلهامو چک میکنم با سرعت باورنکردنی ( حتی بیشتر از ثریا)
به راحتی سایتهای فارسی رو انگلیسی رو باز میکنه و تا حالا چندین آلبوم mp3دانلود کردم و سرعت بالایی هم داره
گوشیم هم 810 ... هیچ مشکلی نداره... بدون سیم هم کامپیوترم رو به اینترنت با سرعتی باورنکردنی متصل میکنم
از طریق بلوتوث ...
حیلی راحت..الان هم که دارم این مطالب رو می نویسم سرعت واقعا عالیه و هیچ مشکلی هم نداره...
در ضمن به زودی منتظر 3g باشید که با اون دیگه هیچی تو فضای مجازی جلو دار شما نیست !!!
only Irancell
only w810
من که این دو برنامه رو نصب کردم کار نکرد
واسه من هم کار نمیکنه
تجهیزات ایرانسل نسل 2.75 یعنی Edge... گوشیهایی که این نسل رو پشتیبانی میکنن بجای G، حرف E رو نشون میدن
آقا gprs ما از ديروز قطع شده وتا حالاهم وصل نشده تنظيماتشم دوباره انجام دادم ولي فايده نداره مي خواستم ببينم براي بقيه دوستان وصله.
g من که به قراری e می نوشت دو روزه که قطع شده:sad:
میشه بگی با چه نرم افزاری آفهاتو چک میکنی و با چی دانلود میکنی؟ چون با opereکه نمیشه دانلو د کرد؟؟؟؟نقل قول:
سلام به همگی اون بنده خدایی که همچین حرفی زد یه تیریپ اومد بقیه چرا باور میکنن
با کابل Usb چه جوری میشه به اینترنت کنکت شد