منم همین سوال رو دارم :n29:نقل قول:
شبها سرعتش چطوریه؟
Printable View
منم همین سوال رو دارم :n29:نقل قول:
شبها سرعتش چطوریه؟
بله من سه روزه ثبت نام کردم و سرویس دو مگ گرفتم روی 2300 بیت بستن. سرعت از داخل همشه 265 هستش اما خارج نگو و نپرس نه وب گردی معنا داره نه دانلود شبها بین 3 تا 40 نوسان داره تستهای قبلی رو ببینید. لعنت بر باعث و بانیش فردا هم همینطور باشه میرم تخلیه می کنم مرده شورشون ببرن من الاولین الی الآخریننقل قول:
سرویس مخابرات یه کار میشه باهاش کرد!
یه روتر که پشتیبانی از چیز پی ان داشته باشه بگیرین
یه وی پی اس هر چند نفر باهم بگیرین از سروز ایران
چیز پی ان ایران رو رو اون روتر ست کنین!
تومو دیگه سرعت خارج سرور هم مثل سرعت داخلی عالی میشه!
البته من تخصص تنظیماتش رو ندارم اما حایی رفتم اینکار رو کرده بود خیلی خوب شده بود!
نقل قول:
سلامنقل قول:
دوستان شاید بعضی از رفقا یکم تو جواب دادن تنبلی کنن یا شاید تازه اومده باشن مخابرات و اطلاعاتشون کم باشه
ولی به شخصه فکر میکنم که متاسفانه چون وضعیت اینترنت مخابرات بیش از حد قاراشمیشه و هر روز تعغیر میکنه دیگه همه گیج شدن
و نمیدونن چه جوابی بدن:n04:
من با وی پی ان تبدیل اینترانت به اینترنت هم تست کردم اونم ارزش نداره اصلا قابل اعتماد نیستنقل قول:
چطوری حساب کردید؟ اگه کسی مودم نگیره از ترافیک 2گیگ هم استفاده نکنه زیر 1 ماه بخواد فسخ کنه 50 تومن پیاده میشه؟نقل قول:
یعنی سرعت اصلا بالا نمیره؟نقل قول:
خیلی راحت حشاب کردمنقل قول:
شما انتخابی نداری یا مودم میگیری یا اون ۲گیگ رو میگیری
به غیر این ۲تا انتخاب نداری
یک ماه هم استفاده کنی پول اون ۲ گیگ اضافه رو میدی و فسخ میکنی و باز هم زیر ۵۰ تومن هست جریمش
یه بار تست کردم خوب بود اما اون موقع که نیاز داشتم و خریدم تغییر خاصی ایجاد نکرد
شاهکار مخابرات
true or false?
آیا واقغا اتفاق می افته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط دارم برای دانلود شبانه تلاش میکنم بیام مخابرات اکثر دانلود هامم از لینک داخلی هست،یعنی تو شبانه هم لینک داخلیش سرعتش داغون میشه؟ :n28:نقل قول: