ديسي ندارم اما تنها سايتي كه بدون دردسر لود ميشه همينجاس :31:نقل قول:
هات ميل كه اصلا بالا نمياد ، جيميل كه وامصيبتا
سرويس هاي ... كه يا از كار افتادن يا سرعتشون از ديال آپ هم پايينتره :2:
Printable View
ديسي ندارم اما تنها سايتي كه بدون دردسر لود ميشه همينجاس :31:نقل قول:
هات ميل كه اصلا بالا نمياد ، جيميل كه وامصيبتا
سرويس هاي ... كه يا از كار افتادن يا سرعتشون از ديال آپ هم پايينتره :2:
ایران تنها کشوری هست که اینترنت اون سرعتش در حد باقالیه و همینطور گران و همینطور محدود است و بیش از 98 درصد سایت های آن فیلتر میباشد :31:
VPN ها هم که قطع یا سرعت در حد باقالی میگم کلا نت رو قطع کنیم هم خیال خودمون راحت میشه هم خیالت مسئولین
دوستان اگر چیزی میدونن جواب بدن دنبال یه ISP جدید برای جایگزین کردم می گردم...نقل قول:
128 سقف سرعتش 140 کیلوبایت و 256 هم سقفش 190 کیلوبایت در ثانیه هست. شبش هم که به منطقت بستگی داره که چطور باشه دقیق نمیشه گفتنقل قول:
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
دوستان یه جوابی هم به ما بدن خوب هست :10:نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم 128 رو روی 1 مگ میبندن 256و512 رو روی 1/5 مگ و1 مگ رو روی 2 مگ میبندن این برای حجم های محدوده برای دانلود نامحدود شنیدم این طور نیست.
خدایا
سایت ها به زور باز میشه دانلود هم ولش کن.
سرعت روی دایال آپ قفل میشه.
باید زنگ بزنم پشتیبانی بلکه مثل سابق شد.
همين مونده بود سايت IDM هم فيل-تر كنن :31:
یعنی 512 با 256 فرقی نداره؟؟ از لحاظ سقف سرعت میگم یعنی فکر میکردم 512 روی 2 مگ باشه...
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
راستی یه چیزی
یه بار پشتیبانی به من گفت یه سری تعرفه نامحدود هم هستن که فقط بعضی نمایندگی ها میفروشن... دوستان کسی از این ها اطلاعی داره؟
سایت دانلود هم تا چند وقته دیگه کامپیوترهامون هم چیلتر میکنن خدایا ما رو از این دنیا نجات بدهنقل قول:
از امروز مواقع زيادي شده كه هرچند دقيقه يكبار اينترنت قطع ميشه يعني چراغ اينترنت روي مودم قرمز ميشه!! و بعد از مدتي وصل ميشه. يعني چي اونوقت؟!!