نمیدونم مقطعیه یا دائمی؟؟ ولی بعد از 2 ماه سرعتها یه تکونی خوردن:n02:
Printable View
نمیدونم مقطعیه یا دائمی؟؟ ولی بعد از 2 ماه سرعتها یه تکونی خوردن:n02:
برای نامحدودها حداقل تو مشهد چیزی عوض نشده که هیچ , یک تکونی به سمت پاین هم خورده . سرعت 2024 نامحدود برنزی : 80 کیلو.
نقل قول:
نه بابا از سرور خارجی فقط پینگ خوب شده ، ولی سرعت همون گندی هست که این ۳ هفته بوده.
من 2 مگ نامحدود نقره ای دارم، وضعیتش خوبه. البته اسمش 2 مگ نامحدود نقره ای هست ولی روی 1 مگ بسته شده که البته این 1 مگ همیشه ثابت هست و کمتر نشده تا الان.نقل قول:
===========================
در مورد سرعت سرور خارجی هم برای من الان با سرور داخلی برابر هست. ( سرعت آلمان از داخلی بیشتره!)
ایران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلمان:
الان من یک تست با فرانکفورت گرفتم که پینگم 201 بود ولی بلافاصله بعدش که دوباره گرفتم پینگم اینطوری شد :
کلا ما مشهدی ها از اینترنت شانش نمیاریم .
سوال از بچه های مشهدی :
برای پشتبانی باید با چه شماره ای تماس بگیرم ؟
توی سایتش 3 تا شماره گذاشته :
همشون مثل هم هستن ، ببین کدوم شماره به محدوده خودتون نزدیک تر هست.نقل قول:
اره والا ، موافقم باهات.
قضیه این پینگ چیه؟؟؟؟ پینگ من از هاست بازی قبلا 350 بود و میشد بازی کرد! الان 150 میزنه تو CMD اما تو بازی اصلی افتضاحه...
مزخرف تر از آسیاتک ندیدم!
دوستان لطف کنن برن تو سایت شرکت قسمت نظر سنجی از شرکت انتقاد کنن ... حداقل بدونن ما راضی نیستیم!
قانون دزد ، از این شرکت حمایت میکنه! اما من که این دورم تموم شه میرم.... محدود صبانت از همه اینا بهتره!
نقل قول:
سرعت دانلود شما چنده؟؟؟
شما مشهدی ها بدرد غاز میخورید !:n02: معلوم میشه تو عمرتون تا حالا با پشتیبانی تماس نگرفتید و اینجا من به شماها چی گفتم . میشینید خونه گرم و نرم تون و هیچ کاری نمی کنید و هی اعتراض می کنید که چرا سرعت پایینه .
خوب زنگ بزنید و حال پشتیبانی رو بگیرید که البته تا حالا هیچ کاری نکردید و منتظرید تا بقیه اعتراض کنند . برای همین تو مشهد زیاد مانور می دن و سرعت ها رو کم می کنن , آخه ما مشهدی ها هیچ کاری نمی کنیم .
من تا الان حدود 40-50 بار خداوکیلی زنگ زدم . این هم شماره پشتیبانی : 1544 . شماره دیگه ای هم هست که البته کلی باید داخلی ها رو بگیری تا بری تو پشتیبانی.
اما شماها تا الان هیچ وقت زنگ نزدید . براتون متاسفم .
سلام دوست عزیزنقل قول:
میتونی بگی کجا زندگی میکنی ؟