منظورم این بود که زمان هایی که اختلال داره این اتفاق به تناوب میفته (قطعی های چند دقیقه ای و پی در پی) ولی خب معمولا (حداقل تجربه من تو 6 ماه اخیر این بود) که تو هر ماه 2-3 هفته اش اختلال (قطعی و نه پکت لاست و... که همیشه وجود دارن) وجود داره
بعد هم فقط حرف من که ملاک نیست و من منظورم این بود که تجربه ای که خودم داشتم (در رابطه با اختلال و قطعی ها) با کامنت هایی که تو این انجمن یا اینستاگرام مطابقت داشت و متوجه شدم که مشکل سراسری از های وبه حالا اون محله شما استثنا هست رو من نمیدونم ولی خب اینو میدونم که کلا مشکلات های وب خیلی جدی و فراگیره
کافیه یه سری به کامنت های مردم تو اینستاگرام های وب و همچنین صفحات قبلی همین تاپیک بزنید خواهید دید که از هر 10 کامنت 7-8 تا در مورد قطعی، اختلال، پکت لاست، بازنکردن سایت ها، تفاوت فاخش سرعت صبح با شب و سرعت اینترنت با اینترانت، سرعت تک کانکشن کم و... است و جدیدا هم که هم از نظر کیفیت و همه از نظر قیمت افتضاح تر از قبل شده اکثرا مشترکین کامنت هاشون درباره تخلیه است تازه اگه با 1565 تماس بگیرید 90 درصد مواقع پیغام "مشترک گرامی در حال حاضر سرویس شما در حال اختلال است و کارشناسان تیم فنی در حال پیگیری هستند" وجود داره و 40-50 نفر هم تو صف انتظارن بعد هم با کلی هزینه و معطلی وقتی وصل میشه به پشتیبانی کلا حرفشون یه جمله است "یه اختلال فقط تو مرکز مخابراتی شما وجود داره!!" من تو این 6 ماهی که های وب بودم و انواع و اقسام اختلال و قطعی ها رو تجربه کردم غیر از این یه جمله ندیدم دلیل دیگه ای بیارن، این به نظر شما معناش چیه؟!!
این حرف شما منو یاد حرف اون آدمی میندازه که میگفت "میوه سر کوچه ما ارزونه مردم واسه چی میگن گرونی هست؟!!" تو این وضعی که همه دارن از های وب مینالن الان این حرف شما هم مفهومش همینه
خب الان میتونم بپرسم مشکل خودتون با های وب چی بود که میخواستید تخلیه کنید؟!
بعد به نظر شما چرا پارس و شاتل پورت خالی ندارن ولی من تا الان ندیدم کسی بیاد بگه میخوام بیام های وب پورت گیرم نیومده؟ این به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه که های وب همیشه پورت داره ولی شاتل و پارس اکثرا پورت ندارن؟