سرعت من با دانلود منیجر تو شب حداکثر 6 هست حالا تو روز هم چک میکنم...
تازه تند تند 0 میشه دوباره راه میفته!!
Printable View
سرعت من با دانلود منیجر تو شب حداکثر 6 هست حالا تو روز هم چک میکنم...
تازه تند تند 0 میشه دوباره راه میفته!!
کسی ترافیک نامحدود داره؟سرعت ترافیک نامحدود با محدود یکی هست؟مثلا 128 با محدودیت 2گیگ با 128 نامحدود یک سرعت دانلود دارن؟
من یه بار گرفتم.میتونم بگم که سرعت اون 128 2 گیگ چند برابر 2 مگ نامحدوده! حالا 128 که دیگه هیچی! کلا گند زد پارس آنلاین با این نامحدودا.نقل قول:
شماره ی 82200 که من هر چی زنگ میزدم اشغال بود. زنگ زدم به نمایندگی پارس آنلاین گفتن که کمبود سرعت بوده این 2-3 روزه. حالا خدا میدونه کی درست میشه!
همه ی طرح های نا محدود سرعت دانلودشون پایینه !!!نقل قول:
از یکی از کارکنای پارس آنلاین درباره ی این طرحا پرسیدم ... گفت اینا رو چون مخابرات بیانیه داده که همه ی شرکت ها باید طرح نا محدود داشته باشن گذاشتیم و دلیل دیگه ای نداره !!!
برای همین هم سرعتش پایینه !!!
سلام
کسی از دوستان هست که منطقه مخابراتی فرداسدی باشه؟؟؟؟میخاستم ببینم راضی هستید یا نه؟؟:((
آقا سرعت دانلود با 128 یا 256 محدود پارس آنلاین روزا چقدره و شب ها که رایگان میشه چه طور ؟
نامحدود ها 1 به 10 چه طور ؟
البته فکر کنم الان وضع سرعت بهم خورده ولی اون موقع که درست بود چقدر بود ؟
طبق آمار پارس آنلاین ... اینجانب در روز 09/25 ... از 1440 دقیقه ی روز ... 1697 دقیقشو آنلاین بودم !!! :5: :20:
من سرویس 1 مگ نامحدود دارم. سرعنتم دوروزه به شدت پایینه ! یک دقیقه وصله یک دقیقه بعدش قطع میشه ! واسه شما هم اینجوریه ؟ یا مشکل چیزه دیگس؟!
دوستان بین 512 و یک مگ چقدر فرق هست؟
من چند روز دیگه میخوام یه 512 سه ماهه بگیرم که قاعدتا سرعتش تا 2 مگ باید بره و سرعت شبانش هم باید بیشتر از 256 باشه حالا میخوام ببینم فرقش با 1 مگ چقدره از لحاظ سقف سرعت...؟
یه سری دوستان میگن همون 2 مگ هست یه سری میگن سرعتش تا 400 کیلوبایت هم میره یعنی یه چیز حدود 3 مگ... حالا کدومش درسته؟