منظورم اهواز بود بعضی جاهاش پوشش بیرونی هم نمیده ( البته تا یک ماه پیش الانو دیگه نمیدونم) .من خودم با مودم امتحان کردم نقشه ها رو کار ندارم .خواستم ببینم برنامه ای برای فعال کردن دکل ها ندارند ما دکل جفتمونه ولی غیر فعالهنقل قول:
Printable View
منظورم اهواز بود بعضی جاهاش پوشش بیرونی هم نمیده ( البته تا یک ماه پیش الانو دیگه نمیدونم) .من خودم با مودم امتحان کردم نقشه ها رو کار ندارم .خواستم ببینم برنامه ای برای فعال کردن دکل ها ندارند ما دکل جفتمونه ولی غیر فعالهنقل قول:
تا اونجا که میدونم نه خبری نیست.نقل قول:
تا جایی که شیندم تو اهواز حتی دکل هم دارند ولی مثل اینکه حوصله ندارند فعالشون کنن
به جدید شدن طرح ها چه ربطی داره؟ من نمیخوام طرح عوض کنم یا طرحمو باطل کنم دوباره بگیرم (برای اجتناب از خرید حجم)ُ فقط میخوام تمدید کنم!نقل قول:
قبلاْ هم اینکارو میکردم، بعد اتمام طرح فقط هزینه ی طرح رو میریختم خودش تمدید میشد. امیدوارم بازم همینطوری بشه!
:n02:نقل قول:
من قبلاْ که سایتشو چک میکردم، ۱۳۵ تا شهر بود، الان شده ۱۳۰ تا!
کسی میدونه جریان چیه؟
اصولاْ شکایت خیلی معنا نداره! تازه برو خدارو شکر کن برچسبی چیزی بهت نزدن:n02:نقل قول:
همینم سوال کردم ولی گفتن در هر صورت باید از طرح جدید انتخاب کنید.نقل قول:
نمیدونم والا! گفته های پشتیبانان مبین نت معمولاْ قابل اعتماد نیست! امیدوارم اینبار هم همینطور باشه. ولی اگر نشه، هزینه هام کلی زیاد میشن.نقل قول:
مثل اینکه بعضی جاها نمیتونستن هزینه ها رو تامین کنن و کیفیت پایین بوده جمع کردن.نقل قول:
خبر جدید
الان دوباره زنگ زدم مبین نت که طرحم رو با همون 30 تومن فعال کنم در کمال تعجب گفت می تونم با همون قیمت قبلی واستون فعال کنم. :n20:
گفتم تا کی میشه استفاده کرد
گفت تا هروقت که طرحت رو تغییر ندی!!!!!!!!!
اینا خودشون هم معلوم نیست چکار می کنن
عرض کردم به حرف اینا اعتمادی نیست! به امید خدا منم تمدید خواهم کرد.نقل قول: