چطور مگه؟...نقل قول:
مشکوک میزنه.......
Printable View
چطور مگه؟...نقل قول:
مشکوک میزنه.......
اصلا جاسوس باشه مگه می خواهد چی کار کنه ؟ شما فقط به غیر خودمون هیچ کی را فاندر و کنسول نکنید حالا هر چه قدر می خواهد جاسوس باشهنقل قول:
فقط کارگر باشه تا شهر را بسازند :31:
اول كه Sauceysauceرو من دعوت كردم نه ممد! بعد اين كه براي ساخت و ساز دعوتش كردم تا مشنگ برسه!! بعد اين كه فوندر كلابه و مورد اعتماد وگرنه دعوتش نمي كردم!! (لااقل از اون يارويي كه الان فوندر سيلور هست يا اوني كه الان فوندر پروتوتايپ هست مورد اعتماد تره!!)
نكته جالب اين كه توي فروم شهر گفته دعا تاثيري بر روي ساخت و ساز نداره!!!
===
دراكولا تو زماني كه توي كورش بودي و اون يارو ها از واسيمو بهت حمله مي كردن يادته؟ اون شهر رها شده بود كه اونا گرفتن يا ...؟؟؟!
چاقال جاخالي ها يارو نيسوس رو بزار تا هر شب به اندازه دو تا دوساعت ساختن ايستگاه قطار تجربه بگيرم!!
والا حاجی اون موقع من یادمه که شهر واسیمو اسمش Cyrus D great بود...بعد شب خوابیدم صبح بلند شدم دیدم اسمش شده Wasimo city...ولی دقیقا یادم نیست که کسی تو اون شهر فعالیت می کرد یا نه....به هر حال شهر غصبیه و استفاده از مال غصبیه حرامه:دی
آخه اين يارو فوندره مي گه شما شهرتون رو رها كرده بودين(يعني Ghost town شده بوده) بعد ما اومديم و دوباره ساختيمش!!نقل قول:
والا حاجی اون موقع من یادمه که شهر واسیمو اسمش Cyrus D great بود...بعد شب خوابیدم صبح بلند شدم دیدم اسمش شده Wasimo city...ولی دقیقا یادم نیست که کسی تو اون شهر فعالیت می کرد یا نه....به هر حال شهر غصبیه و استفاده از مال غصبیه حرامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان فردا میان دهن منو سرویس میکنن !! شما هم بیایین لول پایینی هارو توی یه دوئل پاس اوت کنیم ، خیلی حال میده :31:نقل قول:
فعلا که چند لول بالا تر رو میزنم و اوضاعم خوبهنقل قول:
تو هم بیا اینورنقل قول:
چه مغرور :دینقل قول:
ممد فوندر شدي ولي يه وقت كار سر خود نكني!!
پروفایل سایروس خوب شده ؟
فقط پروفایل رو عوض کردم حرص چانگان در بیاد :دینقل قول: