به من ندادن نامردا:37:نقل قول:
Printable View
به من ندادن نامردا:37:نقل قول:
منم نگرفتم ...نقل قول:
امروز سرویس قبلیم تموم شد و فعلا یک ماهه تمدید کردم سرعت که همانطور که دوستان گفتن رو 2 مگه(قبلا 4 مگ بود)اگه چند تا فشفشفه مصرف نشده نداشتم اصلا تمدید نمیکردم:n35:
سلام دوستان
بعد از 5 سال قصد کوچ ( فرار ) از آسیاتک دزد دارم در حال تحقیق برای شرکت بعدی هستم ( داستان انتخاب بین بد و بدتر ) دانلود و استفاده در حد نرمال دارم
سرویس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] های وب نظرمو جلب کرده... امروز تماس داشتم گفتن اول ثبت نام و واریز! کنید بعد از یک روز اعلام میکنیم آیا میتونیم به شما سرویس بدیم یا نه! ( سعادتمند تهران )
خواهشم از دوستان تجربه کننده این سرویس اینه در مورد کیفیت سرویس و بطور کلی های وب بنده رو راهنمایی کنند... و اینکه شرکت میگه اول واریز کنید بعد اعلام میکنیم امکان ارائه به شما داریم یا نه... سر عودت مبلغ بازی در نخواهند اورد؟ مبلغ 281300 میشه
با سپاس فراوان
سلام من 7 سال سابقه های وب و 5 سال اسیاتک و مخابرات دارم
ولی دو ساله شاتل رو هم استفاده میکنم
اگر جدا از قیمت کیفیت و جشنواره ها و ..... هم مهمه فقط شاتل
در خصوص عودت هزینه هم جدا از تمام موارد دیگه های وب سریع عودت میده نگران نباش
آیا دوست داری از ساعت ۶ تا ۱ شب با تلگرام، واتس اپ، اینستا، یوتیوب، بازی أنلاین و ... کار کنی ؟ اگر جواب بله هست که اگه نزدیک های وب هم بیای اشتباهه و اگر نه هست می تونی بیای.نقل قول:
دوست عزیز یعنی تو اون بازه زمانی عملا استفاده از نت غیر ممکن میشه؟!نقل قول:
بلهنقل قول:
چون کلا قطع میشه و نتی وجود نداره که بخوای باهاش کار کنی (حتی دانلود!!)
البته قطعی های بای وب محدود به این ساعت ها نیست و حتی بین ساعات 11 صبح تا همون 6 بعد از طهر هم همش قطعی (روزی 10-15 بار و به مدت 10 دقیقه تا نیم ساعت) داره
دقیقا مثل برق خونه ها تو زمان قدیمه که ظرفیت به اندازه مصرف نبود و برای جبران کمبود برق مناطق مختلف رو هر روز و به دفعات مختلف قطع میکردن
وضع نت های وب هم اینجوریه تازه موقعی هم که وصله تو ساعات بعد از ظهر و سرشب انقد سرعت تک کانکشنش کمه (در حد 20-30 کیلوبایت) و آپلودش هم که الان دو سه ماهی هست در حد صفره و عملا اون مواردی که دوستمون گفتن اصلا نمیتونید استفاده کنید
یعنی همون مقدار پولی هم که میدید فشفشه میخرید عملا از بین رفته و غیر قابل استفاده است که واقعا حیف پوله که بدی بجاش آشغال تحویل بگیری!!!:n08:
باید از این فروم و دوستان سپاسگذار باشم... و خوشحالم یادم افتاد بیام اینجا و نظرات دوستان رو جویا بشم وگرنه از چاله آسیاتک (ظاهرا) قرار بود تو چاه های وب بیافتم...! اون هم با قرار داد یک ساله..نقل قول:
از شاتل هم خاطره خوبی ندارم با اون قوانین مسخره اش!... دوستان چه خاکی ( شرکتی ) رو در حال حاضر پیشنهاد میکنید به سر بگیریم؟
آرهنقل قول:
متاسفانه من زمانی اینجا رو پیدا کردم که تازه بای وب رو خریده بودم ولی خب همین انجمن بهم کمک کرد که متوجه دروغ های بای وب برای توجیه مشکلات و کمبود پهنای باند خودشون بشم (مثلا هر وقت نت قطع میشد زنگ میزدی پشتیبانی بعد از نیم ساعت تو صف انتظار بودن و کلی هزینه تلفن!!! بهت میگفتن یه اختلال تو مرکز مخابراتی شما وجود داره بعد میومدم تو این انجمن میدیدم از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب کشور مشکل داشتن!!!)
به نظرم شما تو همین انجمن یه سر تو تاپیک های شرکت های مختلف بزنید و سوال کنید (مثل همین جا که سوال کردید) ببینید اوضاع اونها چه طوره؟
من که الان حدود یه ماه بای وب رو تخلیه کردم و رفتم پارس آنلاین و واقعا هم راضی هستم
در کل چیزی که تو این انجمن من متوجه شدم در حال حاضر (کاری به دو سه سال قبل ندارم) سه شرکت شاتل، پارس آنلاین و صبانت کیفیتشون از بقیه بهتره (و همچنین از همین انجمن فهمیدم که آسیاتک هم مثل بای وب آشغاله و اصلا بهش فکر هم نکردم) که تو این بین شاتل تو 5-6 ماه اخیر طرح های جدیدی (مثل شاتل لند که با پرداخت فقط 10 هزار تومن برای 1 ماه میتونید لینک های دانلودتون رو ریموت کنید و نامحدود (بدون محاسبه حجم) ازش دانلود کنید، طرح فروش بسته 50 گیگ حجم با 50 درصد تخفیف و اخیرا هم طرح فروش 100 گیگ حجم 100 روزه به قیمت 50 هزار تومن!!) رو اجرا کرده و الان بیشتر اقبال مشترکین به سمت شاتله (من خودم چون شاتل پورت خالی نداشت رفتم پارس وگرنه تصمیم داشتم برم شاتل ولی خب پارس هم کیفیتش عالیه و تو ساعت های مختلف (صبح، بعد از ظهر و شب) فرقی نداره)
دوست عزیز ممنون بابت وقتی که گذاشتی و توضیحات کاملت... حیفم اومد با یه تشکر ساده از این تاپیک خداحافظی کنم! از شما و بقیه دوستان که خیلی شفاف در مورد های وب ( به قول شما بای وب لول ) صحبت و راهنمایی کردن تشکر میکنم به امید روزی که پیش پا افتاده ترین امکانات این دوره از زندگی نشه دغدغه ذهنی مردم و جوانهای این مرز و بوم... شاد باشید.نقل قول: