فدات هم وطن.......
هر روز ساعت 4 که ولتون کردن..یا فردا صبح قبل 6.30 باید پادگان باشی یا اینکه اگه خواستی شب برگردی باید ساعت 10 شب برگردی..یعنی قبل از خاموشی باید تو پادگان باشی...
خودشون یه فرنچ گرم میدن که گرمت میکنه و نیازی به لباس نیست ولی زیره فرنچ هم میتونی بپوشی به شرطی که معلوم نشه..هد بند و کلاه هم در طول روز نمیشه..البته نه که نشه ولی بعضیها عقده ای هستن اگه ببیند گیر میدن ولی شب هر چی دلت خواست بپوش..خودشون کلاه و دستکش بهت میدن...فرمانده ما که نمیذاشت از 5 صبح تا 4 غروب از کلا استفاده کنیم..حتی موقع صبح گاه...(از خصوصیات بد فرمانده ما بود...)
نگهبانیش هم نوبتیه و از روز اول طبق حروف الفباست..من مثلااا شماره 11 بودم...هر روز 17 تا نگهبان میخواد..من چون جز 17 تای اول بودم ..همون شب اول نگهبان شدم..اونم بیرون اسایشگاه که سرد بود و کلاه سرم بود ولی صبح یه فرمانده ..... بهم گیر داد که کلاتو بردار ..اونم تو بارووووووووووووووووووووون ..
پول هم ببر به اندازه کافی ولی عابر ببری بهتره...خوده بوفه اونجا کارت خوان داره و میتنی راحت با عابر خرید کنی...
از نظر رفتار هم لهت بگم که قبل رفتن به اونجا فراموش کن که کی هستی و چی هستی و مدرکت چیه و اصل و نسبت کیه(این مورد رو جدی بگیر از من چون داغون میشی اگه بهشون فکر کنی") هر چی فرمانده و ارشدتون گفت..فقط بگو چشم..حتی اگه اون کارو انجام ندی..هر کاری هم که کردی حتی اگه حق با تو بود..حتی اگه حق با تو بود..حتی اگه حق با تو بگو..فقط بگو ببخشید جناب حق با شماست...(به حرفم گوش کن)...ببخش که راحت حرف میزنم ولی سعی کن گاو پیشونی سفید نشی اونجااااا که اگه تابلو بشی خیلی خیلی خیلی بهت گیر میدن و هر یه روز در میون نگهبان تنبیهی میشی....نگهبانی هم هفته ای یک بار میخوری...
و در اخر.....هر چی شد فقط دایورتش کن....