پس چه شانسی اووردم من که زود اقدام به تمدید کردم همون موقع ، خب شما چرا همون موقع که گفتم نرفتی تمدید کنی ؟ الان میدونی چقدر به نفعت بود ...نقل قول:
ولی خب بالاخره از مبین کوچ کردی به وایرلس دیگه خیالت راحت شد
Printable View
پس چه شانسی اووردم من که زود اقدام به تمدید کردم همون موقع ، خب شما چرا همون موقع که گفتم نرفتی تمدید کنی ؟ الان میدونی چقدر به نفعت بود ...نقل قول:
ولی خب بالاخره از مبین کوچ کردی به وایرلس دیگه خیالت راحت شد
ای بابا! جداً؟ اگر اینطور باشه که خیلی بد میشه! کلی هزینه هام میره بالا! موعد تمدید من 9 اسفنده! اگر تمدید نشه خیلی بد میشه. با این طرح های گرون و کم حجم نمیدونم چه طرحی رو باید انتخاب کنم! من اون موقه ها که 512 قدیم داشتم مدت ها تمدیدش میکردم، این فاراموبایل دروغ نمیگه. یه آقایی ام که میگفت نمایندگی مبین نت داره، میگفت طبق قانون حداقل تا سه بار قابل تمدیده! اینطور باشه من هنوز فرصت تمدید دارم! حالا باید تا 9 اسفند صبر کنم ببینم چی میشه.نقل قول:
سلام
سرویسهای نامحدود مبین نت ارزش گرفتن داره. سرعت دانلودش معمولا در چه حدودی قرار میگیره؟ مثلا سروریس 512.
نه عزیز مثل اینکه آرش درست میگه چون منم هنوز به ۳ بار تمدید نرسیدم ولی توی پنل صفحه مشترکین منم طرح ها جدید شدن ، فقط میتونم بگم خیلی شانس اووردم که تمدید کردم تو همون ۱ هفته که گرون کردننقل قول:
چون الان دیگه نمیشه و ققط باید از طرح های مضخرف و چرت جدیدشون انتخاب کرد ...
یعنی عمرا دیگه با این قیمت ها من تمدید بکنم ،حالا فعلا که تا وسطای مرداد ماه سال آینده دارم ، ببینیم تا اون موقع چقدر میشه !!
وایرلس رو از قدیم دارم ولی بدیش اینه که شبانه داره ولی رایگان نیستنقل قول:
خدا کنه هرچه زودتر این تفکیک حجم و اشتراک اجرا بشه.
اشغالا به تمام معنی کلمهنقل قول:
مگه اینکه از طرح های 8-8 برداری
کسی نمیدونه مبین نت تا پایان سال پوشش رو بیشتر میکنه یا نه؟ چون بعضی از قسمت های شهر تحت پوشش فضای باز هم نیستند
اگه منظورت نقشه های سایت مبین نت هست بهشون اعتنا نکنن این نقشه ها هیچوقت اپدیت نمیشن بهتره خودت با یه مودم منطقه تون رو چک کنی یا بانزدیک ترین عامل فروش به خونتون مشورت کنینقل قول:
اگه تهرانی 6-7 ماه پیش تو اکثر مناطق تهران دکل اظافه کرد ولی معمولا شهرستان ها رو ادم حساب نمی کنن
نقل قول:کار مبین نت همیشه همین طوری بوده و کاربر قبلی و جدید براش اهمیتی ندارهنقل قول:
من که از اوایل اومدن مبین نت اینترنتش را داشتم می دونستم وقتی قیمت جدید اعلام شد اگر همون روز اعلام اون قیمت ها را اعمال نکنند نهایتا بعد تا ده روز بعدش اعمال می شه
شما اگر صفحات قدیم تاپیک را خونده بودید متوجه می شدید
معلوم نیست چه غلت دیگه ای میخوان بکنن که صفحه مشترکین رو کامل از سرویس خارج کردن
مردشور اول اخر همشون رو ببره اونم از کیفیت شون حتی حاظر نیستند چندتا دکل اضافه کنن.
میرم سازمان تنظیم شکایت می کنم شاید تاثیری نداشته باشه اما از دست رو دست گزاشتن بهتره
رفتم سازمان مقررات شکایت کنم اینم نتیجش
مثل اینکه خیال همه رو راحت کردن صفحه رو برداشتن، چه عیدی بشه امسال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]