دوست عزیز سلام مودم تندا تون رو جعبه اش نوشته برودکام یا نه؟نقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
Printable View
دوست عزیز سلام مودم تندا تون رو جعبه اش نوشته برودکام یا نه؟نقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
سلام دوستان
پس شکایات همه ساعته کاربرا در مورد شبانه بالاخره دهن باز کردن و جواب دادن! حالا باید صبر کنیم ببینم قضیه چقدر جدیه! حیف سه روز بیشتر از سرویسم نمونده خدا کنه سریع مشخص بشه :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان قبلا وقتی وارد پنل کاربری های وب میشدیم مقدار حجم باقیمونده مشخص بود در قسمت بالای بخش خرید حجم و فشفشه. اما الان بعد از تغییرات تو قسمت خرید که طرح ها و فشفشه ها و همه چیزا رو با هم جمع کرده، حجم باقیمانده مشخص نیست. این خیلی بده. الان چجوری بفهمیم چقدر حجم مونده. میدونم ربات های وب هست و اینا اما خب دسترسی سریع به مقدار باقیمانده حجم تو کنترل پنل خیلی مهمه.
هنوز تا ۱۸ مهر سرویس دارم. عمدا اون پیام رو آورده گه بیخیال شبانه بشم ولی کور خوندهنقل قول:
بله درسته در سرویس قدیمی شما یه بازی 40 گیگی رو در دانلود شبانه رایگان دانلود میکنین ولی در سرویس های جدید برای همون بازی 40 گیگی باید 22000 تومان پول بدین:n15:نقل قول:
در حالت کلی بالا قسمتی که اسمت رو نوشته و شماره کاربری موس رو بدون کلیک نگه داری روز و حجم رو میزنهنقل قول:
بعد برو اطلاعات شما بعد بخش اطلاعات اکانتینگ اونجا همه چی رو کامل زده
سلام
من که راستش امید ندارم شبانه برگرده قبلا هم رو تعداد کمی از سرویس ها بود،از 1 مگ به بالا که اصلا نداشت،1مگ 6 ماهه یه مدلش اصلا نداشت(فکر کنم اونی که ترافیک دوره 12 گیگ بود)
زیر 1 مگ هم باز شبانه رایگان دار ها خیلی متنوع نبودن و اینم توجه کنید که کلا 3 ساعت بود بنظرم قبل ازین به اصطلاح ارزون کردن اینترنت(بخونید گرون کردن)بعضی شرکت های دیگه خیلی قویتر عمل
کرده بودن در اینمورد بازم به اینم توجه کنید که قیمت های وب اصلا ارزون نبود مثلا سرویس 6 ماهه 1 مگ بالای ماهی وبیست وخورده ای تموم میشد
سلام
از دوستان کسی موفق به دریافت فشفشه مدال نقره کمیل قاسمی شد ؟؟؟
اره من گرفتم بی مشکلنقل قول:
برای مدالهای جدید مگه اصلا فشفشه داد؟نقل قول:
من آخرین فشفه ای که گرفتم، برای مدال برنز کیمیا علیزاده بود.