سلام یه سوال داشتم. میشه از روی نام کاربری adsl مثلا hsade****@tct2 فهمید که اکانتمون مال کمپین تابستانه یا پاییزه یا تعرفه عادیه یا اسم گذاریها اساس خاصی نداره؟
Printable View
سلام یه سوال داشتم. میشه از روی نام کاربری adsl مثلا hsade****@tct2 فهمید که اکانتمون مال کمپین تابستانه یا پاییزه یا تعرفه عادیه یا اسم گذاریها اساس خاصی نداره؟
والا چی بگم تو منطقه ما که امروز رفتم پرسیدم گفت هیچ کدوم رایگان ندارهنقل قول:
خبری از کمپین پاییزی تو مرکز مخابرات نبود این جالب بود :n15:
تو سایت که زده 1 تا 7 رایگانه
============================
دوستان پست 3 این پیج و بخونید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی ؟!!!
واقعیت اینه که هنوز اکانتیک شبانشون فعال نیست اما فکر کنم می خوان راه اندازی کنن و الا مشخصه که شبانه توی کمپین پاییز رایگانه
آیا کسی از تابستون هم داره؟ شبانش رایگان بود توی صورتحساب چطوری نمایش می داد که رایگان و غیر رایگانش چطوریه. یکی به خاطر خدا جواب بده
متاسفانه تاپیک بیش از حد بی جونه فقط می خوان اطلاعات بگیرن کسی اطلاعات نمی ده
ببخشید من اشتباه اینجا پست دادم من در تبریز هستم اشتباهی اینجا پست دادمنقل قول:
کاملا موافقم،هر چی سوال میپرسیم کسی جواب نمیده :n15:نقل قول:
تو تاپیک های دیگه هر کی هر چی اطلاع داره مثل یه مرد به بقیه میده
کسی از کابرها هست که توی منطقهی امامت تهران (13) اینترنت نامحدود 1 مگ یا 2 مگ گرفته باشه؟ چون از سایت امکان انتخاب سرعت بالاتر از 512 نیست. اگه گرفته، سرعتش چقدره و خطش روی چقدر بسته شده؟
به خودتون زحمت بدید دو صفحه قبل رو هم بخونید. نا محدود بیشتر از 512 ارائه نمیشه
درست بخونین کامل توضیح داده
مشترکینی که محصولات با قیمت ماهیانه 140000 ریال و بالاتر را انتخاب کنند از دانلود شبانه رایگان بین سلاعات 1 تا 7
بامداد برخوردار خواهند شد. قرارداد یکساله
یعنی فقط سرویسهای ۱مگ و ۲مگ و اونم قرار داد یکساله اگه ببیندین شبانه رایگان داره
در غیر اینصورت نداره
اگه کم میشه حتما ایراد هست
چون این رایگان بودن رو تو ۸ جا زده
یا هنوز سرویساشون درست درمون نمیتونه حساب بکنه
در ضمن میشه قرار داد رو یکساله بست اما بعد از چند ماه فسخ کنین یه جریمه ای باید بدین که من حساب کردم زیر ۵۰ تومن هست جریمش هر موقع فسخ کنین به هر نحوی
شرایط و قیمت کمپین پاییزه اگه درست یادم باشه مثل تابستانه هست.در هر دو طرح گفتن سرویس ۱۴۰۰۰ تومان به بالا شبانه رایگان داره....حالا درستیش ایشالا با قبض بعد که برام بیاد مشخص میشه.
راهی هست هزینه ماه اول اینترنت رو بفهمیم ؟؟؟ من آخر شهریور بود رفتم کمپین تابستانه هنوز هم قبض نیومده ..... میخوام قیمت ماه اول رو دربیارم ببینم ارزش داره یا نه چون با این وضعیت من ماهی 15 گیگ با سرعت دو مگ شرکت ها دارن میدن حدود 35 تومننقل قول:
اگه مخابرات ماه اولش رو بفهمم میشه تقریبا ماه دوم رو حساب کرد ببینم در کل چقدر میشه