شرایطی که میخواهید خیلی ایده ال فک نکنم جایی پیدا بشه کل شرکت های اینترنتی مثل پراید میمونند هر مدلی باشند سرو ته یه کرباسند (جوابی که از کافی نت نزدیک خونمون شنیدم)
اینکه شبانه رایگان و بدون محدودیت باشه علاوه بر سیاست شرکت نیاز به مرکز مخابراتی خلوت و با تجهیزات خوب نیاز داره که همه جا پیدا نمیشه ممکن در یه شهر یه مرکز شلو باشه یه مرکز خلوت
هر شرکتی هم به نوعی محدودیت اعمال میکنه برای مثال پارس از سرورهای معروف تک فایل با هر تعداد کانکشن به زحمت به 100 میرسه و همینطور سرویسی که من دارم در ساعات روزانه سرعت 300 یا 400 داره با اینکه روی 9 مگ بسته شده پس خواسته اول تقریبا غیر ممکنه مگه واقعا شانس بیارید
گزینه دوم زیاد اشنایی ندارم چون فقط از صبا و پارس داشتم اما جشنواره صبانت واقعا خوب بود زمان خودش 6 ماه 50 هزارتومن و سرعت روزانه 300 شبانه 200 بود که الا نابود شده
قطع وصلی صبانت رکوددار خراب بودن چه اون زمانی که شبانه خوبی داشت
پشتیبانی هم که وجود خارجی نداره فقط یه سری نوار ضبط شده است و اگه ادمی پیدا بشه فقط قصد سر دوندن دارند
هیچ پشتیبانی که بیاد و دلیل واقعی توضیح بده فک نکنم وجود داشته باشه
در کل از نمایندگی ها دوستان اشنایانی که در منطقه خودتون دارید بپرسید در این تاپیک از شهر های مختلف و مناطق مختلف هستند و شما باید از افرادی که در منطقه مخابراتی یکسانی با شما هستند سوال کنید
کافی نت ها ، محل های فروش که نماینده چند شرکت هستند ، همسایه ها و نمایندگی هر شرکت
صبانت: قطع و وصل زیاد حجم خوری دانلود شبانه محدود به ده کیلوبایت پشتیبانی نامناسب اما پینگ خوب فعلا!
پارس: پینگ یکم خرابتر نسبت به صبا محدودیت هر فایل 100 کیلو پشتیبانی متوسط اما با قطع و وصلی کم
مخابرات:ارزان بودن پشتیبانی خراب قطع و وصل و گاهی بالارفتن پینگ اما شرف داشتن و تقریبا سرعت نزدیک به هم در ساعات روزانه و شبانه
فن اوا: ارزانی ، طرح فشفشه،
اینها حاکی از شنیده های من ممکن اشتباه باشه