هزینه رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرداخت کن. مقدار مورد نظر و اطلاعات خواسته شده رو وارد کن. کار خاصی نباید بکنی.
Printable View
هزینه رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرداخت کن. مقدار مورد نظر و اطلاعات خواسته شده رو وارد کن. کار خاصی نباید بکنی.
چرا نمی تونم وارد E-care بشم؟
آدرس دیگه ای نداره؟
راست می گی، اینقدر خستم که دیگه فکرم کار نمی کنه...........نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام .
من مودم قدیمی bw635 دارم و همه مشخصات سیگنال 100 درصد و همه چیز عالی هست فقط در طول روز 10 بار شبکه یدفعه قطع می شود و با روشن کردن مجدد درست می شود در صورتی که قبلا اصلا این طور نبود لطفا راهنمایی کنید .
من طرح 2 مگم ماهیانه ام تا 12/12 بود ولی امروز 2 گیگش تموم شد. الان 17 تمون شارز کردم و زنگ زدم به مبین نت تا طرحم رو کنسل کنه و دوباره از امروز فعال کنه.
طرف گفت طرح های قدیمی همه تموم شدن و دیگه وجود ندارن و هرکس طرحش تموم میشه باید از طرح های جدید برداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!:n27::n27:
شما که می گفنبد تاوقتی تغییر طرح ندیم با همون قیمت سابق میشه تمدیدشون کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اومدم همینو بگم که شما گفتید.
شما توی صفحه مشترکین هم پلن الان خودتون رو نمیبینید ؟ قسمت تغییر طرح اشتراکی ؟نقل قول:
نوچ...نقل قول:
من همون روز هم که قیمت جدید اومد و گفتین تغییر نمی کنه پست زدم که این کار نشدنیه. من خودم هم که باشم وقتی قیمت رو تغییر دادم واسه همه تغییر میدم. حالا مبین نت میاد خودش رو اذیت کنه بازی طرح قدیم جدید در بیاره؟!!
خود شما هم یکی از کسایی بودی که اون شایعه رو گفتی حالا یا از عوامل مبین نتی یا رو هوا یه چیزی پروندی یا ....، نمی دونم والله
فعلا میرم با همون وایرلس سر می کنم.
والا من حودم همین کارو کردم ، یعنی از تو صفحه مشترکین طرح خودمو کنسل و دوباره طرح خودمو ۶ ماهه گرفتم با همون قیمت قبلی ، الان نمیدونم شاید برداشتن ، البته اون موقع هم پرسیدم گفتن که برای مشترکین قدیمی همون طرح قبلی قابل تمدید هست ، منم همون حرف رو گفتم اینجا ،نقل قول:
حالا الان که اصلا صفحه مشترکین برام باز نمیشه که ببینم عوض شده یا نه ولی اگه شما میگی حتما عوض کردن نامردا ، این نشون میده که به هیچ چیه این شرکت نباید اعتماد کرد ...
احتمالا چون قضیه زودتر لو رفته و هنوز قیمت ها رو تغییرندادن این دروغ رو گفتن که مردم هجوم نبرننقل قول: