سلام دوستانمن میخوام یه دوربین دیجیتال تا 450 هزار تومن بخرمممنون میشم کمک و راهنمایی کنین
سلام دوستانمن میخوام یه دوربین دیجیتال تا 450 هزار تومن بخرمممنون میشم کمک و راهنمایی کنین
سلام دوستان خسته نباشید من قصد دارم ظرف 10 روز آینده یه دوربین تو مایه قیمت 500000 تا 600000 تومان بخرم اگه ممکنه چندتا دوربین پیشنهاد بدین.ممنون
با افزایش بودجه تا 900 تومن نمیشه یه دوربین dslr مناسب گرفت؟! من تازه میخوام عکاسی شروع کنم, میخوام تو شب هم بتونم عکاسی کنمنمیدونم دوربین های کمپکت برای این کار مناسب هستند یا نه
یه سوال دیگه, دوربین های دسته دوم تا چه حد ارزون تر هستند؟ مشکل خاصی ممکنه داشته باشند؟ و اینکه جای مطمئنی واسه خرید سراغ دارین؟
سلام .
لطفا یک دوربین به من معرفی کنید برای عکاسی از طبیعت و مکانهایی که نور کمه .
دوربینی که نویز کمی داشته باشه و رنگارو طبیعی نشون بده .
باتریش زود تموم نشه .
بودجه هم زیاد مهم نیست . فکر کنم با 600 بشه دوربین خوبی گرفت . حالا 100 تومن بالا پاینن مهم نیست زیاد. حداقل میخوام تا 3-4 سال استفاده کنم . دوربین خوب بهم معرفی کنین . زیادم بزرگ نباشه که بشه همه جا ببرم با خودم .کامپکت باشه بهتره .
خودم این دو مدلو دیدم
Canon IXUS 240HS
Canon IXUS 510 HS
سوالی که واسم پیش اومده اینه چرا 240 با اینکه مشخصات بهتری داره اما ارزونتره . گیج شدم . راهنماییم کنین.
ممنون
IXUS 510 برتری های قابل تاملی داره نسبت به 240
زوم اپتیکال بیشتر داره
سریعتره
عمر باتریش بهتره
کوچیکتره (این برای دوربینهای کامپکت حسن به حساب میاد)
نقل قول:دوست عزیز با این بودجه قبلا هم سخت دوربین dslr گیر میومد الان دیگه اصلا نمیشه مگر اینکه دوربین رده خارج یا ریمارکی باشه برای عکاسی تو نور کم با دوربین کامپکت یا سوپر زوم میتونی از سه پایه استفاده کنی ولی اگر بخوای از اجسام متحرک تو شب عکاسی کنی به مشکل میخوری. بعضی دوربینها هم هستن که feature های جالبی برای عکاسی تو نور کم دارن مثلا بعضی دوربینهای حالت handheld night shot یا اسمهای دیگه دارن که تو نور کم چندتا عکس پشت هم میندازن و با هم ترکیب میکنن تا نویز کم بشه که خیلی وقتها نتیجه خوبی داره.نقل قول:
دوربین دسته دوم هم مثل هندونه در بسته میمونه یا میخری به لعنت خدا نمیارزه یا اینکه سالمه و راضی میشی به هر حال شانسی هست و هیچ جای مطمئنی برای خریدش وجود نداره.
من بهت پیشنهاد میکنم با این بودجه دنبال خرید دوربین نباش کمی صبر کنید تا بودجتون تقویت بشه ولی به هر حال اگر خیلی قصد خرید دارید میتونید یک مدل قدیمی خوب تهیه کنید که دیدم هنوز بعضی جاها موجود دارن وقیمتش در حدود 500 هزار تومن هست.نقل قول:
Panasonic lumix LX 3
سلام دوستان به نظر شما کدوم یکی از این دوربین های واسه مصرف خانوادگی بهتره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوربینا همه قیمتایی بین 500 تا 600 دارن اگه شما دوربینی غیر از اینا مد نظر دار ین راهنمایی کنید ممنون میشم.
کانن SX230 با کیفیت عکس و فیلم خوب و تنظیمات دستی بیشتر نسبت به بقیه گزینه بسیار خوبیهنقل قول:
اگر هم فبلمبرداری بهتر و دوربین سبکتر میخواهید واحتیاج به تنظیمات دستی ندارید WX50 سونی
دوستان بهترین مدل compact برای زیر 250 تومان کدومه؟
برای اماتوری میخوام و شاید زیاد هم عکس نگیرم باهاش
فقط میخوام تو این رنج بهترین باشه تو کقفیت عکس و همه جوره
با سلام به دوستان عزیز:
نظر دوستان در مورد این مدل از فوجی چه است؟
Fujifilm FinePix Z900EXR
در رنج قیمت 400 تومان و فقط کیفیت بالای عکس نویز پایین و زوم مناسب مهم است و دیگر هیچ.
چون برای فیلم برداری دوربین جدا دارم و فیلم برداری برام مهم نیست..
با تشکر.