جریممون نکنن یوقت:n02: یا اکانتو قفل کنن و دیگه بهمون سرویس ندن:n13:
اخه اینا تو ibs ثبت میشه
Printable View
جریممون نکنن یوقت:n02: یا اکانتو قفل کنن و دیگه بهمون سرویس ندن:n13:
اخه اینا تو ibs ثبت میشه
ديگه اونش رو نمي دونم منم چند روزه شروع كردم هنوز كه از فتا نيومدن سراغم:n02:نقل قول:
دوستان اگه فتا گرفتتون منو لو نديد:n02:
دوستان زنگ زدم پشتیبانی میگه 5و10مگ شبانه ندارن نفهمیدیم اخر چی شد یه اپراتور میگه کلا مخابرات شبانه نداره یه اپراتور میگه به همه سرویسا اضافه شده یه اپراتور میگه 5و10مگ شبانه ندارن معلوم نیست چی به چیه من دیگه گیج شدم
ما که بلد نیستیم رو نمیگیرن :n02:
دوستان قبل از اینکه دست به کار بشید خوب فکر کنید عواقبش رو در نظر بگیرید::n14:
قانون جرائم رایانهای
بخش یكم ـ جرائم و مجازاتها فصل یكم ـ جرائم علیه محرمانگی دادهها و سامانههای رایانهای و مخابراتی
مبحث یكم ـ دسترسی غیرمجاز
ماده1ـ هركس به طور غیرمجاز به دادهها یا سامانههای رایانهای یا مخابراتی كه بهوسیله تدابیر امنیتی حفاظتشدهاست دسترسی یابد، به حبس از نود و یك روز تا یكسال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهدشد.
ماده13ـ هركس به طور غیرمجاز از سامانههای رایانهای یا مخابراتی با ارتكاب اعمالی از قبیل وارد كردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف كردن دادهها یا مختل كردن سامانه، وجه یا مـال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل كند علاوه بر رد مال به صاحب آن به حبس از یك تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست میلیون (20.000.000) ریال تا یكصد میلیون (100.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.
اینم لینک کاملش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرشاد فکر کنم اگه مازاد بر حجم استفاده کنیم توی ibs حجم رو منفی نشون بده و هر چی بیشتر استفاده کنیم مقدار منفی بیشتز بشه و بعدش بخوایم تمدید کنیم مقدار حجم منفی از حجم سرویس یا ترافیکی که میخریم کم میکنه!!!نقل قول:
Sent from my GT-I9300
یک اتفاق عجیب واسه من افتاده!!!!! یوزرم حدود یکسالی شارژ نشده بود هر از گاهی هم به حساب ibs سر میزدم در کمال تعجب دیدم خودش روز16 مرداد تا 16شهریور سرویس 256 نامحدود یکماهه شارژ شده.از اون عجیب تر اینکه در قسمت گزارش اتصالات مرتبط شماره مک ادرس یک مودم دیگه غیر از مودم من افتاده بود. زنگ زدم به پشتیبانی ماناماد جریان رو گفتم البته نگفتم خودش شارژ شده. فقط گفتم کسی دیگه کانکت شده. چند بار گفت مودم رو خاموش کن خلاصه نشد کانکت بشم.فردا صبح تماس گرفتم گفت خاموش روشن کن درست میشه منم انجام دادم اوکی شد.اما یک نکته رو بگم زمانی که من مودم رو خاموش کنم اتومات ای پی مک یک مودم دیگه تو سوابق اتصالاتم می افته اما جالبه 1کیلو بایتم مصرف نمیشه فقط وقتی منم کانکت هستم مصرفم رو میزنه.خلاصه امروز یک اتفاق عجیب تر افتاد. و اینکه پسورد ورود به حساب کاربریم عوض شده.ونمیتونم وارد بشم خلاصه هنگ کردم.
ه.ک شده اکانتت. پسوردتو عوض کن . پسورد مودمت رو هم عوض کننقل قول:
این کارو چندین بار کردم. اما عجیب اینکه بازم اون مودم کانکت میشه.اما بدون مصرف.اخه -- بدون استفاده چه سودی واسش داره.
نقل قول:
پسورد مودم هم عوض میکنی ؟