ايا سرباز معلم بودن و تحصيل در دانشگاه امكان پذيره؟
Printable View
ايا سرباز معلم بودن و تحصيل در دانشگاه امكان پذيره؟
سلام مجدد همگی
امروز برگ محل مراجعه من اومد
یه سوال ؟
استان محل سکونت من اصفهان ! استانی که آموزشی میرم یزد !
از هرکسی شنیدیم گفتن از مرکز استان اعزام میشدن به سمت یگان آموزش دهنده ! ولی آدرس محل اعزام من را همون استان یزد و پادگان خاتمی زده !
یعنی دیگه نیازی نیست برم نظام وظیفه اصفهان تا از اونجا اعزام بشم؟ مستقیم برم یزد خودم ؟
سلام علیرضا جاننقل قول:
بخاطر اینکه کامل از شک بیای بیرون پاشو یه سر برو نظام وظیفه استانتون، برگ سفیدت رو هم ببر ، ازشون بپرس تا خیالت راحت شه
اما من فکر کنم از محل نظام وظیفه استانتون اعزام شی بهتره
موفق باشی:n16:
لباسای ما سادس ..کلن همه چیمون رنگ خاکیه..نقل قول:
یادمه سال 82 که داداشم نیرو زمینی سپاه بود لباسش همینجوری بود:n02:نقل قول:
نمرات هیچ تاثیری نداره تقسیمات هم حتما انجام شدهنقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز و گرامی مسلما اگر کسی جواب شما رو بدونه راهنماییتون میکنه! ...
بنده تا اونجایی که اطلاع دارم براحتی نمیشه از نیروی دریایی به نیروی زمینی منتقل بشید! ( مگر با داشتن شرایط بسیار خاص)
چند رو پیش هم یه بخش نامه اومده بود که تا اونجایی که امکان داره به سرباز انتقالی ندید ... یعنی گر شما افتادی نیروی دریایی تهران به شما انتقالی ندن که برید شمال! چه برسه به اینکه برید نیروی زمینی!
به هر حال کار نشد نداره دوست عزیز و شما باید سعی خودتون رو بکنید و نا امید هم نشید.
و مهم ترین مسئله این هست که یا باید پول داشته باشید یا پارتی... و یا اینه خودتون ختم روزگار باشید! ...
دوستان بالاخره چی شد....ایا خدمت 18 ماه شد دوباره یا اینکه باید 21 ماه الاف باشیم؟؟؟؟؟؟؟
اگه 18 ماه بشه..ایا ممکنه قانونهاشم برگرده..؟/؟؟مثل کسری بخاطر جبهه بودن پدر؟؟؟
دوست گرامی ......نقل قول:
طرف 1 فروردین 91 اعزام شده و میگه خدمت 21 ماهه ....
مگر سردار موسی کمالی و ستاد کل نیرو های مسلح با من یا شما شوخی دارن ؟؟
حتی به مناسبت 22 بهمن هنوز هیچ امتیازی برای سربازا در نظر نگرفتن ( مثلا بخشش اضافه دفترچه)
فعلا به دلیل کمبود شدید سرباز خدمت 21 ماه هست! که کمتر هم داره میشه ... پس یه دعایی بکن خدمت نشه 24 ماه نه اینکه بشه 18 ماه...
کسری مدرک تحصیلی رو هم برداشتن ! شما کسری جبهه میخواید؟؟ ( برادر صدرالسادات اعلام کرده بود کسری جبهه صرفا امتیاز بود نه قانون !... )
سلام به هادی و میلاد و همه 02 ای ها، منم اعزام از اصفهان 1 اسفنده،
یه سوالی داشتم، ظاهرا این پادگان قبلا فوق نمی گرفته ، کسی اطلاعی داره که تفاوتی هم واسه مدرک تحصیلی الان قائل میشن یا نه؟
ممنون