سلام حميد آقا جواب خودتون رو دادم كه بودجه رو پرسيده بوديد.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.نقل قول:
سلام حميد آقا جواب خودتون رو دادم كه بودجه رو پرسيده بوديد.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.نقل قول:
سلام دوست من.نقل قول:
كجا پاسخ داديد؟!!:n13:
بین spr60c و spx177 و hertz165XL موندم
تایپ ار بیشتر رو نظرم هست
177 تردید دارم چون میترسم حجم صداش کم باشه و مید کمتر از قابریکی های 206 !!!
هرتز هم امپم کامل درایو نمیکنه.2 تا 110 ار ام اس بیشتر ندارم
سیستمم
پخش: ALPINE CDA-9886
آمپ اسپیکرها: MRV-T420 & T320
اسپیکرهای جلو: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسپیکرهای عقب: ALPINE SPR-69C
ساب ووفر: SWS-1042D
آمپ ساب ووفر: ALPINE MRD-M301
یه مقاسه حرفه ای بکنید بین 3 تا کامپ
[/QUOTE]
دوست عزیز شما پاسخ چه عزیزی رو دادید؟!!!!
میزان هزینه؟
فقط اسپیکر؟یا ساب هم لازم دارید؟[/QUOTE]
600 تا 700 هزار تومن حالا بااین هزینه اگه بشه ساب هم گذاشت مشکلی نداره.
دوستان بین پخشهای ارزان قیمت تا 300 هزار تومان ایا kenwood u457 را پیشنهاد میدید؟ یا پایونر ؟ اگه میشه مدلشو بگید... میخوام cd هم بخوره... مورد دیگه هم باند های عقب هست که میخوام نهایت تا 200 یا یکم بالا پایین تر بگیرم... ممنون میشم کمکم کنید... هدف هم سیستم کیفیتی هست ولی میخوام قدرت هم داشته باشه.... میدونم که انتخابای زیادی ندارم ولی نهایت بودجه همینه..
سلامنقل قول:
بنظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگبربد و JBL GTO938
حمید جان پاسخشون اینهنقل قول:
حداكثر 600 يا 700 هزار تومان
سلامنقل قول:
با این بودجه خیلی نمیشه متنوع عمل کرد.
پخش U456
اسپیکر 718
آمپ m526
به نظر من هم تایپ آر گزینه مناسبی هست.نقل قول:
اگر میدرنج خوب میخوای و دنبال میدباس قوی نیستی و تهران هم هستی پیشنهاد میکنم یه قرار بزاریم صدای MX165 آدیو سیستم رو هم بشنوید.
سلام حميد آقا جواب خودتون رو دادم كه بودجه رو پرسيده بوديد.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
والا مید قوی دوست دارم...صدای 165xl رو خیلی دوست دارم بشنوم و 177 ایکس و 60cنقل قول:
به نظر من هم تایپ آر گزینه مناسبی هست.
اگر میدرنج خوب میخوای و دنبال میدباس قوی نیستی و تهران هم هستی پیشنهاد میکنم یه قرار بزاریم صدای MX165 آدیو سیستم رو هم بشنوید.
ادیو سیستم هیج تحقیقی در موردش نکردم
من امکان پی ام دادن به شما رو ندارم حمید جان
تایپ ار رو چرا مناسب میدونید؟