بابک و علیرضا ممنون بابت عکسها و خبرها.
بابک و علیرضا ممنون بابت عکسها و خبرها.
کوئیکه رفته اینتراخت:18:
بازيكن سابق تيمهاي فوتبال استقلال واستيل آذين به تيم مهدوي كيا پيوست
برلين- بازيكن سابق كامروني تيمهاي فوتبال استقلال واستيل آذين ايران بصورت قرضي همبازيمهدي مهدوي كيادر تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت شد. به گزارش ايرنا،لئونارد لئوني كوييكه كه در اين فصل درتيم دسته اولي دي استردا اسلواكي بازي ميكرد، بصورت قرضي به تيم اينتراخت فرانكفورت آلمان پيوست.
اين مهاجم ۲۱ساله تا پايان فصل جاري در فرانكفورت باقي خواهد ماند و باشگاه در صورت علاقمندي در پايان فصل ميتواند وي را جذب كند.
مصدوميت مهاجمين تيم اينتراخت فرانكفورت باعث شد تا اين تيم اين بازيكن را براي تقويت خط حمله خود جذب كند.
كوييكه در تيم خود كه مربيگري آن را ورنر لورانت مربي اسبق تيم فوتبال سايپا ايران در اختيار دارد،۱۱گل در ۱۶بازي به ثمر رسانده است.
هري برت بروخ هاگنرييس باشگاه اينتراخت فرانكفورت دراينباره گفت: اين باشگاه با جذب اين بازيكن ، درخواست مربي تيم فرانكفورت را براي جذب يك مهاجم برآورده كرد.
وي افزود: مربي اين تيم درخواست كرده بود كه دركنار ديگر مهاجمين خود از جمله مارتين فنينگ ونيكوس ليبرو پولوس يك مهاجم ديگر نيز داشته باشد.
ايونيس امانا تيويس مهاجم اصلي تيم فوتبال اينتراخت مصدوم است.
کوئیکه بازیکن خیلی خوبی بود .فقط هیچ وقت ازش به عنوان مهاجم هدف استفاده نشد.من چندتاازپاسهای خوبشو یادم میادکه باعث گلزنی شد برامون .توبازی استیل آذین و سپاهان نوین مسبب گل زنی استیل آذین این بود.
اتحاد قرمز و آبى معنا ندارد
در روز عيد غدير، تيم متحد قرمز و آبى مقابل منتخب ليگ بازى كرد اما در اين بازى هم مشخص شد كه اتحاد قرمز و آبى و طرفداران آنها بشدت بى معنى است. طرفداران ۲ تيم در اين روز مدام عليه مربيان و بازيكنان يكديگر شعار مى دادند.
خوردبين: پيروانى به احترام قلعه نويى نظرات او را گوش مى داد
سرپرست تيم پرسپوليس نسبت به فحاشى تعدادى از تماشاگران استقلال و پرسپوليس در جريان ديدار خيرخواهانه روز چهارشنبه گذشته انتقاد كرد. وى گفت: مسئولان فوتبال وقتى تصميم به برگزارى ديدارهاى خيرخواهانه و سمبليك مى گيرند،مى بايست قبل از هر چيز فرهنگ سازى كنند تا مثل بازى روز چهارشنبه شاهد آن فحاشى هاى روى سكوها نباشيم. مسابقه اى كه روز چهارشنبه برگزار شد به دليل فحاشى هاى عده اى تماشاگر زير سؤال رفت. خوردبين در انتها و در پاسخ به اين سؤال كه در روز بازى متحد سرخابى با منتخب ليگ چه كسى تيم متحد را هدايت مى كرد؟ اظهار داشت: قلعه نويى و پيروانى مشتركاً اين كار را انجام مى دادند و بنده هم نظر مى دادم.البته افشين به احترام كسوت قلعه نويى سعى مى كرد بيشتر از نظرات او استفاده كند.
با توافق مسئولان باشگاه النصر رضا عنايتى آبى پوش مى شود. مهاجم سابق استقلال دلش هواى حضور دوباره در جمع آبى پوشان را كرده كه البته در اين بين بعيد به نظر مى رسد اماراتى ها با بازگشت وى موافقت كنند. عنايتى همه چيز را در خصوص وضعيت نهاى اش به هفته آينده موكول مى كند. با او گفت و گويى اختصاصى ترتيب داديم كه مى خوانيد:براى آقاى گلى با برهانى به توافق مى رسم
عنايتى: همه منتظر معجزه من در استقلال هستند
• بحث حضورت در استقلال به كجا ختم شد؟
- هنوز در ايران هستم، بنابراين ممكن است با استقلالى ها به توافق برسم.
• چه زمانى با استقلال به توافق مى رسى؟
- من هميشه در خدمت استقلال هستم. با توجه به اينكه ۴ ، ۵ روز ديگر بايد به امارات برگردم، همه چيز به هفته آينده موكول مى شود. من جمعه به امارات مى روم تا صحبت هايى با مسئولان باشگاه انجام دهم.
• احتمال استقلالى شدنت چقدر است؟
- اين احتمال خيلى ضعيف است. مسئولان النصر گفته بودند اگر مدت مصدوميتت بالاتر از يك ماه شد رضايتنامه ات را صادر مى كنيم اما با توجه به اينكه زمان آسيب ديدگى من ۲۵ روز طول كشيده بعيد مى دانم آنها با جدايى ام موافقت كنند.
• چه صحبتى با قلعه نويى داشتى؟
- به اميرخان گفتم اگر مسئولان اماراتى با جدايى ام موافقت كنند، حتماً به استقلال برمى گردم.
• پس همه چيز به دوبى و مذاكراتت با النصرى ها بستگى دارد؟
- بله. همه چيز به توافق با مسئولان النصر برمى گردد كه بعيد مى دانم آنها با جدايى ام موافقت كنند.
• چرا هر چند ماه يك بار بحث حضور عنايتى در استقلال مطرح و بعد منتفى مى شود؟
- اين دفعه يك مقدار شرايط فرق مى كرد اما قول مى دهم فصل بعد حتماً در استقلال باشم. بايد ۴ ، ۵ ماه صبر كنم تا پس از اين مدت دوباره آبى پوش شوم. جدا شدن من از استقلال بر خلاف ميل باطنى ام بود. مسائل و مشكلات مالى سبب شد از استقلال جدا شوم كه خوشبختانه در حال حاضر اين مشكلات حل شده است.
• با توجه به آمار بالاى گلزنى استقلال فكر مى كنى اين تيم چقدر به رضا عنايتى نياز دارد؟
- خدا را شكر مشكل گلزنى استقلال حل شده. با اين خط حمله خيلى از كارها را مى توان انجام داد. شايد با آمدن من وضعيت گلزنى استقلال بهتر از گذشته شود.
• عنايتى چقدر مى تواند در بالا بردن آمار گل هاى زده استقلال مؤثر باشد؟
- از يك چيز خيلى مى ترسم. الان همه منتظر معجزه من در استقلال هستند . نمى دانم چگونه بايد اين توقعات را جوابگو باشم. فوتبال بالا و پايين دارد. اگر عنايتى به استقلال بيايد همه توقع دارند او ۲۵ گل بزند و اين كار من را سخت مى كند.
• با آمدن عنايتى به استقلال، برهانى مى تواند آقاى گل شود؟
- اگر اين اتفاق صورت بگيرد با آرش براى كسب عنوان آقاى گلى به توافق مى رسيم. برهانى مهاجم سرحال و خوبى است كه مى تواند اين عنوان را از آن خود كند.
• فكر مى كنى چرا با وجود آمار گلزنى بالاى استقلال، قلعه نويى روى عنايتى انگشت گذاشته است؟
- بازى هاى ليگ فشرده است. ما بايد در جام باشگاه هاى آسيا بازى كنيم. قهرمانى در آسيا به يك رؤيا تبديل شده كه قطعاً استقلال بايد به اين هدف برسد. بنابراين بر اساس اين اصل مسئولان باشگاه و اميرخان دوست دارند كه مجدداً آبى پوش شوم.
• از استقلال به عنوان تيم ما ياد كردى. بنابراين احتمال آبى پوش شدنت زياد است؟
- اميدوارم همين طور باشد. دعا مى كنم هر چه زودتر استقلالى شوم. واقعاً براى بازگشت به استقلال بى قرار هستم.
• تكليف نهايى ات چه زمانى مشخص مى شود؟
- هفته آينده. البته اميدوارم در هفته هاى آتى براى ثبت قرارداد با استقلال مجدداً به تهران بازگردم.
• شانس كدام يك از تيم هاى حال حاضر را براى كسب عنوان قهرمانى در ليگ بالا مى دانى؟
- استقلال، پرسپوليس و ذوب آهن ۳ تيمى هستند كه شانس بالايى براى كسب عنوان قهرمانى دارند كه البته اميدوارم در اين بين استقلال بتواند به عنوان قهرمانى دست پيدا كند.
جان واريو از برزيل به تركيه مى رود
فابيو جان واريو هافبك استقلال كه از تعطيلات ليگ نهايت استفاده را برده و به برزيل سفر كرده بود يكى از غايبان اين تيم در سفر به تركيه بود. طبق شنيده هاى ما، با هماهنگى كه اين بازيكن با امير قلعه نويى سرمربى استقلال انجام داده بود، روز يكشنبه به جمع استقلالى ها در تركيه اضافه مى شود.
فاصله آرش تيم ملى با آرش استقلال
آرش برهانى در بازى چهارشنبه شب تيم ملى مقابل اكوادور حدود ۵۵ دقيقه در تركيب اصلى تيم ملى قرار گرفت و با وجود جنب و جوش خوبى كه داشت نتوانست انتظارات را بر آورده نمايد. البته آرش مدت ها بود كه از تيم ملى خوبى هم كه نصيبش شد نتوانست انتظارات را بر آورده نمايد. در واقعبرهانى تيم ملى با آرش استقلال فاصله بسيارى داشت و چندان خوب كار نكرد در حالى كه برهانى در بازى هاى آخر استقلال عملكرد خوبى داشت و يكى از بهترين هاى اين تيم بود. در بازى با اكوادور و در كنار آرش، مهاجمى چون غلامرضا رضايى قرار گرفت كه خصوصياتى مشابه برهانى داشت و شايد همين مسأله كار تيم ملى را با مشكلاتى مواجه ساخت. البته بايد ديد دايى در آينده هم به برهانى اعتماد مى كند و يا ترجيح مى دهد دوباره رو به استفاده از نفراتى چون هاشميان و خطيبى بياورد؟آنچه مسلم است آرش براى قرار گرفتن در تركيب اصلى تيم ملى كار دشوارى را پيش رو دارد.
علاوه بر جذب بازيكنان
استقلال پول يك مربى جديد را هم مى دهد
استقلال از اوايل پاييز كه اميررضا واعظى آشتيانى بر مسند مديريت اين باشگاه تكيه زد به لحاظ مالى در شرايط بهترى قرار گرفت و مسائل مادى خود را تا حدى قابل توجه طى شده ديد به طورى كه هم اكنون مسئولان اين باشگاه مدعى اند براى حضور در اين باشگاه مدعى اند براى حضور در ليگ قهرمانان آسيا و خريد بازيكنان جديد از نظر مالى دغدغه اى وجود ندارد اما جالب اينجاست كه به نظر مى رسد آنها علاوه بر جذب نفرات تازه اى كه مدنظر امير قلعه نويى هستند براى تقويت كادرفنى هم هيچ مشكلى ندارند! بر اساس خبرهاى دريافتى استقلالى ها دست امير را براى جذب يك مربى خارجى (يا حتى داخلى) و اضافه كردن وى به كادرفنى كنونى جهت تقويت تيم باز گذاشته اند اگر قلعه نويى تشخيص بدهد كه حضور اين فرد مى تواند كمك حال استقلال باشد مشكلى براى جذب وجود نخواهد داشت و اعتبار لازم در اين مورد تأمين مى شود.
استقلال به مصاف آنتاليا اسپور مى رود
آبى پوشان پايتخت نخستين ديدار تداركاتى خود را در تركيه انجام مى دهند. طى توافقاتى كه مسئولان استقلال با تركيه اى ها انجام دادند، قرار بر اين شدكه آبى ها دوشنبه به مصاف آنتاليا اسپور بروند تا دراين بين قلعه نويى به خوبى شاگردانش را مورد محك قرار دهد. استقلاليها در صدد هستند تا در تعطيلات نيم فصل ۲ ديدار تداركاتى انجام دهند كه البته بعيد نيست اين ۲ ديدار تنها در تركيه صورت بگيرد.