احتمالا اون رم که به شما دادن ویروس ریسایکلرر داره،شما یه پوشه بساز به نام ISO و بازیهات رو بریز تو اون،احتمالا دستگاه بتونه بخونه.............
احتمالا اون رم که به شما دادن ویروس ریسایکلرر داره،شما یه پوشه بساز به نام ISO و بازیهات رو بریز تو اون،احتمالا دستگاه بتونه بخونه.............
ممنون. احتمال میدادم مموری ویروسی باشه.چرا با انتی ویروس pc شناسایی نشد؟ درهر حال میشه با انواع انتی ویروس سیستم اونو شناسایی و از بین برد؟ یا اینکه فرمت کنم و بازیها رو دوباره نصب کنم؟
بهترین کار فرمته اما ممکنه بازم سیستم شما آلوده باشه و رمتون دوباره ویروسی بشه،با یه نود32 آپدیت شده به آخرین ورژن کل سیستم و رم رو همزمان با هم اسکن کنید،احتمالا حل میشه مشکلتون....................
از یک انتی ویروس کم حجم مخصوص ویروسهای ریسیکل و اوتوران استفاده کرده و مموری رو ویروس یابی کردم بعد مموری رو فرمت کردم.حالا یک فولدر بنام iso با حروف بزرگ ایجاد کردم و بازیها رو توش ریختم ولی تو psp این پوشه رو نشون نمیده .البته ابتدا که مموری رو خریدم بهمراه بازیها یه فایل اجرایی توش بود که فروشنده گفت اگر دستگاه کلا خاموش شد بازیها ازبین میرن و این فایل اجرایی رو با کلید ضربدر دستگاه روش کلیک کنی بازیها برمیگردند.مثل سیستم بک آپ. ایا باید اون برنامه رو پیدا و تو دستگاه نصب کنم یا راهکارهای دیگه ای داره؟
دوستان من یه PSP 1000 دستم رسیده که یه سری سوال در موردش دارم. اگه جواب بدین ممنون میشم:
1- جابه جا شدن تو منو و گزینه هاش یکم کنده و حتی برای باز کردن setting حدود 20 ثانیه طول میشکه.
2- ورژن فریمور 5.00 هست. آیا لازمه آپدیتش کنم ؟ امکان داره موقع آپدیت که روشش تو فروم هست مشکلی واسه دستگاه پیش بیاد؟ اگه از طریق setting reset factory setting انجام بدم هیچ اتفاقی برای سیستم عاملش پیش نمیاد ؟
ممنون :10:
دوستان سلام
قدیما من یه بازی داشتم که اسمش یادم رفته ، رمم رو گم کردم
اگه کسی می دونه اسمش چیه ممنون می شم بهم بگه ، بازی : یه شهربازی بود که می رفتیم توش بازی می کردیم ، بازی های مختلف ، یکی از بازی هاش مثل بازی های الان موتور ایک های آی او اس یا اندروید بود ، کلاً یه شخصیت انتخاب می کردیم و می رفتیم تو شهربازی می چرخیدیم
با تشکر
می شه یکی کمک کنه ؟؟؟ :31:نقل قول:
سلام دوستان .ممنون میشم که راهنماییم کنید
من یه psp 3000 slim version 6.10 دارم....اما نمیدونم کجا باید برم واسه کپی خور دائمش....حالا نمیدونم این ورژن کپی خور میشه اصلا؟ تو سایت دیدم هزچی که نوشته بود ورژن 6.20 یا بالا تر بودش....
لطفا راهنمایی کنید
سلام من یه پی اس پی اسلیم 3000 دارم که به روش 5.33 و چیکن کپی خور هست الان میخوام -- دایم(یا راحت تر برای بچه باشه ) بریزم روش باید چکار کنم ؟
نقل قول:3000 هـک دائم نمیشه،از این آموزش استفاده کنید:نقل قول:
با دائم زیاد فرق نمیکنه،چون به ندرت هـک دستگاه میپره و اگه هم بپره میتونید در عرض 20 ثانیه دوباره هـک کنیدش.................