عزیز اصلا لزومی نداره زنگ بزنی های وبنقل قول:
شکایت کن خودشون زنگ میزنن
دلیل تخلیه هم بگو نقل مکان اگه گفت شمارتون رو بده پورت رو عوض میکنیم بگو خطمون فیبره
Printable View
عزیز اصلا لزومی نداره زنگ بزنی های وبنقل قول:
شکایت کن خودشون زنگ میزنن
دلیل تخلیه هم بگو نقل مکان اگه گفت شمارتون رو بده پورت رو عوض میکنیم بگو خطمون فیبره
نه دیگه زنگ زدم هی اصرار اصرار شما مشترک 4 ستاره مایین و سرویستون 10 روز داره و 200 مگ حجم داریدنقل قول:
گفتم نه نمیخواد مهم نیست جمعش کنین بعدشم 195 شکایت کردم ایشاالله زود جمعش کنن میگه که خب شما الان 5 روز بی اینترنتی گفتم نگران نباشین 2 تا خط دیگه دارم ،میگه الان شما خططتون 12 مگه گفتم من یک 16 مگ و 10 مگ دیگه دارم موند چی بگه گفت خیلی خب باشه پس تا 48 ساعت دیگه زنگ میزنن و فلان گفتم اوکی رفتم شکایت کردم:n02::n02::n02:
من پریروز رفتم پنل دیدم 16 تا فشفشه 1 روزه 1 گیگ و یه فشفشه 1 روزه 7 گیگ و 2 تا فشفشه 1 روزه 3 گیگ دارم :n31:نقل قول:
دارم اینارو میزنم تموم شه تخلیه کنم
منم همینجوری 3 روز هرچی فشفشه بود زدم تا تموم شد امشب زنگیدم 20 نفرم جلوم بودن :|نقل قول:
فقط میخوان مخ بزنن که نری از شرکتشون :n08:
سلام دوستان
من 6 سال مشترک پارس آنلاین هستم و می خوام خطم رو تخلیه کنم به دلیل گران بودن سرویس هاش و رفتم از تو سایت های وب کارهای ثبت نام رو هم انجام دادم و حتی پول هم پرداخت کردم.
اما وقتی اومدم تو این تاپیک و نظرات دوستان رو در مورد به قول خودشون بای وب :n02:دیدم متوجه شدم که چندان هم خوب نیس و همه دارن تخلیه می کنن.
میخواستم ببینم کسی هست تو اهواز های وب داشته باشه بگه کیفیتش چطور هست؟
من استفاده از اینترنت بیشتر در طول روز هست اما دانلود شبانه هم دارم. می خواستم فشفشه 50 گیگ فعال کنم واسه یه ماهم که نیازم رو جواب بده اما الان با توجه به نظرات می خوام ببینم میشه بگم پولم رو پس بدن؟
الان واقعا موندم که کدوم شرکت برم چون شاتل هم پورت خالی داشت تو منطقه ما اما من تعرفه هاش رو که نگاه کردم اونم ارزون نبود و سرویس ماهیانه بالای 6 گیگ نداشت:n13:
سلامنقل قول:
خوب اگه میخواست کاری بکنه اصلا نباید میزاشت کار به اینجا میکشید
من تو منطقه خودمون که مطمئنم پارسال که ثبت نام کردم های وب خیلی مشترک داشت چون مثلا شب های جمعه افت سرعت کاملا محسوس بود مثل مخابرات ipکم میاورد
(مخصوصا شب ها همین ساعت) و وصل نمیشد و... همه شم بخاطر قیمت مناسب ترش بود الان چی؟شبونه رو برداشته،سرعت ها رو که میگن پایینتر میبنده ولی صحبت اینه کجا باید رفت
مخابرات هم حتی میخواد نامحدود ها رو جمع کنه تو هر تاپیکی که میری بعضی ها میگه بسته شبانه ایرانسل میخریم اینقدر دانلود میکنیم این حرف من یادتون باشه با این اوضاع
بزودیه که بساط این بسته هام جمع کنن یا گرونترش کنن خلاصه اصلا نمیشه روش حساب کرد...
من اهوازم، کیفیت خطش افتضاح. هر چند روز یه بار هم چند ساعت قطعی داره
می خواستم تخلیه کنم، سمت ما شرکت های دیگه پورت خالی نداشتن :/
تو منطقه ما هیشکی جز های وب پورت خالی الان نداره که اونم معلومه چرا خالی مونده ! ولی به نظر شما شاتل میرفتی حداقل سر شبی میتونستی یه عکس تو تلگرام بفرستی.نقل قول:
طرحاش موقت هستننقل قول:
واسه دانلود شبانه اگه زیاد استفاده کنی سرعتو محدود میکنن
گیگ اضافش واسه من که 20گیگ لازم دارم بصرفه نی
مشترکا تخلیه کنن برن بهتر کیفیت برای ما عالی میشه هر چی مشتری کمتر کیفیت بیشتر به همین دلیل من می مانم های وب