اقا من رفتم تو بازی الان بعد خیلی لگ بود . logut کردم دوباره خواستم بره تو دیدم 505 مگ آپدیت اومده چیکار کنم؟
Printable View
اقا من رفتم تو بازی الان بعد خیلی لگ بود . logut کردم دوباره خواستم بره تو دیدم 505 مگ آپدیت اومده چیکار کنم؟
من یک مدته از لول حالم بهم میخوره کلا حال بازی ندارم :دی تا حالا همچین حسی داشتین؟ :n21:
اینطور صلاح بودهنقل قول:
:)
اتفاقا خیلی خوبه. می تونی بری به زندگیت برسی حالا :)نقل قول:
من یک مدته از لول حالم بهم میخوره کلا حال بازی ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا حالا همچین حسی داشتین؟ :n21:
آقا کسی جواب ما رو نداد
اون قسمتی بود که نشون میده ملت دارن بازی می کنن و ما میزنیم واتچ و اسپک می کنیم بازی ملت رو.
برای من نیست :)
اینطور صلاح بوده ؟
من آپدیت کردم و چند دست پلی کردم ولی از ساعت 9 شب تا الان لانچر رو زدم و تو فایل Scan 2 مونده !! چیکار کنم ؟ نه حجمی میبره و نه دکمه Lunch میاد :n04:
صبر کنید ببینم ینی الان ازیر اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ OMG
من نگفتم نوبتی هم که باشه نوبت یه اسکین برای Kha'Zix ه ؟ من نگفتم؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این مد جدید خیلی باحاله به جرات میشه گفت بهترین مدی که تاحالا اومده همینه
این مود جدیده خیلی اعتیاد آوره...
تا ICON آخری رو نگیرم ولکنش نیستم :n22:
ایول بالاخره Icon آخر شو گرفتم :26: با اختلاف 199 199 و کلی شانس که Poisen عه Teemo در آخرین لحظه Xerath رو کشت
30 دقیقه مراقب بودیم که اونا Xerath رو نکشن:24:
-------------------------------------
بخواطر این Icon انقدر رقابت بینمون بود اگه مثلا رایوت توی مود های بعد همچین رقابتی بزاره واسه مثلا Rp خیلی باحال میشه که نمیذاره هیچ وقت :n02:
برا منم همینجوری شد چند دقیقه صب کردم دیدم زدخ 505 مگ اپدیتنقل قول: