امروز از های وب زنگ زدن اینقدر خواهش تمنا کردن گفتم نه جمعش کنین شکایت بدجور اثر داره ها گفت فردا تخلیه میشه :n02:نقل قول:
Printable View
امروز از های وب زنگ زدن اینقدر خواهش تمنا کردن گفتم نه جمعش کنین شکایت بدجور اثر داره ها گفت فردا تخلیه میشه :n02:نقل قول:
کسی نمیدونه چجوری باید درخواست تخلیه بدم ؟؟؟؟نقل قول:
زنگ میزنی پشتیبانی. میگی میخوام تخلیه کنم. اونم دلیل میخواد میگی مشکلات مالی و شخصی. هی مختو میزنه که نه بمون فلان و بهمان. تو هم میگی نه آقا من مشکلات دارم. اونم درخواستتو ثبت میکنه. ممکنه تا 5 روز طول بکشه که یه کارشناس دیگه زنگ بزنه واسه اطمینان از تصمیمت.نقل قول:
نقل قول:
می تونی تلفنی درخواست تخلیه بدی ولی چون ممکنه های وب یا هر شرکت ارائه دهنده اینترنت امروز و فردا کنه و بخواد با وعده سرویس های بهتر شما رو گول بزنه پیشنهاد می کنم حتما تو سامانه 195 شکایتتو ثبت کنی . اون وقت دیگه بدون معطلی های وب کارتو راه می اندازه !!
متن درخواستی هم که باید بفرستی رو بچه ها تو چند صفحه قبل نوشتن . عین همون رو می نویسی و ثبت می کنی شکایتتو. یک روز نشده های وب خودش به دست و پات می افته :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دقیقا همینطوره،یادمه چند سال پیش قبل از اینکه های وب سرویس های بالای 8 مگش را ارائه کنه با پشتیبانی تماس گرفتم برای تست خط،وقتی تستش کرد خود پشتیبانینقل قول:
مونده بود که چی بگه،میگفت مرکز مخابراتی شما تا 12 مگ هم می تونه لینک بده،در صورتی که تهران این امکان را نداریم :n05:
بای
همه دارن تخلیه میکنن و میرن شرکت های دیگه :n18:
چرا های وب هیچ کاری نمیکنه ؟؟؟ :n13:
چرا منصرف شدید؟نقل قول:
من که با پر رویی میگم از اسم شرکتتون خوشم نمیاد میخوام نخلیه کنم :n02: ببینم چی میخواد بگه.نقل قول:
اینا همش کشکه، میخوان از ترس این که 15 روز نت نداشته باشین تخلیه نکنین. یعنی تو شرکت به اون بزرگی هیچ کس نمیدونه که تک کانکشنشون از 20 بالاتر نمیره؟ یا پینگشون و پکت لاستشون افتضاحه؟
اصلا اینکه میگن دو هفته طول میکشه یه دروغ بزرگه :n08:نقل قول:
من با شکایتی که برای انجام فوری تخلیه از های وب تو 195 کردم کل فرآیند تخلیه و برقراری سرویس جدیدم (از شرکت پارس آنلاین) کلا 1 هفته ( 4 روز کاری) طول کشید
شما اگه الان درخواست تخلیه بدید و تو 195 هم شکایت کنید و فردا هم خرید سرویس از شرکت جدید (با پورت خالی) انجام بدید قول میدم حداکثر تا 4 شنبه های وب جمع و سرویس جدیدتون وصل شده باشه :n06:
الان شما کجا را پیشنهاد میدی؟نقل قول:
من هم تا یک هفته ی دیگر قراردادم تمام میشه.
پارس آنلاین و شاتل هم منطقه ما پورت خالی نداره!
دیگه چی میمونه؟