[QUOTE=ahriman323;4531224]کدام شهر و مرکز هستین؟! تا دوستان که در مرکز شما هستن نظرشان را بدن!
سلام. با تشکر از شما. من در اصفهان هستم. راستش سالانه 350000 تومن بیشتر نمی تونم بدم. یه سوال دیگه. اگه تو اصفهان خوبه چی بگیرم. art یا eco?
Printable View
[QUOTE=ahriman323;4531224]کدام شهر و مرکز هستین؟! تا دوستان که در مرکز شما هستن نظرشان را بدن!
سلام. با تشکر از شما. من در اصفهان هستم. راستش سالانه 350000 تومن بیشتر نمی تونم بدم. یه سوال دیگه. اگه تو اصفهان خوبه چی بگیرم. art یا eco?
دوستانی که داشتن میگن با سرعت 10 دانلود میکنه[/QUOTE]
چه سرویسی 40 به بالا دانلود می کنه؟(با توچه به این که سالی 350000 تومن بیشتر نمی تونم بدم)
دوست دارم محدودیت حجمیش هم طوری با شه که با کلی دانلود و چت تصویری تموم نشه
خب شما دوست عزیز به نظر من بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که eco-128 بیگری که سرعتش 512 هست یعنی با 60-64 دانلود میکنه:46:نقل قول:
قیمتش هم ماهانه 13900 هست
پ.ن: سرعت 128 در حالت عادی باید 16 باشه ولی خب کسانی که eco-128 دارن سرعتشون استثنا 64 هستش:46:
با چه ترافیکی بگیرم. دانلود زیاد دارم چت تصویری هم گاهی می کنمنقل قول:
من دوست دارم مطمئن بشم شاتل نسبت به نداگستر و پارس آنلاین و لایزر و پیشگامان و ... بهتره
اگه eco-128 یک ماهه بگیری برای هر ماه 3 گیگ ترافیک داری شبانه هم از 1 تا 7 رایگانه که میتونی دانلود کنی که میشه نزدیک 1 گیگ برای هر شبنقل قول:
برای هر روز هم 100 مگ ترافیک داری که میتونی وبگردی کنی و چت و ....
راستش من شاید شاید بتونم 1 تا 2 و 6 تا 7 دانلود کنمنقل قول:
نقل قول:
من برای سرویس خانگی میخوام ، پشتیبان گفت تو سربرگ یک شرکت درخواستت رو بنویس . چی باید بنویسم ؟ فقط باید تو سربرگ یک شرکت درخواستم رو بنویسم با مهر و امضا ؟ آدرس برای خونست عیب نداره گیر نمیدن ؟
من قبلاً لایزر داشتم خیالت راحت 100% شاتل از لایزر بهترهنقل قول:
سلام دوستان.
راستش من نه تو ایران زندگی می کنم،و نه اطلاعات زیادی از شرکت های adsl ایرانی دارم.
اما تا چند روز دیگه میام ایران (مشهد) و می خوام اینترنت پر سرعت بگیرم.
راستش یکی از خانواده هام که شاتل داره میگه این اواخر سرعت 512 کردن 2 مگ! با همون حجم محدودیت دانلود و همون هزینه قبلی.
می خوام بدونم آیا واقعا میشه اینترنت 2 مگ بگیرم.بعد حجم محدودیت دانلود بیشترینش در ماه چقدره؟یعنی تا چقدر میشه افزایش داد؟چقدر باید پول بدیم.
من چون آشنام از شاتل راضیه می خوام شاتل بگیرم...