حمید خان این کامپوننت های 604P کنوود چطوریه ؟ برای درهای جلو 206 میخوام ، آمپ خوب 4 کاناله که بتونه این کامپوننت و یه جفت 718 رو راه بندازه و کنوود هم باشه چی هست ؟
حمید خان این کامپوننت های 604P کنوود چطوریه ؟ برای درهای جلو 206 میخوام ، آمپ خوب 4 کاناله که بتونه این کامپوننت و یه جفت 718 رو راه بندازه و کنوود هم باشه چی هست ؟
با توجه به اینکه قبلا از کامپونت خوشم نمیومد،اما الان دارم به این فکر میکنم که کواک های کاپا9*6 رو رد کنم و جاشون یه جفت کامپونت هم قیمت اونها بگیرم(کامپونت مد نظرتون رو هم معرفی کنید به همراه قیمت).به همین دلیل از تمام دوستان کمک میخوام تا راهنماییم کنن که این کار رو بکنم یا همین باندها رو ببندم.:n13:
میخوام کامپونت ها رو با پخش p80 و ساب گلیدن rs12 free ir و اگه بودجه بود با 2تا آمپ کنوود مونو 9105 درایو کنم و اگه بودجه نموند می خوام یه امپ 4کانال پیشنهاد بدین که تمام این موارد رو جواب گو باشه.(ساب رو روی تاقچه می بندم)
حمید جان نظرت در مورد ساب راکفود 12-r1 چیه؟و قیمت کارکرد این مدل؟
گلیدن rs12 free ir رو پیشنهاد میکنی یا این مدل ساب رو؟
واقعا شرمنده خیلی اذیتت میکنم.
البته اساتید هستن و حتما راهنماییتون میکنند.اما یک کامپونت هم قیمت با بانداتون...برای مثال mx 165 ادیو سیستم اصلا بلندی صدا نداره...اینو هم در نظر بگیریدنقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4
من بین 3 کامپ
spr-60c
spx-177
hertz hsk-165xl
موندم...
تمام سیستم الپاینه اما تعریف هرتز رو زیاد میکنن.
میگن صدای تایپ ار تیزو خشکه
یکی که صدای هر 3 رو شنیده یه مقایسه حرفه ای انجام بده ممنون میشم
تاپیکه جالبی بود saeed220....
اینو اضافه کنم که همونطوری که گفتن هر برندی یه جنسه خوبی داره و اون امپه boschmann بهترین سری این برند هست...
اینم بگم سعید جان اون امپ بهترین نیست ولی با هزینه تو که خیلی کمه (400 تومن) و ساب سونیکم داشته باشه و میخوای سابه غول هم بندازی و 1000 وات rms میخوای این بهترین گزینس که خیلی هم واسم کار کرده و هنوز سالمه...
در مورده اون jbl 1201 هم اینو فقط بگم که امپی که 1200 وات Rms میده و قیمته اکبندش فقط 400 تومنه البته خودت گفتی من قیمت ندارم یه چیزیش میلنکه چون خیلی ارزونه ...
حمید جان بابته جواب هاتون هم ممنون...
سلامنقل قول:
رو درهای جلو میشه کامپوننت بست؟
7056 کن وود.نقل قول:
من صداشون رو نشنیدم استاد.نقل قول:
والا کن وود آمپلیفایر قوی مدتی وارد نمیکنه و الان موجود نداره. مثلا X41 آمپ مناسبی بود ولی موجود نیست.
میتونی از پایونیر 8604 استفاده نمائید.
نه موافق نیستم. سریه R زود میسوزه.پاگر راکفورد میخواهی بگیری پانچ بگیر.نقل قول:
اصلا گلیدن هیچ چیزش با راکفورد قابل مقایسه نیست.شک نکن.
در مورد هرزت که بهتره آقا مهدی Big Bang که تازه تجربه اش کردن و سریع دلشون رو زده بیان توضیح بدن:n02:نقل قول:
در مورد آلپاین تایپ X کیفیت بیشتری داره.البته من قدیم صدای 177 رو شنیدم اونی که باید میبود نبود.
تایپ R رو نشنیدم.
گلیدن SQX 165 رو هم یه تست بکن و به گزینه هاتون اضافه کنید.
سلام.من تازه اومدم اینجا.میخواستم یه سیستم کامل بگیرم تا قیمت1400000 یه پخش 4 تا باند و آمپیلی
اگه میشه کمکم کنید ممنون ماشین پرایده
مرسینقل قول:
در مورد هرزت که بهتره آقا مهدی Big Bang که تازه تجربه اش کردن و سریع دلشون رو زده بیان توضیح بدن:n02:
در مورد آلپاین تایپ X کیفیت بیشتری داره.البته من قدیم صدای 177 رو شنیدم اونی که باید میبود نبود.
تایپ R رو نشنیدم.
گلیدن SQX 165 رو هم یه تست بکن و به گزینه هاتون اضافه کنید.
با ایشون تو تی تی صحبت کردم...فکر کنم یه جای کارشون ایراد داری اونجوری شده...
اخه هرتز اونم سری های انرجی انقدر بد باشه؟گفتم بهشون که شاید تقلبی هست گفتن نه...
راستش گلیدن حس خوبی بهش ندارم چون اسمش واسم تازست...البته من تازه کارم
سری مایل هرتز 2 وی 16.5 سانتیش چنده؟اون دیگه خوبه؟
من دونبال کامپی هستم با مید بیس قوی و صدای به دور از تیزی تیوتر...بیس خشک هم نزنه...
سری ایکس میگن میدش خیلی سوسولیه اما خوش کیفیته...
قراره کامپ با امپ t420 الپاین که 2 تا 110 میده درایو شه...