صد درصد باید منتظر طرح های عجیب غریب تر با اسم های گل منگولی و زیبا تر و میزان گیگ پاییین و قیمت های نزدیک به نجومی باشیم !!!نقل قول:
:n26:
بچه ها شما ها مصرفتون ماهانه چند گیگه متوسط ؟ :n13::n13:
Printable View
صد درصد باید منتظر طرح های عجیب غریب تر با اسم های گل منگولی و زیبا تر و میزان گیگ پاییین و قیمت های نزدیک به نجومی باشیم !!!نقل قول:
:n26:
بچه ها شما ها مصرفتون ماهانه چند گیگه متوسط ؟ :n13::n13:
از دوستان کیا با انواع چیلتر شکن و بازی های آنلاین مشکل قعطی بعد از وصل شدن دارن ؟ خواهشا بیاین یه فکری بر داریم من خسته شدم این چه وضعشه اینترنت به گند ترین حالت ممکن رسیده! مطمئن باشین تا همه با هم متحد نباشیم و خودمونو به در و دیوار نزنیم هیچ کس از اون بالا ها به فکر اینترنت و حقوق ما نخواهد بود و نیست! این مشکلی هم که میگم مربوط به من نمیشه با توجه به فعالیتی که دارم چند صد نفر میشناسم همه همین مشکل پورت UDP رو پیدا کردن.خواهشا همکاری کنید:n16:
بچه ها من توسایت گلدنت نمی تونم برم.
کسی این مشکلو نداره؟
دوست عزیز ظاهرا لینک تعرفه هایی که گذاشتید مربوط به سال گذشته است و تعرفه های کنونی لینک دانلودش این هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ما نفهمیدیم بالاخره این کمپین تجاری یکساله 10 مگ دانلود شبانه داره یا نه؟
دوستان شما مشکلی در وارد شدن به سایت 2030.goldnet.ir ندارید؟
سلام :n18: برای منم از دیروز اصلا سایتش باز نمیشه خطا میده بامرور گرها مختلف تست کردمنقل قول:
من امروز صبح سه شنبه با نتم که از آسیاتک هست تست کردم و راحت وارد شدم.نقل قول:
دوستان من بخوام برای کارهای مهم و وب گردی پلن 5 مگ / یا 10 مگ رو به صورت ماهیانه بگیرم کسی اطلاعی داره کم و کیف سرعت رو ؟نقل قول:
چون نوشته UP TO یعنی تا حدود .. بعد هر چی میخوان میدن ! ..
و اینکه در تایم شبانه (با اینکه این پلن شبانه نداره ) افت کیفیت نخواهد داشت ؟
5mb/s میشه در حال عادی : 640 کیلوبایت
10mb/s میشه : 1280 کیلوبایت ( 1.28 مگ )
دوستان بین شرکتها کدام شرکت سرویس نامحدود بهتر و مقرون به صرفه تر داره به غیر از صبانت(سرویس ۲۵۶ رو بین ۸ مشترک تقسیم میکنه!) . در حال حاضر بهترین شرکت در در مشهد کدامه؟