خیلی ممنونم از توجه و پاسختون...نقل قول:
بله کلا منظورم dslr بود ..
خیلی ممنونم از توجه و پاسختون...نقل قول:
بله کلا منظورم dslr بود ..
GH3 از نظر قابلیتها و کیفیت فیلمبرداری تقریبا یک دوربین بی نقص هست مخصوصا با توجه به قیمتش این دوربین از کدکهای 50Mbs و 72Mbs استفاده میکنه و کیفیت فیلمبرداری اون رو با استناد به این منابع:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ....
با دوربین Full Frame ـی مثل Canon 5D Mark III و در مواردی با دوربینهای فیلمبرداری حرفه ای!! مثل Blackmagic Cinema و نیمه حرفه ای Sony FS100 و VG900 که حداقل قیمتی 3-4 برابر بالاتر دارن مقایسه میکنن!!!! از نظر کیفیت عکاسی هم در وضعیت خوبی هست و با وجود سنسور Micro 4/3 با دوربینهای رده بالایی که سنسور APS-C دارن قابل قیاس هست.
بسیار ممنونمنقل قول:
وقتی کیفیت عکس و فیلم سونی رو میفرمایین بهتره، پس یعنی کیفیت لنزش هم خوبه دیگه؟ نه؟
با تشکر از دوستان برند رو انتخاب کردم: "سونی"
حالا جسارتا یه مطلب دیگه: :11:
WX70 همه چیزاش با 50 یکیه فقط صفحه "3 و تاچ داره؛ در عمل (و نه تو تبلیغات)، کارکرد با تاچش رضایت بخش بوده؟
چون اگه عکس العملش خوب و منوها یوزرفرندلی باشه، با صفحه نمایش "3 و 921K تو فضای باز با نور زیاد راحتتر میشه کار کرد.
تو لینک زیر قیمت ها رو دیدم؛ مال 23 آبان سال جاریه:
واقعا قیمت 70 از 50 پایینتره؟!! دلیلش به خاطر اشکال تو تاچشه یا چیزه دیگه ایه؟
امیدوارم این سوالم رو هم بی پاسخ نذارید؛ الان بین wx50 و wx70 موندم.
پی نوشت:
اگه قیمت این دو مدل رو هم دارید، ما رو هم آگاه کنید.
با سلام خدمت اساتید
مود i+ در دوربین های سونی (hx9v) در چه مکانهایی کاربرد داره؟
برای کمتر شدن رنگ قرمز چه تنظیماتی رو انجام بدم؟
مرسی
تمامی دوربین هایی که نام بردند در یک رده و در رده Entry level DSLR جا دارندنقل قول:
لنزش هیچ مشکلی نداره شاید من خوب عنوان نکردم چون canon لنزش کم وایدتره گفتم لنز canon بهترهنقل قول:
البته این دسته بندی ها شاید کمی سلیقه ای باشه ولی خوب این نظر شماس که همه اینها Entry level هستن , درسته که اینها از نظر Body Type همشون Compact SLR هستن و سنسور هموشن هم در سایز APS-C دسته بندی میشه ولی D5100 چیزی بین D3100 و D7000 هست و بر عکس سری 3100 نیکون (حتی مدلهای یکسال بالاتر یعنی D3200) که با حداکثر ایزوی 12800 و Raw 12 bitـی عکس میگیرن سری 5000 و 7000 با حداکثر ایزوی 25600 و Raw 14 bit ـی عکس میگیرن که نشون میده از نظر سنسور و پردازنده یک کلاس از سری 3000 بالاتر هستن بنابراین دست کم از نظر خود نیکون mid level به حساب میان من توی بعضی سایتها مثل dpreview هم که نگاه میکردم جزو mid level ها دسته بندی شدن.نقل قول:
حقیقتا از همه دوستان و اساتیدی که در بخش عکاسی و فیلمبرداری فروم فعالیت دارن تشکر می کنم . سطح علمی و کیفیت پاسخ ها رو با گذشته ای حتی نه چندان دور مقایسه کنید ... باز هم خسته نباشید میگم و آرزوی سلامتی برای همه دوستان دارم .
شاد ، سلامت و پیروز باشید .
برای اصلاح کنتراست در نماهای HDR مثلا از نمایی عکاسی میکنید که نور در یک قسمت زیاد هست فوکاس در قسمت پر نور باعث کم شدن جزئیات در سایه ها میشه و رنگهای طیف خاکستری تیره و نزدیک به مشکی رو مشکی نشون میده (Black crush) و فوکاس روی قسمت کم نور باعث زیاد شدن نور میشه و جزئیات در طیف خاکستری روشن و نزدیک به سفید رو از بین میبره ( White crush) مثلا:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس اول و دوم از سمت راست به ترتیب White Crush و Black Crush رو نشون میده عکس سوم کنتراست اصلاح شده.
برای عکاسی در محیطهای کم نور و کاهش نویز تصویر هم کاربرد داره.
برای کم کردن رنگ قرمز هم باید از تنظیمات وایت بالانس استفاده کنید.
مرسی که جواب دادین.
یعنی همون کار مود hdr رو انجام میده؟
ممنون از پاسخ شما خودم در اینترنت و بین چند فروشنده تحقیقاتی کردم تقریبا همه جا از کیفیت و قدرت این دوربین در فیلمبرداری به صورت وحشتناک شدیدی تعریف کردن و دیدم که چند فیلمساز حرفه ای با مدل قبلی یعنی gh2 چند فیلم بلند سینمایی ساختن که البته میگن مدل gh3 از دوربین قبلی بسیار قویتر هست فقط چیزی که کمی منو نگران کرده کیفیت عکسها هست کیفیت عکسها در این دوربین در چه حدی هست؟ در حد دوربینهای هم قیمت خودش هست یا خیر؟نقل قول: