من حتی با RSSI منفی 80 هم سرعت دانلود و پینگ خوبی خوبی داشتم، با تنظیم دقیق تر رسوندمش به منفی 72، الان سرعت آپلودم بهتر شده، همین! با همین RSSI بالای هفتاد از سرویسم بسیار راضی ام.نقل قول:
Printable View
من حتی با RSSI منفی 80 هم سرعت دانلود و پینگ خوبی خوبی داشتم، با تنظیم دقیق تر رسوندمش به منفی 72، الان سرعت آپلودم بهتر شده، همین! با همین RSSI بالای هفتاد از سرویسم بسیار راضی ام.نقل قول:
Rssi من تا 59- هم میاد ولی زیاد تاثیر نداره. سرعت دانلود اول و اخرش دست خودشونه.
پ.ن: بالاخره از صدقه سر کیفیت افتضاح مبین نت تعداد صفحه های تاپیک به عدد امسال رسید:n27: یکی از مدیرها زحمت بکشه این تاپیک رو ببنده بده واسه بایگانی در تاریخ، یدونه نو و تازش رو باز کنه
RSSI رو من از 78 رسوندم به 65 با تست سرعت رو سرور لندن:
متوسط دانلود 10 تا بهتر
متوسط آپلود 10 تا بهتر (الان آپلود اکثرا بالای 20)
متوسط پینگ هم 100 تا پایین تر اومده
در کل سرعت لود شدن صفحات بهتر شده ...
دوست عزیز اینا انقد ادمو میدوونن تا خود بیخیال شه!نقل قول:
اینا سیاستشونه که وقتی میخری یکی دو ماه سرعتت خوب باشه و بعد....
من خودم ۲ساله مشترک مبین نت هستم و اشناهای من هم وقتی کرفتن چند ماه براشون خوب بود و بعد خرابش کردن!!
همه اینا جزو سیساسسته شرکته.
والا انقد زنگ زدیم پیگیری کردیم بجایی نرسیدیم.
همش به rssi گیر میدن و بس....
۱۰۰ رحمت به adsl
نقل قول:
متاسفانه مشکل سر همین یه کلمه کوچیک تقریباً هست. چون اگه آنتن نزدیک شما پر شده باشه، سیستم بطور اتوماتیک میره به آنتن دورتر که جای خالی داره، که در این موقع همون عبارت "تقریباً" تبدیل به "حتم" میشه و کار رو خراب میکنه. یعنی ارتباط بقول خودشون، پرش پیدا میکنه و اگه پینگ بگیرید، میبینید که مقداری از Packetها وسط راه گم میشن و سرعت بخاطر این مشکل مییاد پائین.
پس عملاً قدرت سیگنال و دوری و نزدیکی به دکل به سرعت ربط داره، ولی در موارد پائین RSSI و باقی پارامترهای ارتباطی. یعنی اگه در حد قابل قبولی سیگنال بالا داشته باشید، دیگه وضعیتتون با اونی که حداکثر کیفیت سیگنال رو داره، تفاوتی نداره. اما برای کسانی مثل من چرا و مشکل به دوری و نزدیکی هم مربوط هست.
نقل قول:
نکته جالبی رو گفتین چون دقیقاً عبارت کارمندهای مبیننت رو تکرار کردین. بعد از بارها شکایت تلفنی و کتبی به مبیننت (که نگید چرا بهشون اعتراض ندادم) برام دو بار کارشناس فرستادن و بالاخره این راهحل رو بهم پیشنهاد دادن. اینکه منطقه سکونت ما پر از مشتری مبیننت شده و برای حل مشکل بیا اکانتت رو لغو کن. به عبارت بهتر مشابه صحبت شما، اگه خوشم نمییاد، برم جای دیگه. اینجوری عملاً به نفع اونها میشه چون مشتری کم میشه و دردسر اونها خود بخود حل میشه.
بعد هم شما که میگید برو جای دیگه، مگه چقدر انتخاب داریم که مشکل از تنبلی خودمون باشه. یا مبیننت هست و یا ایرانسل. اگه جای سومی هم باشه من آشنا بهش نیستم و بدتر اصولاً نمیدونم که آیا توی منطقه سکونت من آنتن مناسب داره یا نه. مبیننت که منطقه سکونت من رو برای مودم داخلی کاملاً سبز رنگ کرده و این مشکلات هست. برای شرکت دیگه نمیدونم چی خواهد شد.
مدتها که توی منطقه ما ADSL عملاً وجود نداشت و تنها راه وایمکس بود. بعد هم که بخاطر جابجایی عادت کردیم به وایمکس، الان سخت هست که بریم روی ADSL. بماند الان همسایه نزدیکمون رفته خط بگیره، گفتن خطوط پر شده و فعلاً تا اطلاع ثانوی امکانات خط مناسب رو ندارن. مشکل اینجاست که توی ایران شرکتها عملاً یه جورایی به هم ربط دارن و یه رقابت واقعی بین اونها وجود نداره که حق انتخاب زیادی داشته باشیم. برای مثال همین الان مبیننت مال مخابرات هست.
نقل قول:
دوست عزیز شما گفتین که به "سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی" شکایت کردین. من توی سایتش که دیدم مثل همیشه گفته تا از خود شرکت یه کد پیگیری نگیریم، اونجا جوابی نمیدن. بعد هم باز باید به خود شرکت رجوع کنیم و اونها باید حلال مشکل باشن. بماند که هر بار با هر مروگری هم که داشتم سعی کردم، نتونستم وارد بخش ثبت گزارش بشم و همش ایرادات فنی جاوا میگیره. مگه آدرس همین نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اگه واقعاً اطلاعاتی در مورد نحوه شکایت دارین، ممنون میشم که بگید.
البته به نظرم منطقاً اینکه میگین مشکل از فروشنده بوده و اولش باید تست میکرده، کمی برام غیرقابل قبول هست. چون من حدود دو سال مشتری این شرکت هستم و هرگز تا اوایل بهار امسال کوچکترین مشکلی نداشتم و هرگز هرگز هم این RSSI کمتر از ۷۰ نشده. مودم هم از اول همین بوده و عوضش نکردم. همین هفته، شنبه و یکشنبه صبح که اصولاً خطها بهتر جواب میدن، تونستم بدون مشکل حدود ۳ گیگابایت دانلود کنم و اگه قطعش کردم از ترس تموم شدن اکانت بود و نه مشکل فنی. درصورتیکه همون مودم بدون کوچکترین تغییر عصرها و شبها میشه عذاب و دردسر. اینکه میگن بیا پس بگیر هم نشونه خوبی نیست، چون عملاً نشون میده که حالا حالا قصد بهبود شبکه رو ندارن و فقط میخوان مشتریهای نقنقو رو از سرشون باز کنن. چون اگه واقعاً دنبال بهبود کار بودن، میگفتن صبر کنید و قول میدیم که به زودی همه چیز درست میشه.
ولی در مورد مشکلات احتمالی یه چیزی هم به نظرم مییاد که فکر کنم در موردش بحث نشده.
حتماً اینجا و سایتهای مشابه دیدین که خیلیها در مورد مودم جیبی شکایت دارن که اصولاً از اول گارانتی فیزیکی و تضمین آنتندهی نداره. درصورتیکه همین مودم توی خود شرکت اصلی کرهای همچین تبلیغ شده که بایستی راحت وسط اتاق به کامپیوتر نصب بشه و ارتباط مناسب بده. اینکه طبق توصیههای مبیننت باید مودم رو بالاتر از زمین بذاریم و ببریم بچسبونیم به پنجره و غیره من رو یاد تنظیم آنتن تلویزیون مستر بین میاندازه که حتی با کج و معوج کردن بدن خودش هم نمیتونست تلویزیون رو صاف بگیره. اینجا هم اگه آنتندهی و پورتهای باز مناسب باشه که اصولاً نیازی به این همه تدارکات و صغری کبری کردن نداره.
در کل منظورم این هست که مبیننت اوایل اجناسش رو از هواوی چینی میخرید. الان رفته سراغ سئوونینتک کرهای (Seowonintech). به نظرم شاید همین تغییر تجهیزات چه توی مودمها و چه توی آنتنها و دستگاههای سرور شاید، یه جوری عدم انطباق بین کسانی که مودمهای قدیمی هواوی دارن و تجهیزات جدید ایجاد میکنه. یعنی شاید توی منطقه ما مصرف تجهیزات هووای اومده پائین و درنتیجه مودمهای کسانی مثل من شروع کردن به ریپ زدن. البته یه حدس منطقی هست و شاید هم اینجور نباشه.
دوستان جدیدن احساس نمیکنین ترفیک نسبت به اون چیزی که هست زود تر تموم میشه ؟؟
من فک میکنم یکاری کردن ک ترافیک زودتر تموم شه !!
شاید این یکی از سیاست هاشونه که قیمت ترفیکو بالا نبردن ولی کاری کردن که زود تموم شه مشترک مجبور شه دوباره بخره !!
۲ گیگ شارژ میکنم ۱ هفته نمیشه تموم میشه...
در طول روز اصلا دانلود نمیکنم
و هیچکس جز خودم از اینترنت خودم استفاده نمیکنه..
برنامه du meter نصب کن که نشون بده چقدر پهنای باند مصرف میکنی , اگه اونجا دیدی کمتره زنگ بزن شکایت کننقل قول:
من خودم چون شبا دانلود میکنم اصلا شارژ نمیکنم خیال خودمو راحت کردم :)
راستی سرعت دانلود امشب برای من دوباره به حالت عادی برگشت و الان دارم ۴۲۰ دانلود میکنم
دیشب خیلی بد بود رسیده بود به ۲۸۰ :(
سه بار تست سرعت گرفتم و با وجود اینکه پینگ خیلی وضعیت بدی نداره، اما باز سرعت خیلی با یک مگابیت فاصله داره. بدترین بخشش سرعت آپلود هست که واقعاً افتضاح هست و با توجه به سرعت دانلود بعید هست که مشکل بخاطر مسائل فنی باشه و احتمال زیاد خودشون عمداً کمش کردن.