سلام به عزیزان
فروشنده ای در خارج از کشور به من دوربین Panasonic lumix GH3 پیشنهاد داده نظر اساتید در مورد این دوربین چی هست؟ باید دوربین رو pre order کنم تا 1 ماه دیگه به من تحویل بدن.
کاربرد من استفاده همزمان برای عکاسی و فیلمبرداری هست.
سلام به عزیزان
فروشنده ای در خارج از کشور به من دوربین Panasonic lumix GH3 پیشنهاد داده نظر اساتید در مورد این دوربین چی هست؟ باید دوربین رو pre order کنم تا 1 ماه دیگه به من تحویل بدن.
کاربرد من استفاده همزمان برای عکاسی و فیلمبرداری هست.
دوستان ببخشید اما من یه سوال دارم که نمیدونم کجا باید بپرسم
من یه کنن با گارانتی پارس الرمس از فروشگاه مرکزیش تو جمهوری خریدم الان اس ام اس میدم برای اینکه بگه گارانتیش اصله جواب نمیده
یعنی من سریال دوربینمو اس ام اس میکنم اما جوابی نمیگیرم
یعنی قلابیه دوربینم؟:sq_3:
با سلام
حدود 1100 که فیلم برداریشم خوب باشه چی پیشنهاد میدین؟!
سلام
برای شروع عکاسی، اگه یه دوربین حرفه ای یا نیمه حرفه ای بخریم بهتره یا یه دوربین برای مبتدی ها؟ (چون قیمت حرفه ای ها برام سنگینه)
من نیکون دی 7000 با کیت 18-105 رو انتخاب کردم، انتخاب خوبیه؟
این لنز تا چه زمانی جواب میده؟
وسایل جانبیی که حتما لازمه موقع خرید دوربین بخرم، چه وسایلیه؟
آیا میشه دوربین رو قسطی خرید؟
نورنگار رو برای خرید مناسب میدونید یا نه؟
گارانتی چقدر اهمیت داره؟
الان زمان خوبی برای خرید دوربین هست؟ ممکنه ارزون یا گرون بشه؟
ممنون
با سلام به دوستان و اساتید
(Canon IXUS 125 HS (ELPH 110 HS
Sony Cyber-Shot DSC-WX50
کاربر خانگی هستم (سفر و مهمونی)؛
فیلم هم برام مهم هست (کیفیت و روانی پخش و نیز صداش)؛
خودم نظرمم رو کانن هست؛ (البته با اینکه میدونم ضبط صداش مونو هست)
عکس سه بعدی و پانورامای سونی هم برام مهم نیست
در کل سوالم از لحاظ کیفیت لنز و سنسور و نوع پردازشگرهاشون هست
پیشاپیش سپاسگزارم از پاسخ هاتون
این دوربین کیفیت فیلمبرداری بسیار خوبی داره.و همچنین امکانات بسیار خوب.درسته میگن با دوربین canon 5d mark3 قابل رقابته ولی به نظر من صحیح نیست این حرف.مشک آن است که خود ببوید.میتونید از یوتوب نمونه فیلمهاشو ببینید.فیلمش خیلی عالیه اما دیگه بگیم مارک 3 رو توجیبش گذاشته حرف نادرستهنقل قول:
زنگ بزنید از فروشگاهی که دوربین رو خریدید بپرسیدنقل قول:
مثلا دوربین Fujifilm FinePix HS30EXR .البته در حد خوب.نه خیلی خوب و عالینقل قول:
اگه سرعت فیلمبرداری براتون مهمه ، دوربین Sony Cyber-Shot DSC-WX50 مناسب خواهد بود.(Canon IXUS 125 HS (ELPH 110 HS با 24 فریم فیلم میگیره که برای کاربرد خانگی واقعا آزار دهنده و کسل کنندسنقل قول:
از نظر عکس هم مدل کنن بهتر عمل میکنه اما نه در حد خیلی زیاد
[/QUOTE]اگه سرعت فیلمبرداری براتون مهمه ، دوربین Sony Cyber-Shot DSC-WX50 مناسب خواهد بود.(Canon IXUS 125 HS (ELPH 110 HS با 24 فریم فیلم میگیره که برای کاربرد خانگی واقعا آزار دهنده و کسل کنندس
از نظر عکس هم مدل کنن بهتر عمل میکنه اما نه در حد خیلی زیاد[/QUOTE]
ممنونم از پاسخ سریعتون
از لنزها و پردازشگراشون چیزی نشنیدید؟
دارم نمونه فیلم کانن رو دانلود میکنم؛ اگه از دید من هم بد باشه مسلما سونی رو خواهم گرفت
منتظر نطرات تکمیلی شما و سایر دوستان هستم
نقل قول:
ممنونم از پاسخ سریعتون
از لنزها و پردازشگراشون چیزی نشنیدید؟
دارم نمونه فیلم کانن رو دانلود میکنم؛ اگه از دید من هم بد باشه مسلما سونی رو خواهم گرفت
منتظر نطرات تکمیلی شما و سایر دوستان هستم
منظورتون رو از دوربین حرفه ای نمیدونم اما اگه DSLR مدنظر شماست به سه دسته Entry level ، Mid Range و Pro تقسیم میشننقل قول:
D7000 جزو رده Mid Range و دوربین فوق العاده خوبی هست و برای شروع اگه آشنایی زیادی با عکاسی ندارید با این لنز بیشتر از نیازتون هم هست ( حداقل یک سال طول میکشه شما با تمام کاربرد های دوربین آشنا بشین و اونوقت میتونین بسته به نیازتون لنز بخرید)
کیف، مموری، برچسب محافظ LCD و یک فروند دستمال مخصوص لنز! بعدا اگه دیدید به سه پایه نیاز دارید اونم میخرید خوب
بله همون فروشنده فروش قسطی هم داره و یکی از بهترین گارانتی و بیمه ها هست
بسیار بسیار لازمه مخصوصا بیمه!
فکر نمیکنم اگر هم ارزون بشه خیلی ارزون شه این چند وقته خوب اومده پائین به نظرم اگه لازم دارید بخرید ارزش نداره واسه مثلا 100 تومن صبر کنید برتر باز گرون شه!
بعضی از این دوربینها که شما مورد نظرته تو یک کلاس نیستن...نقل قول:
بین canon ها 1100D اختلاف زیادی با 550D و 600D داره مخصوصا تو کیفیت فیلمبرداری و دقت فوکاس دوربین ضعیفی به حساب میاد بین Nikon ها به نظر من 3200 دوربین نسبتا بالانسی هست ولی طبیعتا 5100 تو نور کم از همه بهتره اگه بیشتر برای فیلمبرداری میخوای Canon 600D انتخاب خوبیه اگه برا عکاسی میخوای 5100 نیکون.
افزایش قیمتها هم بیشتر به دلیل مسائل سیاسی هست بین افراد معمولی هیچ کس نمیتونه پیش بینی کنه چه اتفاقی میوفته یا به شدت افت پیدا میکنه یا افزایش بیشتر پیدا میکنه!
اگه کیفیت فیلمبرداری برات مهمه:نقل قول:
Panasonic FZ150
Sony HX200 یا Sony HX100
Sony HX20 میگن مدل HX30 هم به ایران اومده!
Canon SX40 میگن SX50 هم به ایران اومده
اگه کیفیت عکاسی برات مهمه:
Canon SX40
Panasonic FZ150
Sony HX100
بین این دوتا دوربین سونی تقریبا از هر جهتی بهتره.کیفیت فیلمبرداری , عکاسی , سرعت فوکاس و عکاسی متناوب , عمر باتری تنها موردی که Canon شاید کمی از سونی بهتر باشه کیفیت لنزش هست.نقل قول: