[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
وضعیت سرور ایرانت که عالیه. یه تست از سرور فرانکفورت بگیر ببینم وضع خارج چطورهنقل قول:
سلام دوستان امروز اینترنت من همش قطع بود 1 دقیقه وصله 10 دقیقه قطع یعنی کانکت میشه ولی به هیچ سایتی وصل نمیشه و ارتباط قطعه
چه فشفشه هایی میخری ؟ چون ۵۰ گیگی رو که ماهی یکبار میشه خرید.نقل قول:
2روزه ایطوریه معمولا ساعت 5عصر اینطوری میشه تا 8 شبنقل قول:
سلام دوستان سرویس 16 مگ های وب گرفتم ولی فیکس رو 1 مگابایت دانلود میده نه بالا نه پایین خط اوکی هستش رو 16 هم بسته شده پشتیبانی میگه مرکز پهنای باندش پره ولی همسایم شاتل داره 1.9 مگابایت فیکس دانلود میگیره راست میگن یا های وب یه چیزیش هست؟ به نظرتون شرکتمو عوض کنم
نقل قول:
من تو ده روز 5 تا 50 گیگ خریدم . کی گفته یک ماه یه بار ؟؟ واسه شما ماهی یک باره ؟ :n29:
والله اون چیزی که تو پنل کاربریم نوشته اینه که در زمان استفاده از این سرویس حداقل باید 31 روز از سرویسم مونده باشه . همین و بس !! :n01:
البته یه چیزی دیگه هست تو پنل کاربریم . فشفشه 120 گیگ دو ماه یک بار . شاید من خیلی خیلی ویژه هستم . از 7 ستاره هم بالاتر رفتم پس !!! خخخخ:n33: :n02::n19::n09:
جالبه الان می خوام وارد پنل کاربریم تو های وب بشم . هر کاری می کنم نمی تونم :n02::n31:
504 Gateway Time-out
The server didn't respond in time.
آب قطعه های وب !!!:n21:
سلامنقل قول:
کلا مثل اینکه حداکثر دیگه رو 2 مگ می بندن...
چند صفحه قبل تر رو بخونید اظهارات دوستان در این رابطه هست،ولی باز زنگ بزنید گیر بهشون بدید مثل اینکه داد و بیداد هم جواب میده:n02:(باز نقل از دوستان هم تاپیکی)