-
قلعه نوعي:
اميدوارم برنامه دقيقي براي ادامه فصل تدوين شود
سر مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در نيم فصل نخست مسابقات با توجه به برنامه ريزي خوبي كه براي انجام مسابقات شده بود، اما گهگاهي شاهد تعطيلات بيش از حد و شايد بي مورد بوديم كه اين موضوع باعث وقفه در روند حركتي تيم ها مي شد.
امير قلعه نوعي به باشگاه خبرنگاران گفت:اميدواريم در نيمه فصل دوم مسابقات ليگ با توجه به حساسيت ديدارها مسئولان سازمان ليگ برنامه ريزي مناسبي داشته باشند و مجددا شاهد وقفه هاي بي مورد و طولاني مدتي كه به حضور تيمها مي شود، نباشيم.
وي تصريح كرد: استقلال براي نيم فصل توانست در جايگاه خوبي قرار گيرد،ما بايد به اين روند ادامه داده و سعي كنيم تا پايان فصل بدون نوسان راه خود را براي رسيدن به قهرماني هموار كنيم و بار ديگر شاهد قهرماني استقلال در ليگ برتر باشيم
-
خسرو حيدري:
ليگ امسال قابل پيش بيني نيست
خسرو حيدري هافبک راست استقلال تهران که نظر قلعه نوعي را در فصل جاري جلب کرده و در اکثر بازيهاي اين تيم به ميدان رفته است ، پيشبيني قهرماني در ليگ برتر را مشکل دانست.
خسرو حيدري در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: استقلال براي حفظ صدر نشيني کار سختي در پيش دارد و با توجه به نتايج خوب ذوب آهن ليگ امسال قابل پيشبيني نيست.
وي افزود: در بازي مقابل داماش گيلان خوب حمله کرديم اما به دليل ترس از تساوي و يا باخت کمي استرس داشتيم که پس از گل اول کار راحتتر شد و تيم ما روانتر بازي کرد.
وي تصريح کرد: تا کنون تنها يک کارت زرد گرفتم و نميدانم سه اخطار که در مورد من عنوان ميشود به چه دليل است ما در بازي مقابل سپاهان محرومي نداريم و تنها مجتبي جباري را به خاطر مصدوميت در اختيار نداريم.
وي در پايان گفت:هميشه در خدمت تيم هستيم ما کاملاً به بازي سپاهان آشنا هستيم و با بازي دور رفت فرق ميکند زيرا اوايل فصل هماهنگ نبوديم و اکنون هفته بيستم ليگ برتر است و ديگر حق اشتباه نداريم
-
طيري:
براي مربيگري به ازبكستان نمي روم
مربي تيم فوتبال استقلال كه سابقه مربي گري در ازبكستان را دارد گفت: براي گذراندن تعطيلات به ازبكستان مي روم و قصد جدايي از استقلال را ندارم.
امير طيري، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: از چند تيم فوتبال ازبكستان پيشنهاد دارم اما براي گذراندن تعطيلات به اين كشور مي روم و قصد جدايي از استقلال را ندارم و جدايي من از استقلال شايعه است.
وي ادامه داد: دوستان زيادي در ازبكستان دارم و براي ملاقات آنها و گذراندن تعطيلات به اين كشور مي روم كه در مطبوعات شايعه شده، قصد جدايي از استقلال و پيوستن به يك تيم اين كشور را دارم.
وي تصريح كرد: در سفر كوتاه مدت به ازبكستان شرايط حضور در يك دوره كلاس مربي گري در اين كشور را فراهم مي كنم تا با پايان ليگ در آن شركت كنم.
طيري خاطرنشان كرد: در اين كشور به دنبال فيلم بازي هاي نماينده ازبكستان در جام باشگاههاي آسيا هستم تا در صورت قرار گرفتن در يك گروه با استقلال براي آناليز از آنها استفاده كنيم
-
حسن زاده:
تعطيلات نبايد به ضرر استقلال تمام شود
پيشكسوت تيم فوتبال استقلال با اشاره به شرايط خوب تيم فوتبال استقلال در اواخر نيم فصل نخست و صدرنشين اين تيم گفت: بايد كادر فني استقلال از تعطيلات نيم فصل براي كسب قواي بيشتر و آماده سازي استفاده كند.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رضا حسن زاده، گفت: در حال حاضر استقلال در بهترين شرايط قرار دارد و در چند بازي اخير نشان داده كه با برنامه و هدف مشخص به كار خود ادامه مي دهد، شروع تعطيلات نيم فصل روند موفقيت هاي استقلال را متوقف مي كند به هر حال تيم ها براي استراحت نياز به زمان دارند و استقلال نبايد اين موقعيت را از دست بدهد، اين تيم مي تواند با شروعي قدرتمندتر نيم فصل دوم را نيز مقتدرانه آغاز كند.
وي افزود: استقلال نيمي از راه رسيدن به قهرماني را طي كرده و براي ادامه كار دشواري در پيش خواهد داشت، مسابقات ليگ حساس تر خواهد شد و تيم ها با انگيزه بيشتر به ميدان خواهند رفت.
وي تأكيد كرد: با توجه به اينكه استقلال بايد در دو جام ديگر هم به رقابت بپردازد، مطمئناً كادر فني و مسئولان باشگاه برنامه ريزي خوبي را براي موفقيت اين تيم در نظر خواهند گرفت.
-
بازيكن مقدونيهاي در تمرينهاي استقلال
قلعهنويي:
اين بازي نمايش عشق بود
در تركيه دو بازي تداركاتي انجام ميدهيم
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اميدوارم برگزاري مسابقات خيرخواهانه ادامه پيدا كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) امير قلعهنويي پس از برتري 4 بر 2 تيم منتخب استقلال و پرسپوليس در بازي مقابل منتخب ليگ برتر اظهار كرد: اين اقدام بسيار زيبا بود و نشاندهندهي علاقهي ما شيعيان در تمام جهان به حضرت علي (ع) بود و به همين دليل دو تيم استقلال و پرسپوليس تيمي متحد را تشكيل دادند.
وي افزود: اين بازي بار فني نداشت اما به نظر من اين بازي نمايش عشق بود و بايد از بنياد بينالمللي غدير، سازمان تربيت بدني و فدراسيون فوتبال براي برگزاري چنين ديداري قدرداني كرد.
قلعهنويي با بيان اين كه طبيعي بود كه تيم منتخب پرسپوليس و استقلال هماهنگتر از حريف بازي كند، دربارهي شعارهاي تماشاگران عليه يكديگر نيز گفت: بايد در كنار هماهنگيهاي انجام شده ميان تيمها، ليدرهاي تماشاگران و كانونهاي هواداري دو تيم نيز با يكديگر هماهنگ ميشدند تا اين مسائل رخ ندهد اما در هر صورت تماشاگران استقلال در اين ناسزاگوييها شركت نداشتند.
سرمربي استقلال در گفتوگو با خبرنگار ايسنا دربارهي سفر اين تيم به تركيه نيز گفت: ساعت 14 فردا عازم تركيه ميشويم و اردوي شش روزهاي را در آنتاليا برگزار ميكنيم و قرار است دو بازي تداركاتي نيز در اين اردو انجام دهيم كه نام حريفان هنوز مشخص نشده است.
قلعهنويي همچنين از حضور يك بازيكن مقدونيهاي در تمرينهاي استقلال خبر داد و افزود: احتمال آن كه اين بازيكن را جذب كنيم وجود دارد.
-
نسخه چاپي ارسال به دوستان
پس از مسابقه منتخب ليگ و منتخب سرخابي
ياوري: جاي قلعهنويي و پيرواني بودم تيم را بيرون ميكشيدم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منتخب ليگ گفت: اگر جاي امير قلعهنويي و افشين پيرواني بودم به دليل ناسزاگويي تماشاگران، تيم را از ميدان بيرون ميكشيدم.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمود ياوري پس از شكست 4 بر 2 تيمش برابر تيم سرخابي در جمع خبرنگاران گفت: اين يك مسابقه نمادين بود.حركت سازمان ليگ بسيار باارزش بود. تماشاگران گل هاي زيادي ديدند و از تماشاي مسابقه لذت بردند.
وي افزود: اتحاد بازيكنان حريف بهتر از بازيكنان ما بود. اين موضوع با توجه به اينكه بازيكنان ما از سراسر ايران انتخاب شده بودند امري طبيعي به نظر ميرسيد.
ياوري در مورد ناسزاگويي تماشاگران دو تيم استقلال و پرسپوليس عليه يكديگر اظهار داشت: زماني كه مديران دو باشگاه و مسئولان كلان فوتبال چنين حركت ارزندهاي را ترتيب ميدهند بهتر است تماشاچيان نيز با يكديگر هماهنگ باشند و حرمتها را نگه دارند. بايد ليدرهاي تماشاگران نيز آدمهاي فرهنگي باشد.
وي تاكيد كرد: اتفاقي كه امروز روي سكوها افتاد براي فوتبال ما بد است. به خصوص اينكه اين مسابقه از شبكههاي ماهوارهاي نيز پخش ميشد.
ياوري تصريح كرد: به امير قلعهنويي و افشين پيرواني گفتم ؛اگر جاي آنها بودم و ميديدم كه تماشاچيان دو تيم عليه يكديگر شعار ميدهند تيم را از ميدان بيرون ميكشيدم، زيرا اين مسئله زيبنده فوتبال ما نيست.
-
/حاشيه ديدار منتخب ليگ و منتخب سرخابي/
قلعهنويي مانع شعار هواداران استقلال عليه پيرواني شد
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال تهران از تماشاگران تيمش خواست عليه افشين پيرواني شعار ندهند.
به گزارش خبرگزاري فارس در اواخر ديدار منتخب ليگ و منتخب سرخابي هواداران استقلال افشين قطبي را تشويق كردند و خواهان بازگشت او به پرسپوليس شدند. آنها عليه پيرواني نيز شعار سر دادند كه امير قلعهنويي از تماشاگران تيمش خواست اين حركت خود را متوقف كند.
*مراسم قرعهكشي اهداي يك دستگاه خودرو به تماشاگران در حالي برگزار شد كه اكثر حاضران ورزشگاه را ترك كرده بودند و شمار اندكي از هواداران كه بيشتر آنها هوادار استقلال بودند، حضور داشتند.
*احمدرضا عابدزاده به شوخي به برگزاركنندگان مراسم قرعهكشي گفت: لطفا يك خودرو هم به من هديه بدهيد.
-
پس از ديدار منتخب ليگ و منتخب سرخابي
قلعهنويي: ليدرهاي دو تيم بايد با هم هماهنگ ميشدند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: پيش از آغاز مسابقه بايد كانون هواداران دو تيم استقلال و پرسپوليس با هم هماهنگ ميشدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي پس از پيروزي 4 بر 2 تيم منتخب سرخابي برابر تيم منتخب ليگ در جمع خبرنگاران گفت: بازي زيبايي بود. تماشاگران 6 گل ديدند. اين مسابقه مسايل فني زيادي ندارد. من ميخواهم درباره حركت زيباي سازمان ليگ و بنياد غدير صحبت كنم كه كار بسيار خوبي انجام دادند تا همه بدانند ما شيعيان ارادت خاصي به اميرالمومنين(ع) داريم.فوتبال امروز فوتبال عشق بود.
قلعهنويي در مورد شعار هواداران دو تيم استقلال و پرسپوليس عليه يكديگر گفت: اين دو تيم سال هاست است كه با يكديگر رقابت دارد. در زمان علي پروين نيز چنين اتفاقي افتاد. بايد پيش از مسابقه بين ليدرها و كانون هواداران دو تيم هماهنگيهاي لازم انجام ميشد تا شاهد چنين اتفاقاتي نبوديم.
-
/حاشيه ديدار منتخب سرخابي و منتخب ليگ/
شعار هواداران استقلال عليه نيكبخت واحدي
خبرگزاري فارس: هواداران استقلال تهران عليه نيكبخت واحدي شعار سر دادند.
به گزارش خبرگزاري فارس، هواداران استقلال و پرسپوليس با وجود اينكه بازيكنان اين دو تيم در قالب تيم سرخابي به ميدان آمدند اما عليه يكديگر شعارهايي سر دادند. هواداران استقلال عليه عليرضا نيكبخت واحدي شعار دادند.
*بين دو نيمه محسن حاجيلو يكي از مجريان تلويزيون براي ليدرهاي استقلال و پرسپوليس يك مسابقه ويژه ترتيب داد.
*بازيكناني كه در تركيب اصلي تيم سرخابي به ميدان رفتند در نيمه دوم ورزشگاه را ترك كردند و به خانههاي خود رفتند.
*داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه در بين دو نيمه ورزشگاه را ترك كرد.
-
پولى كه بايد تهيه شود
پروژه ۴ ميلياردى استقلال
استقلال از تابستان امسال پروژه احداث كمپ تمرينى خود را كليد زد تا بنا بر آنچه مسئولان باشگاه ادعايش را دارند صاحب يكى از پيشرفته ترين اماكن تمرينى - رفاهى منطقه شوند. البته اين پروژه در عين اينكه اسم زيبايى دارد نيازمند تأمين اعتبارات فراوانى است و اگر پول آن به موقع تأمين نشود، كار احداث راكد مى ماند و از برنامه عقب مى افتد. بر اساس خبرى كه صبح ديروز به دستمان رسيد، استقلال براى تكميل پروژه فوق بايد چيزى حدود ۴ ميليارد تومان اعتبار تهيه كند و با اتكا بر آن روند ساخت و ساز را پيش ببرد چون در غير اين صورت احتمال اينكه دچار مشكل شود زياد است.طبق اعلام يكى از مسئولان استقلال، در مرحله اول كار چيزى بالغ بر يك ميليارد و ۶۰۰ ميليون تومان صرف احداث زمين چمن، سكوهاى تماشاگران و سالن رختكن خواهد شد و مابقى هم در فازهاى بعدى براى ساخت خوابگاه، استخر و سونا هزينه خواهد شد. البته قرار است بخش قابل توجهى از اين رقم با روش سرمايه گذارى مشترك تأمين شود و سازمان تربيت بدنى هم در عين حال كمك هاى مستمرى به باشگاه استقلال داشته باشد. ظاهراً قرار است كمپ استقلال حداكثر تا ۲ سال ديگر به بهره بردارى برسد.