دوست عزیز ممنون از شما . منظورتون از سریال همونی هست که زیر اون کد 12 رقمی نوشته شده ؟نقل قول:
دوست عزیز ممنون از شما . منظورتون از سریال همونی هست که زیر اون کد 12 رقمی نوشته شده ؟نقل قول:
سلام
jackhammer و 1001 عزیز
حرفهای شما کاملا قبوله. من هم همون اول گفتم شیراز و اصفهان رو ( با کمال تاسف فراوان) باید فعلا بی خیال شد. در واقع همانطور که گفتم شما نه تنها باید فعلا دفاع نکنید بلکه باید خودتون رو مخفی کنید:11:. چرا که شما هر تبلیغی که بکنید ضد تبلیغه. چون در شهرهای شما ایرانسل خوب آنتن نمی دهه. روی سخن من با اونهایی که ایرانسل دارن و آنتن دهی خوبی تو منطقه شون هست. مثلا بچه های تهران یا خیلی جاهای دیگه اگه از ایرانسل راضی اند بد نیست تعریفی هم از ایرانسل بکنند. درسته که آدمها معمولا مشکلات رو بیان می کنند ولی برای اینکه بقیه هم دلسرد نشن اونهایی که از سیمکارت ایرانسل راضی هستند یا مشکل خاصی نداشتند خوبی های ایرانسل رو بگن ...
اما masoudboy عزیز
خوبی ایرانسل اینکه پویا و زنده است یعنی همیشه یه جوری داره باهات حرف میزنه:33:... اگه بخوام ادبی تر بگم ایرانسل مثل یه رودخونه جاریه اما تالیا مثل یه آب راکد می مونه ولی من حتی دوست ندارم این آب راکد انقدر بمونه تا بگنده من دوست دارم تالیا هم سرزنده تر بشه ما که نباید به واسطه اینکه طرفدار یکی هستیم حتما با دیگری دشمنی کنیم... خدا کنه که همه روز به روز پیشرفت کنن تا ثمرش نصیب این مردم مصیبت دیده بشه
pesare_dokhtarkosh عزیز
از اینکه زحمت کشیدی و این نامه رو تهیه کردی ممنونم. بالاخره شروعش یه همتی می خواست که شما انجام دادی ...
از بچه های دیگه خواهش میکنم همینطور سر سری نگن نامه کامله. یه کم فکر کنن ببینن چیزی به نظرشون میرسه بگن ...:10:
خواهش می کنم مثل اون شخصیت کارتونی همیشه نا امید توی گالیور نباشید هر چیزی رو اگه یه خورده محکم و با پشت کار دنبالشو بگیریم به نتیجه میرسیم ( البته اینکه گفتم هر چیزی رو یه کم اغراق کردم )
اینو بدونین که اصل اینکه که ما تلاشمون رو بکنیم حالا اگه به نتیجه هم رسیدیم چه بهتر اما گاهی اوقات نمیشه حق رو گرفت یا حرف حقی رو به کرسی نشوند از حضرت علی (ع) بالاتر که نداریم ... تو زمان خودش ... تو حکومت خودش ... تو دادگاهی که قاضیش رو خودش تعیین کرده بود ... زره خودش رو نمی تونه بگیره:18:...
به نظر من بد نیست این موارد هم تو نامه لحاظ بشه
1- سایت ایرانسل تنها منبع موثق و رسمی شرکت ایرانسله. پس باید خیلی زود به زود آپدیت ( به روز آوری ) بشه. اینکه سایت زود آپدیت نمیشه اعصاب آدم رو خورد میکنه خصوصا قسمت خبرهاش که واقعا چقدر بروزه! و همینطور نقشه های پوشش شبکه ... شاید بدونید که طراحی و مدیریت سایت ایرانسل دست شرکت ایزایران هست. من یه روز برای چاپ یه کتاب یه سری به شرکت ایزایران زدم. چه دم و دستگاهی دارن. خدا می دونه چقدر پول از ایرانسل برای طراحی سایت گرفتن. شاید اگه همین سایت رو به چند تا از بچه هایی مثل ما می دادند هم قشنگ تر درست می کردیم هم چون خیلی بیکاریم هر روز آپدیتش می کردیم
2- من قبلا اینو با ایمیل به ایرانسلی ها گفتم ولی بد نیست تو نامه هم گنجونده بشه. یه جایی تو سایت به تفکیک شهر ها و یا حتی محله ها درست کنن تا مردم، اون نقاطی رو که آنتن نمی ده اعلام کنن. بالاخره هر چی دستگاه های ایرانسل پیشرفته باشن و نقشه های پَستی بلندی شهرها و نقاط مناسب دکل ها رو به روش های کامپیوتری در بیارن باز به پای اطلاعات مردمی نمی رسه ... خواهش می کنم نگین نقشه پوشش تو سایت هست ... به عنوان مثال تو چالوس همه نقشه زرده و تحت پوشش کاملا ولی من خودم تو یه جایی از این منطقه زرد نقطه کور پیدا کردم که شاید عمرا ایرانسل نتونه اونو متوجه بشه... فکر کنم اینکار کمک زیادی به مسئولین فنی ایرانسل برای رفع مشکلات آنتن دهی بکنه. البته اگه گوش شنوایی باشه که با این جور نامه ها شاید گوش ها کمی شنوا بشه
در آخر خواهش می کنم اگه حتی نامه مون یک صفحه شد امضا بچه باید چند صفحه باشه تا محکمی و ابهت کار بیشتر بشه. به نظر من امضاها باید واقعی باشه همراه با شماره ایرانسل فرد امضا کننده تا رسمی بودنش بیشتر به چشم بیاد. یکی هم باید مدیر یا مسئول پیگیری نامه بشه. ضمنا باید نذاریم مطبوعات از این نامه سواستفاده کنن شاید... یه تیکه هایش رو بردارن یا با نیت های خاصی اون رو تحلیل کنن البته شاید بگین کار به اونجاها نمی رسه ولی بد نیست یه پیش بینی هایی بکنیم.
عزيزم برو تو inbox مسيج هات يه نامه هست به اسم service provider برو توش بعد بزن save بعد ميپرسه ميخوايد اين تنظيمات جايگزين تنظيمات اصلي شود ؟ Yes رو ميزنينقل قول:
به همين راحتي
اگر هم دستي تنظيم كردي كه برو دوباره تنظيم كن
من كه توي شهر قم و تهران ميرم و ميامنقل قول:
ولي بيشتر تو قم هستم آنتن دهي خيلي عاليهههههه(چشمش نزنن)
يعني آبروي منو پيش همه خريده كسي به ايرانسل چيز بگه همون لحظه موبايل رو در ميارم يه مسيج يا زنگ ميزنم دفعه اول ميگيره
تو جاده قم - تهران هم فقط توي تقريبا 10 دقيقه قطع هستش ولي بقيه آنتنم فوله
اميدوارم شيراز و اصفهان هم اينجوري بشه
راستي بچه ها تبليغ اين همراه اول رو ديدين ؟
يه يارو تو مترو هر كاري ميكنه ميكنه موبايلش خط نميده (داره طعنه به ايرانسل ميزنه:19:)
بعد يه يارو مياد تو تابلو تو دستش نوشته ( پوشش سراسري همانند دائمي )
بعد يه چند نفرن نوشته محاسبه مكالمه بر اساس ثانيه ( داره ذهن مردم رو نسبت به ايرانسل خراب ميكنه ميدونيد چرا ؟؟؟؟؟؟؟ چون با اين تبليغش فكر ميكنن ايرانسل هنوز دقيقه اي محاسبه ميكنه :19:)
بعد در حالي كه موبايلش آنتن نميده و قيافه مادر مرده ها رو به خودش گرفته مترو حركت ميكنه
بايد ايرانسل هم يه تبليغ بسازه بزنه تو دهن اين گوشكوب اول:27:
یکی بگه ایرانسل تو کدوم شهرا آنتن میده
در ضمن تعرفه مکالمه با سیم کارت دائمی و اعتباریش چقدره؟
شما يك لطفي كن به اين آدرس يك سر برو:نقل قول:
کد:http://irancell.ir/Layer2/?id=25
آقا تحليلت خيلي جالب بود:31::31::31:نقل قول:
نقل قول:نقل قول::angry::grrr:کد:WWW.IRANCELL.IR
M like mother جان من هم با شما موافقم.
بهترين تبليغ براي ايرانسل آنتن دهي هستش اگه آنتن بده همه ميان سراغش !!
این ایرنسل دهن من رو سرویس کرده
الان 2 هفتس که اس ام اسم قطعه نمیدونم چی کار کنم
به خودشون هم که زنگ بزنی درست جواب نمیدن فقط میگن تا دو سه روز آینده درست میشه
اون تبلیغ شعور دستندرکاران همراه اول رو میرسونه....ایرانسل نباید این کارو بکنه...تخریب رقبا که نشد رقابت.نقل قول:
و در ضمن فکر کنم اون طرف با ایرانسل صحبت نمیکنه...داره با سیم کارت دائمی مخابرات صحبت میکنه و میبینه که آنتن نمیده!!!!!
بقیه تبلیغاشم خیلی مزخرفه.
ولی تبلیغهای ایرانسل...
خداییش اون تبلیغ شماره طلایی که 2 تا پسره دارن ماهی انتخاب میکنن خیلی باحال بود!
هنوز سیم کارت دایم من وصل نشده و همان پیغام تماس مسدود هست را میده . الان 4 روز هست .
زنگ که می زنم میگه سیستم مشکل داره و درست میشه .
لعنت بر ایرانسل حالا که دلش می خواهد ...
یعنی شما میگی tci به فکر ملته؟و به فکر جیبش نیست؟!!! خب میشه بفرمائید اگه اینجوری نیست به فکر چیه؟!نقل قول:
حتمآ به فکر اسایش و رفاه و مشترک مورد نظر بعد از 15 سال در دسترس نمیباشده؟!
شما به جای این حرفا با یه حساب سر انگشتی حساب کن تو اینن سالها چقدر بابت سیم کارت از ملت پول گرفته اونم میانگین سیم کارت رو 400 هزار تومن حساب کن!!تازه اونم بدون هیچ امکاناتی پول تعرفه های قشنگش و تعویض سیم کارتهای خود به خود سوخته و... اینا بماند!!
اینجا از ظهر تا حالا Gprs و Sms قطعه :41:
اینجا یعنی کجا؟
اینجا(sedeh)که SMSش وصله
سلام
نخست حسن مجیک جان خیلی ممنون از کدتون
اما مشکل بزرگ از ایرانسل هست
اولاً تو خونه که پدر من را در میاره تا شاید آنتن بده اما خدا وکیلی تو خیابون انتن دهی عالیه
بعدشم این کد را هم که می فرستم میگه متاسفانه شبکه مشکل دارد بعداً تماس بگیرید
تازه سیم کارت جایزه هم در خانه نیامده می خواستم ببینم کسای که تو تابستان سیم کارت اعتبارب خریدند جایزه را گرفتند یا نه
من که فکر کنم ایرانسل الان فقط تبلیغات خوبی داره و بس
کاملاً با شما موافقمنقل قول:
چون ایرانسل تازه 9 ماهه که راه افتاده و همینشم خوبه اما بهتر این بود که قبل ازاینکه شروع به فروش کنند تو شهر های اصلی شبکه شون را درست می کردند
شما لطف کن بگو کدوم شهر هستی ؟نقل قول:
این پستی که شما نقل قول کردی مال یک هفته پیش است اونوقت بحث در مورد ایرانسل بود. ولی با این حال تو این 15 سال درسته به فکر خودش بود ولی سال اخری حداقل با حذف هزینه ی نمایش شماره تلفن ماهی 15 میلیارد تومان از جیب خودش زد:18:.قبول نداری یه حساب سر انگشتی کن:27:نقل قول:
نقل قول:
سده(خمینی شهر)(همایون شهر):شهریست در 10کیلومتری شمال اصفهان
درخدمتیم:46:
یکی دو روزه متوجه شدم اطراف منزل ما یه Bts جدید نصب شده.....:8:
نتیجه اینکه ایرانسل بیکار نشسته و داره آنتن دهی را انجام میده....:8::8:
بچه ها من اروز داشتم برنامه ی راه توسعه که به سفارش ایرانسل ساخته شده رو میدیدم و ...:
1-کسی که ام ام اس ایرانسل رو قطع کرده(رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی) یک آدم هست با 20 سانتی متر ارتفاع ریش و حموم نرفته...
2-مدیر عامل مخابرات ترکه....داشت صحبت میکرد و لهجه ترکی غلیظ داشت.
3- ایرانسل حدود 50 تا پرسنل و مهندس از ام تی ان افریقای جنوبی داره که انگلیسی حرف میزدند...
مهدی جون شما کجا بودی؟اصفهان؟
من این 2-3 روزه افزایش آنتن دهی همچین بگی نگی رو یه خورده توی خونه حس کردم...منم فکر کنم خبرایی باشه....
سده بله !! نا سلامتي تحت پوششه ها !!نقل قول:
کسی امروز برنامه ی مسیر توسعه رو دید؟
یه آقایی بود اگه اشتباه نکنم به اسم هاشم زاده که میگفت طبق گزارشی که ایرانسل چند روز پیش ارائه کرده 3 میلیون سیمکارت وارد شبکه شده و حدود 250 شهر هم به شبکه وارد شده !
میگفت اگه سازمان تنظیم مقررات و مخابرات باهاش همکاری کنند وضعیتش بسیار بهتر هم میشه.
همچنین گفت که علاوه بر 25% مالیاتی که به دولت و مخابرات میده 27% از سود خالص ایرانسل هم باید بره تو جیب دولت!
بله درسته دوست عزیز این پست مال یه هفته پیشه!یک هفته پیش میخواستم جوابشو بدم که کارتم تموم شد و بعد هم یه مسافرت چند روزه رفتم که نشد جوابشو بدم!:27:نقل قول:
بعدشم 15 میلیارد کجاو اون حساب سر انگشتی که من گفتم کجا! :5:
اون رو حساب کنی 15 میلیارد پول خورد هم نیست!!:46:
لعنت به این ایرانسل که هیچ چیزش رو حساب کتاب نیست. :grrr::evil2:
آنتن دهی افتضاح
جواب گویی هم که افتضاحه( به استثنای آقا شاهین)
اینم از وضع خدمات ارزش افزوده
امروز زرینشهر بودم(مثلا تحت پوششه) فول آنتن بود ولی نه کیفیت مکالمه جالب بود نه پیامک می فرستاد و نه به gprs وصل می شد(حدود 15 دقیقه منتظر می شدم تا وصل بشه آخرش هم مجبور می شدم کنسلش کنم).:question:
تومان 30 بابت gprs که گرفتند(طرح طلائی). یکی دو روز هم هست که وصل نمیشه آخرشم شرط می بندم که می گویند 80 هزار تومان ناقابل بابت استفاده از gprs لطف کنید.:34::34::15::24:
من و پسر خالم رفته بودیم بیرون یک دفعه دیدم که بابام به گوشی پسر خالم زنگ زد. بعد که ازش پرسیدم چرا به من زنگ نزدی گفت اصلا تماس گرفتن با تو ممکن نبود. در حالی که چند بار شماره را گرفته بود. حالا من 4 خط آنتن داشتم و پسر خالم 2 تا.
خلاصه من تو این یکی دو هفته حسابی حالم از ایرانسل به هم خورده :2:و دارم میرم که یه دونه اعتباری همرا اول که عشق است:42: بخرم اگر هم کسی سیم کارت من را می خواهد یه پیغام خصوصی بدهد.
راستی چند تا از قابلیت ها یی که باعث برتری ایرانسل می شود را بگید.:question:
آنتن دهی:38:
mms که دولت قطع کرده:17:
یا gprs که قیمتش خدا تومنه و الان قطعه:29::22:
در آخر هم به کسایی که خارج از تهران هستند(شاید مشهد هم باشه) و قصد خرید ایرانسل دارند توصیه می کنم اصلا این کار را نکنند و گول تبلیغات ایرانسل را نخورند.
یه حساب سر انگشتی هم بکن ببین 1016 شهر کم نیست که انتن داره بالاخره باید خرج این انتن دهی در بیادنقل قول:
دوستان اشتباه نکنید. این هزینه ی 1000 تومنی هنوز حذف نشده.نقل قول:
حداقل 20 تا قبض رو که دیدم مال تمام دوستان و آشنایان این 1000 تومن توش بود!
قراره از دفعه ی بعد حذف شه.نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خرج انتنو انتن دهیو بقیه چیزا سالها پیش در اومده دوست عزیز!!:5:نقل قول:
دوستاني كه از مخابرات دفاع ميكنند بدونند من از روي تعصب و احساسات و يا
تبليغات حرف نمي زنم چون هم سيم كارت مخابرات دارم اونم چي كد يك
كه چه كلايي سرمون رفت :41:
آخه چه آدم عاقلي (واقعا شرمندم به كسي بر نخوره به خودم ميگم):31:
هم پول سيم كارت ميده كه با دلال بازي قيمتشو رسونده بودن به يك ميليون و خورده اي
كه من خودم پنچ سال پيش يك ميليون دويست هزار پولشو دادم
بعد چي هر قبض 12600 ريال آبونمان 10000 ريال خدمات ويژه كه واقعا كلي خدمات بوده
تازه پول مكالماتي كه بايد چند دفعه بگيري تا وصل شه و هي قطع شه و صدا كم و زياد شه بدي
خدا وكيلي 4 سال پيش بچه هاي دانشگامون من مسخره ميكردند كه يك ميليون پول خط دادي
ولي آنتن نميده تازه الان 2 سال وضعيت آنتن دهي مخابرات نسبتا خوب شده شما صبر كنيد
ببينيد ايرانسل چكار ميكنه البته اگه بزارن
ببيند مخابرات چقدر نامرده براي اينكه بتونه سر مردم ساده را كلاه بزاره mms ايرانسل را
قطع ميكنه تا بتونه سيم كارت خودشو بفروشه بهش اجازه نصب دكل نميدند تا بگند آنتندهيش
ضعيفه تازه به مردم ميگن خونه هاتون رو بهش اجاره نديد ببين چقدر پررويند
حالا خودتون بگين ايرانسل كه هنوز يك سال نيومده اونم تو ايران كه هيچيش معلوم نيست
بد بوده سيم كارت ارزون - هداياي نوروزي - چشنواره هاي مختلف - هداياي تابستاني -
مكالمات رايگان - اس ام اس رايگان - دسترسي به اينترنت صورت حساب آن لاين
اصلا بگيد تا حالا مخابرات يك دونه اس ام اس رايگان هديه داده
حالا سه ماه بخوره تو سرش
ببخشيد طولاني شد نفهميدم چي نوشتم اصلا :18:
من هم اینجا نظر خودم رو می دم.
به نظر من آنتی دهی وکیفیت صدای ایرانسل در مشهد از سیم کارتهای دولتی خیلی بیشتره.(لااقل اونجا هایی که من رفتم).و من هم انصافا از ایرانسل راضیم.فقط قیمت تعرفه هاش یکم زیاده
ما تعرفه شم قبول داريم فقط آنتن دهيش صفره !!نقل قول:
سلام عزيزان
چه خبرا؟
من كه از 22 تا 27 مرداد مرخصي هستم و خبر از هيچي ندارم.
ولي امروز يه سر رفتم برج امين و در نگهباني يه مشتري اومده بود مي خواست ثبت نام بكنه.
مسئولش هي مي گفت زنگ بزن 120 يارو مي گفت نمي شه.
آخر اعصابم خورد شد گوشي رو در آوردم 120 رو گرفتم حدود 2 دقيقه بعهد اپراتور برداشت و خودم رو معرفي كردم و گفتم بيا داداش اين گوشي و اين هم اپراتور بيا ثبت نام كن.
طرف ثبت نام كرد حالا گير داده كه من بايد اين لطف شما رو جبران كنم.
بعد از 5 دقيقه فهميد كه تماس با 120 رايگان بوده و نيازي به جبران نبوده.
در هر صورت من كه هر جا ميرم دارم به نفعه ايرانسل كار مي كنم ولي آخرش تو برج امين كاره خودم راه نيفتاد كه نيفتاد.:41:
در ضمن كساني كه تماس هاي خروجي شون مسدود شده بدون هيچ دليلي تا حد اكثر 48 ساعت ديگه درست ميشه. انشا ا...
100% موافقم ,حرف حساب جواب نداره:40:نقل قول:
:11:نقل قول:
دوست عزیز انتن دهیش صفر نیست,من که ازش راضیم,بعدشم تاخیر در نصب کردن btsها,نگزاشتن زمین در اختیار ایران سل برای نصب btsهاو ... اینا همه سنگ اندازی های دولت جلوی پای ایرانسل برای اینکه مردم سیم کارتهای مسخره خودشو بگیرن و بیشتر از اینی که تا حالا کردن تو پاچه ملت از ملت پول بگیرن برای هیچ امکاناتی!!!!نقل قول:
ما باید به اتیران سل وقت بدیم و صبر کنیم:11::40::5:
نقل قول:
چقدر وقت ميخواد؟ وقتي ميگه 22 بهمن ما تا شهريور بهش وقت ميديم ! مگه ميخواد كوه بكنه ؟!