هرجور صلاحه دوست عزیزنقل قول:
موفق باشید.
Printable View
هرجور صلاحه دوست عزیزنقل قول:
موفق باشید.
امروز بردم پرینتر که سرهد رو میندازم همونجا تست بگیرمنقل قول:
سرهد قبلی رو تست زد رنگ مشکی گرفته بود
سرهد رو عوض کرد 50 تومن گرفت
الان عالی میزنه
اینو نوشتم واسه سایر دوستان اگر به این مشکل خوردند بدونند مشکل از چیه
سلام
دوستان از کجا میشه درایور پرینتر HP photosmart D7463 رو دانلود کنم ؟
سلام.نقل قول:
از سايت اچ پي سيستم عامل رو انتخاب كن بعد دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
یه پرینتر Hp 1280 دارم کارتریج رنگیش تموم شد بردم شارژش کنن طرف گفت سوخته، یه دونه نوشو خریدم الان که وصل کردم دوباره اون چراغ چشمک زنش که نشون دهنده تموم شدنه کارتریجه چشمک میزنه، دلیلش چی میتونه باشه؟
سلام.نقل قول:
اگه اون چراغ روشن باشه ولي پرينت ميكنه معمولا نشون ميده كه در حال تموم شدن هست و به زودي نياز به تعويض داره. بعيده كه كارتريج نو به اين زودي ارور بده مگه خيلي تقلبي باشه!
شايد اون كاتريج رو عوض كرده و الان اين يكي داره چشمك ميزنه!
الان يه پرينتر 1050 آوردن برام براي سرويس دقيقا اينجوره كارتريج مشكي رو عوض كردم الان پرينت ميكنه ولي رنگيش منتظر تموم شدنشه!
به هر حال قاعده كلي اينه كه اگه پرينت ميكنه مشكلي نيست!!
نه اصن پرینت نمیکنه، کارتریجو خودم عوض کردم، یه کارتریج رنگی (شماره 78) خریدم و جا زدم ولی پرینت نمیگیره، کارتریج مشکیم تازه شارژ کردم، ممکنه از هد دستگاه باشه؟!نقل قول:
اگه مطمئني از درايور و ... نيست از كارتريج هست. اين مدل كه هد نداره هدش روي كارتريج هست. الان چراغ كدومشون روشنه؟ ميگم اگه 78 رو عوض كردي ممكنه 45 هم سوخته باشه.نقل قول:
همون چراغی که وقتی جوهرش تموم میشه چشمک میزنهنقل قول:
چجوری باید بفهمم 45 هم سوخته، 78 رو بردم طرف یه نیگا انداخت گفت سوخته
اين چراغ وقتي چشمك بزنه يا براي بعضي ها روشن بمونه يعني مشكلي توي كارتريج هست. خيلي كم در بعضي موارد مشكل تميز نبودن اتصالات كارتريج و دستگاه هست در بقيه موارد اصطلاحا كاتريج سوخته است و بايد عوض بشه.نقل قول:
با نگاه كه نميشه با نگاه فقط ميشه فهميد خشك شده هدش يا هد سوراخ شده ، براي تشخيص خيلي ساده است فقط بايد نصب بشه روي دستگاه. معمولا مراكز خدماتي كارتريج هاي سالم دارن و ميزنن روي دستگاهت اگه ارورش رفع شد يه دونه نو به شما مي فروشن!
براي اينكه مطمئن بشيد كه كارتريج سالم هست اگه بديد فروشنده نصب كنه خيلي خوبه يا مهلت تست اوليه بگيريد به خصوص اگه كارتريج طرح مي خريد.
نقل قول:
انتظار یاری میرود.
ما ز ياران چشم ياري داشتيم خود غلط بود انچه مي پنداشتيمنقل قول:
به من چه! شاعر گفته!
مشكلت رو خلاصه و دقيق بگو چيه.
اگه با چشمك زدن چراغ قرمز روبرو هستي اين ممكنه از خيلي جاها باشه از سنسورهاي پرينتر مثل سنسور بسته بودن در پرينتر و ... كه بايد رفع عيب بشه. كارهايي كه خود فرد مي تونه انجام بده خارج كردن كارتريج و نصب مجدد و بستن درب دستگاه(با شدت بيشتر!) هست.
بررسي اين كه در قسمت مخزن كاغذها تكه كاغذي ... گير نكرده و همينطور قسمت خروجي كاغذ .
دوستان من یه پرینتر ، اسکنر و کپی HP PCS 750 حدوده 10 ساله که خریدم ، دیگه داره واقعا اذیت میکنه ، یعنی هر بار با صد تا سلام و صلوات به زور یه کپی یا پرینت میگیره و اسکنش هم که مرخصه .
الان میخام عوضش کنم و نظرم روی HP 1050 یا 2050 هست که کارتریچ های 61 و 122 میخورن .
جسارتا کسی از این دو مدل سه کاره ها شناختی داره که اصلا کارایی دارن یا نه ؟
با تشکر
اتفاقن عیب کار تو همین موارده.. هر وقت تعداد برگ کم کاغذ را در ظرف پرینتر میذارم این مشکل نیست...یا هر وقت کارتیج در میارم و جاش میذارم برای مدتی د ستگاه جواب داد.
همونطور كه خودتون گفتيد مدل بسيار قديمي هست. ممكنه توي اين مدت طولاني خرابي هايي توي دستگاه پيش اومده باشه ولي بايد ديد كه چه مشكلي داره كه مي گيد به زور كپي يا پرينت مي گيره ...!نقل قول:
در مورد مدلهايي كه فرموديد هم مشكلي ندارند براي استفاده خونگي كاملا مناسب هستند. سيستم كليشون مثل همين پرينتري هست كه داريد با اين تفاوت كه كارتريج هاي 15 و 78 اون دستگاه از نظر اندازه حكم پدر بزرگ اين 61 و 121 و ... رو دارند.
مورد خاصي نداره مدلي مثل 1050 اگه اون 750 جوابتون رو مي داده و چند سال زير دستتون بوده!
سلام اساتید
یک پرینتر 4300 سامسونگ دارم ایرور LSU میده کسی میدونه چه جوری حلش کنم ؟
The LSU error stands for Laser Scanner Unit error. The probable cause/s:نقل قول:
The Polygon motor in the LSU does not rotate.
The LSU’s laser beam is functioning properly.
What you can do:Try to unplug the machine for a couple of minutes or maybe a little longer and then plug everything back in. Power on and then test.
----------------------------
سرويس 4300 رو نبود اين مال 4100 هست كه مشابه!
سلام دوستان
یه سوال خیلی مهم دارم :
یه چهارکاره دارم : میخوام وقتی فکس میاد بصورت یه فایل مستقیم بیاد توکامپیوتر :چون چندوقتیه نمیتونه پرینت بگیره : میره توحافظه 4کاره
توروخدا کمک کنید خیلی فوریه
سلام خسته نباشید
جناب من یه چهارکاره دارم مدل HP office jet G85 یه سالی میشه که این پیامو میده:remove and check color cartridge یا remove and check black cartridge توی سایت سازنده رفتم زده بود جای کارتریج رو تمیز کنید، من هم جای کارتریج های پرینتر رو قشنگ تمیز کردم هم اصلا دو تا کارتریج جدید گذاشتم ولی بازم این پیامو میده موندم مشکل از کجاست؟
خواهشا کمکم کنید.
آقای مهندس محمد آقا پ خ ما رو بجواب پلیز
خیلی ارادت داریم
درود بر اساتید
اول از همه تشکر از اقا محمد برای این سرویس مانوئل 4100 که خیلی به درد خود و یکراست رفتم سر عیبش و پیداش کردم
دوم اگه کسی سرویس مانوئل اچ پی 12 12 رو هم داره می خوام
پیشاپیش از همکاری شما کمال تشکر را داریم
مدل چهار کاره تون را لاقل اعلام کنید ببینیم همچین کاری میشه یا نه !
سلام
سرويس منوال ip4840 رو كسي داره؟
سلام
اپسونR290 دارم. كاتريج را شناسايي نمي كنه هر قدر دكمه ريست روي كاتريج شارژي رو فشار مي دم بازهم كارتيج خالي نشون مي ده
لطفا كمك كنيد.
سلام دوست عزیزنقل قول:
کارتریج(ها) رو دربیارد و قسمت اتصالات الکتریکی جلوی اونها رو با پنبه آغشته به الکل و یا اسپری ناهید تمیز کنید.
مطمئن بشید که کارتریج(ها) به درستی جا خورده اند.
موفق باشید
دوستان یه سوال:
بعد از چند برگ پرینت و عکس و.. باید کارتریج عوض بشه؟؟؟؟
دوستان هد پرینتر اپسون S22 رو باز کردم تا توی محلول بخوابونم حالا سوالم اینه که کل هد(چون اگه کلش رو بخوابونم قسمتی که کابل به هد وصل میشه هم میره داخل محلول) رو تو محلول بزارم یا اون قسمت مستطیلی که سوزنای هد اونجان(محل خروج رنگ از هد)؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بستگی به مدل پرینتر داره
اگر کارتریج های اصلی باشه خودش خطا میده و بهتون میگه و اگر شارژی باشه،باید خودتون حواستون باشه و یا قبل از اتمام جوهر دوباره شارژش کنید.
موفق باشید
دوست عزیز از این روش استفاده کنید:نقل قول:
دقت داشته باشید که اگر از روش دیگری استفاده کنید می تونید به هد آسیب برسونید.
موفق باشید
ممنون از جوابتوننقل قول:
ولی من روش پارس کپی رو انجام دادم ولی جواب نگرفتم ..چون روش پارس کپی برای هدهایی با گرفتگی معمولی جواب میده و هدهایی که گرفتگی شدید دارن باید تو محلول خوابونده بشن تا به مرور محلول گرفتگی رو تو خودش حل کنه حالا سوال من نحوه ی خوابوندنه هد توی محلوله که جواب ندادید.
بسیار خوب! اگر مایلید می تونید انجام بدید اما احتمال جواب گرفتنش بسیار کمه.نقل قول:
دقت داشته باشید که محلول قوی هد بازکن واقعا قوی هست،حتی می تونه پلاستیک رو تو خودش حل کنه و باعث ترک برداشتن بشه.
اگر خواستید این کار رو بکنید، باید فقط قسمت انتهایی هد رو در محلول شناور کنید، یعنی اتصالات الکتریکی داخل محلول نرن.
بهتره قبل از استفاده از محلول، به همین روش(خوابوندن) هد رو به مدت نیم ساعت و در چند بار داخل آب جوش بخوابونید.
موفق باشید
سلام
من پرینتر 3کاره سامسونگ مدل 3201 دارم
رفتم برا بار دوم شارژ کنم گفت این بار اخره بعد باید یکی بخری
تازه متوجه شدم که تو بعضی مدلها چیپ هست تو بعضی مدلها ای سی پشت میشه با برداشتن چیپ یا اتصال کوتاه دو پایه ای سی از این کار جلوگیری کرد
ایا این مدل هم میشه کاری براش کرد
ممنون
سلام من یه پرینتر لیزری مدل hp دارم
و میخواستم بدونم آیا میشه با کاغذ کرافت یا کاهی پرینت کنم یا نه ؟
ممنون
من دقیقا متوجه منظورتون نشدم.نقل قول:
اما هر پرینتر برای ابعد و وزن کاغذ محدودیت هایی داره که در مشخصات اون پرینتر در سایت اصلی ذکر شده.
چاپ بر روی کاغذ کاهی علاوه بر اینکه می تونه باعث گیرکردن کاغذ در داخل پرینتر و حتی انسداد هد به علت الیاف ریز ساتع شده از اون بشه (اگر زیاد از این کاغذ استفاده کنید) ممکنه کیفیت خوبینداشته باشه چون ممکنه رنگ پخش بشه.
موفق باشید
من یه پرینتر 4700 کنون دارم
حدودا 2 ساله دارمش ولی خیلی اذیتم کرده
تانک روش بستم ولی به نظر میاد این کنونها تانک خورشون خوب نیست
من فقط باهاش چاپ روی دیسک میزنم سرعتش خوبه ولی کیفیتش در مقابل اپسون هیچه
مشکلی که دارم اینه خیلی نیاز به هد کلین داره
یعنی 20-30 تا میزنم یکدفعه رنگ مشکی یا هر رنگ دیگه ای نمیزنه باید هدکلین کنم تا دوباره رنگ رو بزنه
بعضی وقتها لکهای کوچیک میندازه
چند جا هم خوندم مثل اینکه کنون با کارتریج شارژی بهتر کار میکنه
حالا با توجه به اینکه کارتریج های تانک به علت داشتن شلنگ کوتاهتر از مدل کارتریجهای قابل شارژه. من میتونم شلنگهای اینو قطع کنم و کارتریجها رو به عنوان کارتریجهای شارژی استفاده کنم ؟
در اون صورت چطوری بفهمم که یک کارتریج جوهر داخلش نداره و باید شارژ بشه ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
کارتریج های شارژی از مشابه کارتیج های تانک هستن، با این تفاوت که رو قسمت اسفنجی کارتریج (جولی کارارتریج و بالای سوراخ بزرگ زیر کارتریج، یه علامت ضربدر روی پلاستیک کارتریج هست) یه سوراخ ریز داره (اندازه یه سوزن ریز) که وقتی چاپ می کنید، به جای جوهر خارج شده،از اونجا هوا بره داخل کارتریج اما سوراخش نباید خیلی بزرگ باشه وگنه در حالت عادی هم جوهر اضافه از هر میاد بیرون.
از طرفی از همون سوراخی که شلنگ مخزن رفته داخل می تونید جوهر بریزید، شلنگ رو بکشید بیرون و بعد از ریختن جوهر برا بستن اون سوراخ از قطعات 2 تا 3 سانتی از لوله خودکار که قطرش مشابه لوله ای که داخل اون سوراخ بوده استفاده کنید، یک سمت این لوله ها رو با شعله کمی داغ کنید و حالت خمیری که شد، با انبردست بهم فشار بدید تا هوا از داخلش عبور نکنه.
دقت داشته باشید که اگر برای طولانی مدت نمی خواهید از دستگاه استفاده کنید،بهتره سوراخ ریز ایجاد شده رو با چسب نواری مسدود کنید و قبل از چاپ حتما اونو باز کنید، سوراح جوهر (همون سوراخی که شلنگ توش بود) حتما باید بسته باشه موقع چاپ.
بسته به نوع دستگاه تعداد چاپ هایی که با هربار شارژ می زنه متفاوته، تو مخصات دستگاه در سایت اصلی ذکر شده، بهتره همیشه قبل از اتمام جوهر مجددا شارژ کنید.
موفق باشید
پس من همین سوراخهای شلنگ رو بعد از ریختن جوهر بپوشونم که هوا نره درسته ؟نقل قول:
از کجا بفهمم که جوهر کارتریج داره به اتمام میرسه ؟ قبل از کاملا تموم بشه و نزنه ؟
بله دوست عزیز، اون روشی که گفتم برای باز و بسته کردن راحت سوراخ مفیده.
خودتون باید حواستون باشه که کی تموم میشه. بهتره قبل تموم شدن شارژ کنید چوناگر بدون جوهر کار کنه آسیب می بینه.
موفق باشید
سلام
من سامسونگ ml-1750 دارم مشکلی دارم اینه که هنگام پرینت از سینی کاغذ هارو چندتا چندتا برمیداره!!!
چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟؟؟؟
ی پرینتر x264 لکسمارک دارم ک میخوام باهاش اسکن بگیرم.اما نمیدونم چجوری؟؟؟میگن ip باید ب سیستم بدیم.کسی میدونه چطوری اسکنش رو میشه ریخت رو کامپیوتر؟؟؟؟
پرینتر کننم ارور u163 میده
حتی نمیشه اسکن کرد کاری میشه کرد برای اسکن کردن