برای آرت دانلود از شاتل لند کنتور میندازه ؟ :دی
اگه آره چیزی دانلود نکنم سرعتم رو محدود کنن
Printable View
برای آرت دانلود از شاتل لند کنتور میندازه ؟ :دی
اگه آره چیزی دانلود نکنم سرعتم رو محدود کنن
سلام دوستان ... من یه مودم وای فای به نام VODAFONE-HG553 دارم ... که نمی دونم برا چی!!؟؟ انگار که شاتل ساپورتش نمی کنه. همه تنظیمات رو کامل انجام میدم ولی نت کار نمی کنه. ولی روی دو تا مودم دیگه تست کردم انجام شد. کسی میدونه مشکل چیه!!؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدید ... میخوام که دیگه مودم اضافی نخرم.
art base از نظر کارایی با art چه فرقی داره؟ بعد از اتمام ترافیک خارجی افت سرعت داره؟
بله کنتور میندازهنقل قول:
اصولا سرویس شاتل لند برا دارندگان اکو هستش
آپلود که بله میشهنقل قول:
ولی از سرور خارجی خیلی وقته دیگه نمیشه چیزی ریموت کرد حالا شما 2روزه براتون این مشکل به وجود اومده عجیبه
درود بر شما. عزیز این سرویس شبانه رایگان داره؟نقل قول:
من امروز دل زدم به دریا سرویس ECO-FG 8192-1 گرفتم هنوز خطم رانژنشده هست شبانه رایگان چقدر دانلود کنم محدود میشم
خیر شبانه ندارد ولی داره مفت میده. مخابرات دزد تو تلکام 48 گیگ میده 103500نقل قول:
قیمت شاتل خیلی عالی
از شاتل بگیر. همه چیش خوبنقل قول:
سلام :n03:
دوستان یه سوال...
شما هم از DATA SAVAR گوگل chrome استفاده میکنین (هم روی کروم pc هست هم روی کروم اندروید)
من قبلا پارس آنلاین داشتم بدون مشکل کار میکرد از وقتی اومدم شاتل کار نمیکنه "انگار شاتل فیلترش کرده" :n27::n03::n03:
مردانه شما هم یه چک بزنین ببینین این طوره یا نه
یا اگه بلدین بگین که درسش کنم همه کار کردم ولی درست نشد:9:
دوستان با اين سرويس جديد وسوسه شدم بيام سمت شاتل
چند تا سوال دام ممنون ميشم يكي از دوستان جواب بده
1- اين سرويس دانلود شبانه داره ؟
2- كيفيت سرويس و پينگ و باز كردن صحفات تو شاتل چطوره ؟ قطعي و ... داره ؟
3- شاتل تو جشنواره هاش خريد حجم هم ميزاره ؟
4- در كل ميارزه بيام سمت شاتل يا نه ؟ الان اسياتكم و به شدت ناراضي از كيفيت و دانلود شبانه و .... ميخواستم برم سمت مخابرات اما با ديدن اين طرح گفتم بيام سمت شاتل
1- خیرنقل قول:
2- از آسیاتک و مخابرات بهتر است.
3- بله مثلا 50 گیگ 50 هزار تومان یا 100 گیگ 100 روزه 50 هزار تومان، ضمنا برخلاف بعضی از شرکتها حجم خریداری شده قابل انتقال به دوره بعدی است.
4- این سرویس شاتل قابل مقایسه با سرویسهای مخابرات و آسیاتک نیست و خیلی بهتر است.
سلام
دوستان از کدوم یکی از سایت های آپلودسنتر میشه تو اکانت شاتل لند فایل انتقال داد ؟
من قبلا از سایت uptobox فایل انتقال میدادم ولی الان نمیشه !
از uploadboy هم تست کردم نشد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته ترافیک تشویقی يك روزه تعطیلات
به دنبال استقبال بینظیر کاربران از جشنواره های خرید ترافیک و همچنین بستههای ترافیک تشویقی، بسته ترافیک جدیدی با نام "بسته ترافیک تشویقی تعطیلات" و با شرایطی بسیار استثنایی تعریف شده است که از این هفته برای اولین بار برای مشترکین فعلی شاتل ارایه میشود. مشترکین عزیز میتوانند از ساعت ۱۲ روز ۱۵ مهر ماه ۱۳۹۵ تا ساعت ۲۴ همین روز، بسته یک روزه ترافیک ۵ گیگابایتی شاتل را تنها به قیمت ۲۵۰۰ تومان خریداری کنند. اعتبار این بسته از زمان خرید ۲۴ ساعت است. گفتنی است مبلغ مالیات بر ارزش افزوده نیز به قیمت این بسته اضافه خواهد شد. کاربران میتوانند برای خرید این بسته به اپ مای شاتل یا سایت my.shatel.ir مراجعه فرمایند.
امید است این شرایط ویژه بتواند رضایت شما مشتریان عزیز را فراهم آورد.
سلامنقل قول:
از سایت upera.co استفاده کنید.
سرعت تلگرام افت کرده شاتل لند سرعتش خیلی پایین اومده و.... کسی همچین مشکلی نداره
شاتل لند که نه میشه دانلود کرد نه آپلود
سرعت دانلود ازش پوکیده الان چند روزه یه ساعتم نتونستم استفاده کنم
فایده نداره دیگه وضعیت همینه که هستنقل قول:
یا کاربر ها باید سعی کنن درست مصرف کنن ( که اینجور که معلومه هیچ وقت اتفاق نخواهد افتاد)
یا اینکه شاتل خودش یه سیاستی در قبال دانلود زیاد در نظر بگیره! حالا عوض کردن تعرفه 5000 گیگ یا محدود کردن
و یا اینکه ارتقا سرور هاش که این یکی که اصلا محتمل نیست
خیلی ها فکر کردن چون 10تومن 5000 گیگ خریداری کردن همون قدر هم باید استفاده کنن:n02: دودش میره تو چشم ما و حتی خودشون
به هر حال فعلا وضعیت همینه امیدوارم شاتل یه کاری بکنه
بچه ها سرعت شبانه من از ساعت 1 تا 4 اومده تا 20 کیلوبایت بعد از 4 درست میشه ( تهران که بودم هم از ساعت 1 تا 2 اینطوری بود بعد یهو خوب میشد) .... جریان چیه؟ چون چند شب اخیر زیاد دانلود کردم اینطور شده؟
به نظرتون میشه سرویس شبانه رو کلا غیرفعال کرد، اصلا هزینه گیگ رو خودمون پرداخت میکنیم، به حساب خودمون، سرعت رو چرا کاهش میدن آخه... :|
بریم مخابرات بگیریم بابا... حداقل ترافیکش ارزون تره، سرعتش ثبات داره...
مارو که محدود کردند بعد از 15 گیگ آرت 1
زنگ زدم قرارداد رو فسخ کردم
همینه دیگهنقل قول:
چیز عجیبی نیست
آرت 1 در همین حدود مصرف کنید محدود میشید
فسخ کردید از کجا سرویس گرفتید؟
نقل قول:
امروز تازه درخواست فسخ سرویس دارم
به دنبال استقبال بینظیر کاربران از جشنوارههای قبلی خرید بستههای ترافیکی، مشتریان فعلی این شرکت میتوانند از ۱۷ تا ۳۰ مهر ۱۳۹۵ بسته ترافیک ۱۰۰ گیگابایتی شاتل را با ۶۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۶۶،۱۶۰ تومان خریداری کنند.
کاربران سرویسهای خانواده اکو، می توانند برای خرید این بستهها به سایتmy.shatel.ir مراجعه فرمایند، یا از اپ مای شاتل برای این خرید استفاده کنند.
این شاتلند اگه گرونترش کنن بهتره مثلا بزارن پنجاه تومان اینجوری مصرف کنندش خود به خود کمتر میشه طرفم هر دو سه ماه میگیره دانلوداش رو میکنه فشار هم به سرورای در پیت اینا نمیاد ! که تو طول ماه بیست روزش رو خراب باشه
شرایط استفاده شو تازه دیدم
اینجوری که فایده نداره:|
شرایط استفاده چی رو دیدید؟نقل قول:
منم از ساعت 1-2 سرعت 20 KB . شبانه هم یه مدته اصلا دانلود نداشتم.نقل قول:
اگر به صورت حجمهای مختلف فروخته شود بهتر است مثلا 100 گیگ 5 هزار، 300 گیگ 10 هزار، 1000 گیگ 20 هزار، 3000 گیگ 50 هزارنقل قول:
دوستان به طور معمول سرعت دانلود شما از شاتل لند چند میزنه؟میخوام با سرعت خودم مقایسه کنم.
600 700 تا :n02:نقل قول:
سلام. میشه منو راهنمایی کنید? این طرحهای جشنواره سرعتاشون زده 128.سرعت واقعیش همینه؟! خیلی کمه که؟! من قبلا وایمکس ایرانسل داشتم سرعت 2 مگ. الان این 128 کیلو ینی چی دقیقا
شاتل خیلی نامردی تابستان من 50گیگ خریدیم 60 هزار تومان
الان 100گیگ میدی 66000 تومان
نامرد:n28::n28:
لطفا یکی ج بده دیگه
میتونین سوال کنین از شاتل دوست عزیز یا ببینین تو سایتشون چی نوشته , قبلا که همش کارت دانشجویی و هیئت علمی و وکیلی دادگستری و غیره میخواستن 128 یعنی همون 128 ولی الان شاید لاین رو باز بزارن هر چقدر کشید همون قدر که احتمال نسبتا زیاد همون دومی هستنقل قول:
کدوم جشنـــواره ؟ لینک میدید .نقل قول:
آقا این ترافیک 100 گیگ به دوره ی بعد هم منتقل میشه؟
خودشون تو سایت نوشتن تا سرعت 16 مگ هست!!! بعد موقع خرید دیدم زده 128
بعد پرسیدم گفت سرعت متغیر ه و بسته به کشس خطتونه .حالا از کجا بدونم کشش چقدره? ریسک نمیتونم کنم برا یک ساله اخه
فاصله تا مرکز مشخص کننده سرعت هست هر کیلومتر بیشتر 4 تا 6 مگ سرعت کمترنقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
این بسته به دوره ی بعد منتقل می شه ؟ من سرویس یک ماهه می گیرم
محدودیت زمانی نداره ؟