یه سوال کلی میپرسم !
بهترین پلیر بهترین هدفون بهترین آمپ موجود تو ایران طوری که هر سه سازگار(مچ) باشن چی هستش ؟
برای من فقط کیفیت صدا مهمه گزینه های دیگه در مرحله بعدی.
Printable View
یه سوال کلی میپرسم !
بهترین پلیر بهترین هدفون بهترین آمپ موجود تو ایران طوری که هر سه سازگار(مچ) باشن چی هستش ؟
برای من فقط کیفیت صدا مهمه گزینه های دیگه در مرحله بعدی.
دوستان کسی از v-jays استفاده کرده؟ برای استفاده تو خیابون چطوره؟ از نظر تو چشم بودن، نمی خوام خیلی جلب توجه کن ه
اگه منظورت اون v-jays ای هست که سایت چاره داره صداش نسبتا خوبه ، سبکه و خیلی هم تو چشم هم نیست. (یه کم هست چون بالاخره over the ear هست )نقل قول:
دوستان کسی از v-jays استفاده کرده؟ برای استفاده تو خیابون چطوره؟ از نظر تو چشم بودن، نمی خوام خیلی جلب توجه کن ه
ولی برا استفاده توی خیابون مناسب نیست چون اصلا صدای محیط اطرافو حذف نمیکنه و isolation خوبی نداره .
ولی یه 10 ، 20 تومنی بذاری رو پولت یکی از مدلای AKG (مثل k77 ) رو بخری هم ضرر نمیکنی.
بیس m50 فوق العاده هست. نرم و بسیار عمیق و پر جزئیات .نقل قول:
از کسایی که ATH-M50 رو تست کردن . ایا Bass ش در حده Beats Studio یا Pro بوده ؟؟
الان چند جا خواندم که که m50 بیس خیلی خوبی داره ولی نمی دونم درچه حدیه ؟
من صدای بیتسو نشنیدم ولی با توجه به یک میلیون ریویویی :31: که قبل از خرید این هدفون خوندم مطمئنم از بیتس بهتره .
سلام. این مورد کاملا" به سلیقه بستگی داره مثلا" افرادی که سمعک داخل گوشی استفاده می کنند از هدفونهای in ear بیشتر استفاده می کنند و...نقل قول:
از نظر من هدفون های به قول خودتون رایج تر راحت تر هستند چون در بیشتر مدلها تعادل هدفون بیشتر از طریق نیروی افقی حفظ میشه تا عمودی و وزن. برخلاف over ear که کاملا" با آویزان شدن زائده تعادل خودشو حفظ می کنه. منظور من اینه اگه یه هدفون فول سایز رو روی سرتون بذارید و ارتفاع پد چرمی بالای هدفون رو دقیقا" روی موهاتون تنظیم کنید، به موهاتون فشار وارد نمی شه چون هدفون از بغل به اطراف گوش شما نیرو وارد می کنه و تعادل خودشو حفظ می کنه.
هدفون های پشت گردن هم که گفتید هدفونهای نسبتا" راحتی هستند اما شما باید قبل از خرید هر مدل رو 1 یا 2 ساعت روی گوشتون بذارید تا ببینید با کدوم راحت ترید بعد اقدام به خرید کنید.
موفق باشید.
isolation نمی خوام زیاد باشه،نقل قول:
از نظر کیفیت که مثل این که خوبه، فقط کیفیت ساخت یعنی عمر بدنش و همین تو چشم بودن ، دوستان دیگه نطری ندارن؟
مرسی از پیشنهاد شما
اما خوشبختانه به هیچ برند یا مدل خاصی تعصبی نداشتم ولی بعضی از برندها کیفیت صدای خوبی ندارند البته منظور از کیفیت صدای خوب با صدای واقعی هست نه صدای دفورمه شده و بوومی
به هر حال مثل تمام علاقه مندان صدای شخصی، دوست دارم که صدای واقعی شنیده بشه و موقع گوش دادن به صدا بعید می دونم حتی بشه به مارک برند یا مدل خاصی فکر کرد
در آخر سنهایزر برند چندان مطرحی از نظر بیس قوی یا بوومی نبوده ولی AKG اخیرآ چند مدل با بیس بسیار قوی ارائه کرده که متاسفانه تست نکردم حالا چطور انتخاب شما بعد از بیتس شده سنهایزر اطلاعی ندارم
شما هم موفق باشید.[/QUOTE]
با تشکر از دوست عزیزمون آقا رضا.
داداش من رفتم تو یه مغازه ای کلا همه هدفونا رو گذاشته بود واسه تست.
من اول فیلپسو بعد سنهایزرو بعد کلیپس 3 رو چون 4ش پلمپ بود بعد بیتسو امتحان کردم واسه همینه میگم سنهایزر یکم بهتر بود.
داداش بیخیال بیتس شما بفرمایید تو رنج 150-200 چه ایرفونی رو برای سبک متال و راک پیشنهاد میدین؟
از کجا تهیه کنم؟
در ضمن باسش وسم مهمه.و اینکه تو گوش وایسه و در نیاد.
آقا میخوام یکی از این ایرفونای بیتس روی جعبه htc رو بگیرم میگه 180 . کسی از نزدیک دیده؟
1-قلابیش هنوز نیومده؟
2-جنسش باید پلاستیکی باشه یا آهنی؟
میرزه؟
تقریبآ تمام هدفونها از پس سبک پاپ برمیان ولی سبکهای الکترونیک نیاز به هدفونی با بیس خوب دارند و معمولآ بیس کنترل نشده و بوومی جذابتره چون صداهای این سبک معمولآ یا اغلب دیجیتالی هستند و با این نوع هدفونها کمی به جذابیت صوتی اونها اضافه میشه به طور ساده میشه اینطور در نظر گرفت که یک هدفون سرعت پایین به نوعی تندی و سختی صداها رو می گیره و اونها رو لطیف تر با هم ترکیب میکنه و این جذابهنقل قول:
به هر حال با توجه به کاربردتون:
1. Klpsch S4
2. IE7 که کمی از بودجه شما بالاتره ولی کم ارزش نیست و مطمئنن جزییات این مدل بهتر از S4 هست
3. متاسفانه سایر مدلها یا خیلی با بودجه شما فاصله دارند و یا باید سفارش خارج بدید
متاسفانه به شخصه تست نکردم اما به طور کلی محصولات این برند جوان، نسبت کیفیت به قیمت بسیار خوبی دارند و صدای اونها به نوعی مشابه Grado که برند جزییات در صدا هست، خوانده می شه ولی با یک تفاوت و اون هم در فرکانسهای بالا کمی این برند دچار ضعف هست ولی مید واون عالی و بیس بسیار خوبی داره که در مقایسه با هم رده قیمت خودشون می شه گفت بیس اونها بسیار عالی و مید اونها فوق العاده هست و های خوبنقل قول:
بدون شک 535 مناسب کاربرد شماست ولی ارزش خرید 535 برای هر کسی و هر کاربردی متفاوته مثلآ rezaomido این مدل رو 800 تومن خرید ولی ممکنه یکی دیگه با این افت قیمت خوبی که داشته حاضر نباشه بیشتر از 500 هزینه کنهنقل قول:
در آخر بی شک از خرید این هدفون پشیمون نخواهید شد مگر اینکه به طور کل از استفاده ار هدفون منصرف شده باشید البته اگر انتخاب درست و مناسب کاربرد خودتون کرده باشید
شما هم موفق باشید.
هر چند مدل قدیمی هست اما همچنان مورد توجه کیفیت صدای اون مثل بقیه مدلهای مالتی درایور با بیس قوی و مید بسیار خوب و های با Roll-off زود هنگام یعنی با شنیدن صداهای فرکانس بالا این حس به کاربرد نیمه حرفه ای دست میده که انگار فرکانسهای بالا ادامه اونها یا دنباله اونها حذف شده و یک جور صدای ادیت شده شنیده میشه مثال ساده تر این هست که انگار فرکانس بالای یک هدفون رو به عمد و توسط اکولایزر 18 کیلوهرتز به حداقل ممکن برسونیدنقل قول:
اگر چه این اتفاق یا ایراد جنبه غیر قابل حلی تا به حال برای تمام برندهای بسیار مشهور و پرسابقه داشته اما چندان ایراد سخت گیرانه ای برای تمام کاربردها نیست مثلآ اغلب صداهای مورد استفاده در تراکهای موسیقی مملو از این قبیل فرکانسهای حذف شده نیستند و ممکنه این فرکانسهای بالا برای هر کابری قابل درک نباشه ولی این فرکانسهای بالا جزییات در فرکانسهای بالا رو تامین می کنند و با کاهش اونها یا حذف که در مالتی درایورها عمل حذف انجام میشه باعث کاهش شدید جزییات در های می شه
جدای از مشکل تقریبآ اساسی های در مید و بیس که اوج قدرت اونهاست مورد خاصی به عنوان ایراد اغلب دیده نمیشه و جالب هم هست که اغلب مزیت همین دو بخش باعث میشه از اون های نه چندان کامل لذت برد مثلآ بیس اغلب بسیار قوی و کنترل شده و عمیق هست و مید هم بسیار پرجزییات و اغلب بسیار گرم
در آخر ایراد اصلی تمام مالتی ها عدم کافی بودن Soundstage هست که برطرف شدن این ایراد مساوی است با تولید نسل جدیدی که با تکنیک های بسیار پیشرفته تر اکوستیکی و الکترونیک بتونن این ایراد رو برطرف کنند که بعید می دونم چند سال آینده شاهد اونها باشیم
در آخر آخر UE10 هم چیزی در وسط های تمام تعریف هایی هست که داده شد نه خیلی پایین نه خیلی بالا و به نظرم ارزش خرید داره حتی زمانی که مدلهای بهتر از این در بازار نه چندان متنوع ما موجود بشه
شما هم موفق باشید
ضریب حذف نویز برای کاربرد بیرونی باید بالا باشه و این موردی نیست که به راحتی ازش گذشت مثلآ فرض کنید چقدر جالبه که با موسیقی مورد علاقه شما صدایهایی میکس بشه مثل صدای بوق و صدای هم همه و صدای رد شدن ماشین و صدای موتور و صدای ضربه زدن و صدای . . .نقل قول:
ترجیحآ برای استفاده بیرونی از مدلهای توگوشی استفاده کنید و در اولویت دوم مدلهای فول سایز و Close و در اولویت سوم استفاده از تمام مدلهایی که نویز کنسلینگ فعال دارند هر چند که این مدلها کیفیت صدای خوبی ندارند چون الگوریتم حذف نویز و نوع اجرای اونها بسیار متفاوته و ممکنه برای هر نوع سروصدایی تاثیر مناسبی نداشته باشند مثلآ:
ممکنه یک هدفون با این قابلیت در محیط های با صدای جمعیت که مثل هم همه میمونه خوب عمل کنه اما با صداهای ضربه ای و مقطعی خیر و این باعث بشه که تاثیر نه چندان خوشایندی در موسیقی شما بزاره
متاسفانه هیچ برندی نوع الگوریتم حذف نویز خودش رو لو نمیده و اطلاعات کافی هم در این مورد وجود نداره و نکته دیگه اینکه نوع پیاده سازی این الگوریتم و سرعت اون بسیار مهم هست که بستگی زیادی به سخت افزار این هدفونها داره پیشنهاد می کنم به جای خرید هدفونی با این قابلیت یک نویز کنسلینگ بین راهی (inline) تهیه کنید تا بتونید با هدفون مورد علاقه خودتون اون رو استفاده کنید و هر وقت دوست داشتید اون رو استفاده نکنید
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
بهترین موجود و با توجه به کاربردشما می شه Klipsch S4 اما به این شرط که متال رو تقریبآ از اولویت اول بزارید دومنقل قول:
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
مطمئن باشید که چینی ها زودتر از اینکه ما این مدلها رو توی ویترین فروشگاههای خودمون اصلش رو ببینیم مدلهای Highcopy اون رو به خریداران کلاهبردار که می شن بعضی از فروشند های سود جو به قیمت بسیار کمی در حد مثلآ 1/20 قیمت واقعی اون مدل خاص خواهند فروخت و این مدل تقلبی که تشخیص اصل و بدل اون بسیار مشکله به مای از همه جا بی خبر به عنوان اورجینال( باکلاس تر از کلمه اصل) فروخته میشهنقل قول:
به هر حال مهم این نیست که هدفون ما اصل هست یا بدل یا Highcopy مهم اینه که ما از صدای اون هدفون لذت ببریم حالا چه هدفون بسیار آماتوری 10 هزارتومنی باشه چه فوق حرفه ای 10 میلیونی
شما هم موفق باشید
بین ایرفون های زیر کدومشون رو توصیه می کنید
Aurvana In Ear2
MDR-EX300
EP-830
بیس معقول ولی نسبتا زیاد! و کیفیت و شفافیت صدا هم برام مهمه
خودم قبلا EP-630 داشتم صداش خوب بود حالا دنبال یه چیز حرفه ای تر هستم
اگه مدلی هم به غیر از اینها با ویژگی های فوق سراغ دارین پیشنهاد بدین تو همین رنج قیمتی
ممنون
من موندم چیکار کنم!؟
هدفون پشت گردنی خوب تا ۵۰ تومن چیزی نیست ، v-jays هم مثل این که واسه تو خیابون گوش کردن خوب نیست ، هدفون in ear نمی خوام!
چی بگیرم به نظرتون؟
با سلام خدمت دوست عزيز رضا،
من قصد خريد هدست مناسب داخل گوش تا قيمت 400 يورو را دارم، بين دو مدل Shure 530 و IE8 مطالبی رو خوندم، برای من ايزوله کردن مناسب در کنار بيس و تريبل بسيار مهم هست اگر امکانش هست يک لطف بکنيد و راهنمايی کنيد.
اگر مدل بهتری هم هست ممنون ميشم .
دستگاهی هم که ميخواهم باهاش استفاده کنم آيفون هست.
دوست دارم نظر آقا رضا رو هم بدونم راجع به این داستان....نقل قول:
با سلام و با اجازه اقا رضانقل قول:
ببخشین فضولی میکنم ولی چون من هم ie8 به همراه ایفون استفاده میکنم
و خیلی راضی هستم بهتون بگم که انتخاب خوبی کردین چون هم ایزولش خیلی خوبه و قدرت بیسش هم قوی و قابل تنظیم هست.ولی با بودجه 400 یورو شما میتونین هر دو مدل رو تهیه کنین چون ie8 حدود 425 هزار تومان و se530 و یا se535 حدود 500 دلار قیمتش هست ولی متاسفانه ایران موجود نیست.
بهر حال هر دو انتخابتون خیلی عالی هست و اگه بخوایین از ایران تهیه کنین میتونین sony ex1000 رو هم یه نگاهی بندازین.
با خوندن این فکر می کنم واقعا پاناسونیک از دستش در رفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اگه یه OK رو این بدین فکر منم بگیرمش و شروع کنم پول جمع کردن برای یه ست هدفون و آمپ پرتابل نیمه حرفه ای....
من مقاله زياد در مورد اين مدل IE8 خوندم اما مثل اينکه فيت شد داخله گوش و همچنين کنسل کردن صدای محيط اطرافش زياد جالب نيست، برای همين به شک افتادم، از لحاظ تريبل هم مثل اينکه چنگی به دل نميزنه.
با توجه به کاربرد شما و به ترتیب اولویت:نقل قول:
1. 830
2. Aurvana 2
3. EX-300
علت مقام سومی 300 اینه که این هدفون بیس قوی نداره و از این مهمتر موجودی فعلی بازار تا جایی که اطلاع دارم بدون شک در اکثر موارد تقلبی هست
و مدل بهتر از 830 به نظرم Klipsch S4 هست البته با اختلاف قیمت بیش از دو برابر
دوست عزیز توی خیابون موسیقی گوش دادن چندان با دقت انجام نمی شه و اگه خیلی اسرار دارید به nokia bh-503 یه نگاهی بکنیدنقل قول:
با توجه به توضیحات شما و کاربردتون فکر میکنم انتخاب اول می تونه 535 باشه ولی پیشنهاد می کنم یه نگاهی به westone4 و یا مدل با پسوند r و یا IE80 هم بکنیدنقل قول:
حذف صدای محیط در 535 با ضریب بیشتری نسبت به بقیه انجام میشه و در مقام دوم Westone4 هست و در مقام سوم IE8 هر چند که IE80 هم چندان برتری خاصی از این نظر نسبت به IE8 نداره ولی با کمی افت قیمت جایگزین بسیار مناسبی برای IE8 خواهد بود
دوست عزیز متاسفانه تجربه شخصی از جنس صدای پاناسونیک ندارم که بتونم درست و دقیق نظر بدم ولی این برند جزو معدود برندهای ارزان قیمتو با نسبت کیفیت به قیمت بسیار بالاست هر چند که چندان محصولات شناخته شده ای برای ما (بیشتر منظورم با خودم هست) نیستند اما ارزش خرید اونها بسیار بالاستنقل قول:
IE8 سه مشکل عمده داره یکی اینکه توی گوش بعضی ها خوب فیت نمی شه و اینکه بیسش برای بعضی ها خیلی زیاده و اینکه حق با شماست از نظر کیفیت فرکانسهای بالا چندان مدل قدرتمندی در مقابل رقیبان هر چند بسیار قدر و سرسخت ، نیست اگر چه اختلاف قیمت بین اونها کم هست ولی هر کدام در بخشی ایراد اساسی دارند و به همین خاطر سخت بشه بهترین این رنج قیمت رو با قاطعیت انتخاب کرد ولی با توجه به کاربرد انتخاب چندان سخت و مشکل نیستنقل قول:
شما هم موفق باشید.
خب یه هدفون خوب چی بگیرم؟ آهنگهایی که گوش میدم خیلی ملایم معمولا گیتار یا پیانو خالص یه یارو که نشست هم توش میخونه. بعد همو آهنگا رو یه کم شلوغش کن. درجه بعد آهنگای خیلی شلوغ که روی متالو کم کردن> درجه آخرم آهنگای شاد و روتین.نقل قول:
بودجه هم بالای صد و البته تا دویستم میتونم یه زوری بزنم.
الان تقریبا روزی 2 ساعت این هدفونه لعنتی آیفون تو گوشمه تا حالا سه تا خراب کردم. پس جنسشم خوب باشه.
یه سن هایزر cx300 هم گرفتم چون میکروفون واسه آیفون نداره فقط تو مرحله Burn-In موندو زیاد استفاده نشد.
الان هدفونه واقعا داره روانیم میکنه یه چیز خوب معرفی کن راحتم گیربیاد دیگه نمیتونم اینجوری زندگی کنم. کم آوردم.
با سپاس از توضيحات شما، خواستم بدونم از لحاظ کيفيت 535 بهتر هست يا Westone 4 و اگر امکانش هست می خواستم بدونم مدل معمول با R تفاوتی از لحاظ کيفيت دارد؟همچنين در کارکرد روزمره چون برای محيط خارج از منزل استفاده می کنم مدل R و کانکشن هاش مشکلی ايجاد نخواهد شد؟
من امروز ATH-CKS55i خریدم 115 . فوق العادس از سری Solid Bass هنقل قول:
player ت چیه ؟؟
ممنون... نظرتون راجع به انتخاب بین AKG K450 و Sennh px100-ii یا px200-ii چیه؟ آ ک گ با پک کاملتری میاد و اینکه whathifi بهش 5 ستاره داده... از این مجله برای انتخاب بلندگو های وارفیدیل سیستم منزل استفاده کردیم و واقعا راضی هستیم...نقل قول:
از دوستان یه سؤال داشتم: برای تست هدفونهای AKG K99 و Klipsch s4 بهتره از چه فرمت صوتی استفاده کنم؟ MP3 320 خوبه؟
سلام
در مورد Soundstage میشه توضیح بدهید.
در مورد هدفون هایی مثل اینا که یه جورایی هدفونایی متوسط ان، mp3 320 زیاد با نسخه flac فرق نمی کنه. البته به سورس هم خیلی ربط دارهنقل قول:
شاید بد نباشه که یه earbud خوب بگیرید. البته اگه با این سبک هدفون مشکلی ندارید.نقل قول:
با توجه به توضیحات، شما باید یک هدست انتخاب کنید نه هدفون مثلآ Klipsch S5iنقل قول:
از نظر صوتی CX300 چطور بود؟ و مدل دقیق CX300 شما چی هست؟
شما هم موفق باشید.
قبلآ گفته شد که در رنج قیمت 400 تا 800 تومن واقعآ برنده ای به اون معنا وجود نداره ولی از نظر مقایسه بین این دو تنها دلیلی که میشه برتر رو انتخاب کرد این می تونه باشه که کدوم مدل مناسب کاربرد ما خواهد بود به طور ساده تر از بین این مدلها مدلی انتخاب میشه که نقطه ضعف اون دقیقآ جایی باشه که در موسیقی و کاربرد ما کمترین دخالت رو داشته باشه مثلآ اگه کاربرد خارج از منزل هست و دوست دارید که کمترین سر و صدای محیط پیرامون شما مزاحمتی برای موسیقی شما ایجاد کنه از بین اونها 535 ترجیح داده میشه ولی اگر صدای مانیتور تر وحرفه ای تری برای استفاده دقیق تر و حرفه ای تر مورد نیاز باشه بی شک westone4 انتخاب بهتری خواهد بودنقل قول:
تفاوت کیفی از نظر صدا بین دو مدل westone4 وwestone4r نیست جزء نوع اتصال کابل به هدفون و این یک مزیت بسیار خوب برای کسی خواهد بود که بعدآ قصد ارتقاء کابل هدفون یا تعویض کابل رو داشته باشه به خصوص برای کاربرد خارجی یا بیرونی یا همون خیابونی خودمون چون در این نوع کاربردها معمولآ اولین مورد خرابی که باعث می شه هدفون آسیب جدی ببینه همین قطعی کابل هست که یکی از مهمترین علت های اون باز و بسته کردن یا باز و جمع کردن هدفون در طول روز میشه که این اولین و مهمترین دلیل قطعی کابل و در درجه دوم احتمال گیر کردن و ناخواسته کابل به لبه های نسبتآ تیز و نا پیدای تمام اون ابزار و لوازمی که ممکنه در بین مسیر حرکت ما وجود داشته باشه و در درجه سوم خود ما قاتل اصلی کابل هدفون هستیم چون بدون توجه به تمام مسائل گفته شده نوع مراقبت و استفاده ما باعث هر چه کوتاه تر شدن عمر اون میشه
به هر حال منظور از این موارد این بود که مزیت یک کابل جداشونده برای یک هدفون حرفه ای بسیار با ارزش تر از خرید یک هدفون حرفه ای جدید فقط به خاطر قطعی کابل هست بعدآ می شه گفت شاید روزی قصد ارتقاء کابل رو با یک کابل گرانقیمت و حرفه ای داشتیم البته اگر تا آن زمان هدفون بسیار بهتری از این مدلی که داشتیم در دسترس نبود
در آخر نگران نوع اتصال کابل به هدفون westone4r نباشید چون جدای از اینکه برند با تجربه ای در ساخت این نوع هدفونها هست ، مدل موفق هم هست و خواهد بود و بعید می دونم چند سال استفاده از این هدفون باعث به وجود اومدن همچین ایرادی بشه
شما هم موفق باشید.
خواهش می کنمنقل قول:
به ترتیب اولویت کیفیت چون کاربردتون یادم نیست:
1. PX100-II سبک و متعادل
2. K450 با بیس نسبتآ قوی
3. PX200-II سبک ولی کمی بیس ضعیف در مقابل مدل PX100-II
معمولآ از لوازم جانبی همراه یک هدفون خوب غیر از کیف حمل و سری اضافه با سایز مناسب گوش شما بقیه لوازم چندان کارامد به نظر نمی رسند البته غیر از لوازم خاص مثلآ آچار تنظیم صدا و یا ابزار تمیز کننده
در آخر ممکنه یک هدفون 5 ستاره اصلآ مناسب کاربرد خاصی نباشه و توی اون کاربرد خاص حتی به زور بشه بهش ستاره داد و فرقی نمی کنه اون ستاره رو کی و چه سایت معتبری داده مهم کاربرد ما و انتخاب صحیح هست که تلاشمون رو باید بکنیم که از بین مدلهای موجود بهترین و مناسب ترین رو انتخاب کنیم و این وقتی امکان پذیر هست که همه با هم از هدفونهایی که صداشون و کاربردشون رو تجربه کردیم ، نظر شخصی بدیم تا بشه جمع بندی و انتخاب دقیق تری داشت
بی ربط:
اگه اشتباه نکنم تلفظ AKG می شه "ا ک جی" و Klipsch می شه "کلیپش"
شما هم موفق باشید.
هر دو هدفونهای خوبی در رده قیمت خودشون هستند و برای گوش دادن به بهترین صدای این هدفونها به شخصه ترجیح میدم حداقل از MP3 320 و در نهایت FLAC 16/44 استفاده کنم شما رو نمیدونم چون ممکنه پلیر شما ساپورت نکنه و یا حجم زیاد این تراکها باعث بشه دانلود نکنید و یا اینکه اون سبک یا موسیقی مورد علاقه شما با کیفیت بالاتر از MP3 اون وجود نداشته یا به سختی گیر بیاد و خیلی چیزای دیگهنقل قول:
در آخر چون Klipsch اولویت سبک استفاده اون یا به عبارت درست تر سبک تخصصی اون الکترونیک هست و اغلب این سبک تراکهای اصلی اون بسیار با کیفیت هستند همون 320 کافی خواهد بود ولی سبکهای راک شاید 320 برای بعضی از البومها به نظر کم باشه که این کمی سلیقه ای هست
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
یه چیز ساده ولی قبل از تعریف اون باید imaging توضیح داده بشه:
به قابلیت تفکیک صدا های مختلف توسط یک هدفون میگن imaging حالا Soundstage می شه گستردگی این قابلیت مثلآ اگر در یک تراک موسیقی 4 تا نازنده در کنار هم اجرا می کنند اگر هدفون شما imaging اون خوب باشه تقریبآ شما هنگام گوش دادن می تونید به تفکیک صداهای مختلف هر نوازنده رو از هم بدون فشار زیادی از نظر تمرکز فکری ، جداگانه دنبال کنید و از بقیه تفکیک کنید و حالا اگه Soundstage این هدفون زیاد باشه شما تصور خواهید کرد که دقیقآ صداها از نقطه ای شنیده و یا احساس خواهند شد که در همون فاصله نوازند ها از میکروفون و از هم قرار داشتند
در آخر Soundstage طبیعی دقیقآ همون اندازه یا فاصله ای که از منبع صدا تا میکروفون ضبط بوده رو برای شما دوباره ایجاد میکنه ولی غیر طبیعی اون بیشتر یا کمتر خواهد بود معمولآ بیشتر بودن یک مزیت برای هدفون هست چون هدفون برخلاف تصور ما باید تراکهایی رو پخش کنه که برای اسپیکر مستر( مرحله آخر و بعد از مرحله میکس یک تراک صوتی که قصد داره نتیجه میکس رو جوری دربیاره که در دستگاه خروجی نهایی که مثلآ یک اسپیکر باشه خوب شنیده بشه) میشه نه هدفون و هدفون نا خواسته از این نظر چیزی کمتر از نصف اون Soundstage ی که داره به نظر می رسه چون اسپیکرها Soundstage شون به متر سنجش میشه و یک هدفون به سختی به متر می رسه و معمولآ برای هدفونهای ارزان قیمت و کمتر از 200 تومن در حد چند سانتی متر مثلآ 30 سانتی متر خواهد بود
تمام مقادیر گفته شده به طور کلی بوده و استثناء ها نادیده گرفته شدند خواهشآ خرده نگیرید
شما هم موفق باشید.
سلام
دوستان یه لطف کنن یه هدست وایرلس بهم معرفی کنن بودجه هم تا 100 هست اگه ارزش داشته باشه مارکش تا 130-40 شاید خرج کردم. و موارد کارکرد هم بازی - فیلم و گاهی موسیقی ( فقط FM نباشه!!)
این دو مدل قیمتشون چنده هست؟کد:-------------------------------------------------
کد:http://www.sony.co.ir/product/dr-bt101
http://www.sony.co.ir/product/mdr-rf4000k
يه هدفون in ear خوب بين10-30 فقط براي موسيقي گوش دادن رو معرفي كنيد.
ممنون از در اختیار گذاشتن تجربه تون.. من انواع راک و الترنیتیو گوش می دم گه گاهی به الکترونیک نزدیک می شه...نقل قول:
کلیپش که درسته، AKG هم تو امریکا اِی کِی جی گفته می شه بهش ولی چون برند اتریشیه به تلفظ خودشون می شه آ کِ گِ، مثل بِ اِم وِ ....
لوازمی که با k450 میاد دو سایز کابل هست و کیف مسافرتی و تبدل 3.5 به 6.5 و هواپیما... اگه بتونم جایی تستش کنم و با زنهایزر مقایسه کنم عالی می شه... ولی از فروشگاه چاره حذف شده این مدل...
Klipsch S4 رو از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش چند هست الان ...
دوستان سایت دیجیکالا برای خرید مطمئنه؟؟؟ یه EP830 میخوام بخرم از اونجا ;; )
والا چون همیشه بیرونم و تو اداره ها میرم و تو خیابون پیادم نمیتونم هدست استفاده کنم. شاید تا یه ماه دیگه بتونم تا سیصدم هزینه کنم ولی حتما باید ایرفون باشه با آیفونم مچ شه (میکروفون داشته باشه).نقل قول:
قل قول:
نوشته شده توسط qwerty2322
خب یه هدفون خوب چی بگیرم؟ آهنگهایی که گوش میدم خیلی ملایم معمولا گیتار یا پیانو خالص یه یارو که نشست هم توش میخونه. بعد همو آهنگا رو یه کم شلوغش کن. درجه بعد آهنگای خیلی شلوغ که روی متالو کم کردن> درجه آخرم آهنگای شاد و روتین.
بودجه هم بالای صد و البته تا دویستم میتونم یه زوری بزنم.
الان تقریبا روزی 2 ساعت این هدفونه لعنتی آیفون تو گوشمه تا حالا سه تا خراب کردم. پس جنسشم خوب باشه.
یه سن هایزر cx300 هم گرفتم چون میکروفون واسه آیفون نداره فقط تو مرحله Burn-In موندو زیاد استفاده نشد.
الان هدفونه واقعا داره روانیم میکنه یه چیز خوب معرفی کن راحتم گیربیاد دیگه نمیتونم اینجوری زندگی کنم. کم آوردم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با توجه به توضیحات، شما باید یک هدست انتخاب کنید نه هدفون مثلآ Klipsch S5i
از نظر صوتی CX300 چطور بود؟ و مدل دقیق CX300 شما چی هست؟
شما هم موفق باشید.
cx300 م دقیقا نمیدونم چه مدلیه. چندوقت پیش رفتم یه HD280 خریدم یه جوری تخفیف داد که CX300 م پیشش خریدم. زیاد از CX300 استفاده نکردم ولی در مقایسه با ایرفون خود آیفون خداست. تو جزییات عالیه صداش لطیف و قویه. باهاش آهنگای ارومو که گوش میکنم حرف نداره. مثلا آهنگ Damien Rice- Blower's Doughter کلا یه اهنگ دیگه میشه یه چیزایی تو پس زمینه میشنوم که تو ایرفون الانی نمیشنوم. آهنگای شلوغ مثل آهنگای Nightwish که الان صدای خواننده رو نمیفهمم چی میگه تو CX300 کامل میفهمم چی میگه. 100 ساعتم Burn-In ش کردم.
با سلام
با تشکر از خبری که دوست عزیز mrm88 بهمون دادن
اقا رضا لطفا یه نظر کارشناسی کامل در باره hd700 بهمون بدین .مشخصات که داده شده خیلی خوب هست بخصوص که در مورد soundstage اش خیلی تاکیید شده.و سوال خیلی مهم که برام پیش اومده چرا hd 800 رو ارتقا ندادن که بشه hd 900؟و چرا بنوعی میانگین گرفتن از دو مدل hd 800 و hd650 ؟بخاطر ارزون و تجاری شدن بوده و یا اینکه بعد از ساخت دیدن به پای hd 800 نمیرسه؟در هر صورت بعد 3 سال انتظار میرفت مدل بالاتری ارایه بشه حتی انتظار داشتیم مدل ارتقا یافته ای he90 رونمایی بشه .در هر صورت خیلی دوست دارم نظر شما رو در باره ای hd 700 بخونم و اگه بشه یه مقایسه ای هم با hd 800 برامون بکنین.قبلا تشکر و سپاس گذاری میکنم و بی صبرانه منتظر نظراتتون هستم.
سلام دوستان...
کسی میدونه برندAKG تو شیراز کجا گیر میاد؟
دیروز رفتم چند تا هد فون تست کردم(beats studio,sennheiser px360,sony BX500...
قیمتا نسبت به قبل تقریبا 20 درصد بالا تر رفته تو شیراز.(فروشنده میگفت)
beats studio 680,000
sony BX500 105,000
PX360 245,000
به نسبت قیمتا BX500 فوقالعاده بود.نظر شما در موردش چیه؟
گرون نگفته یارو؟
کیفیت ساختش چطوره؟زود خراب نمیشه؟(زیاد آهنگ گوش میدم)
نظرتون در مورد XB700 و XB1000 چیه؟ تو ایران هست؟ قیمت...
سپاس...
اینا کی وارد بازار میشن؟(بازار جهانی)