سلامنقل قول:
دوست عزیز مطمئنی که تنظیمات بالا توی مدل st30 هم هست.یا فقط مال مدل vt30 هست؟من مسیر بالا رو پیدا نکردم . البته زبان من فارسیه. تنظیمات پیشرفته ندارد.(advanced setting)
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز مطمئنی که تنظیمات بالا توی مدل st30 هم هست.یا فقط مال مدل vt30 هست؟من مسیر بالا رو پیدا نکردم . البته زبان من فارسیه. تنظیمات پیشرفته ندارد.(advanced setting)
با سلام
مدل gt50 هم وارد ایران میشه یا مثله سال قبل فقط VT و ST وارد میشه.بنظر شما فرقه قابله فکری بین ST و GT هست؟
کی وارد میشن؟
با سپاس
نمی دونم تو st30 هست یا نه.به فارسی میشه همون تنظیمات پیشرفته دیگه.یعنی منو بعد تصویر و بعد تنظیمات پبشرفته و بعد اسکن مظاعفنقل قول:
البته VT30 تو قسمت accept گزینه zoom هم داره.ST30 نداره؟
اقا منم که از بانه گرفتم گیرنده دیجیتال داره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
در حالت تلویزیون دیجیتال زوم نداره ولی درحالت تلویزیون آنالوگ سه نوع زوم داره.تو حالت پخش از مموری هم دو نوع زوم داره.
سلام.درسته تو VT30 هم رو تلویزیون دیجیتال زوم نداره.من رو حالت HDMI امتحان کرده بودم.دفترچه رو مطالعه کنید ببیند اصلا حرفی از گزینه اسکن مظاعف زده شده یا نه.نقل قول:
مال شما اگر سری M هست گیرنده دیجیتال نداره.نقل قول:
درود
دوستان خواهشا" هر کی اثری از VT50 دید ، 1 ندا بده همینجا ... ( مخصوصا" اگر نماینده های عزیز زحمت بکشن )
سپاس
دوستان هنوز خبری از مدل های جدید نشده؟
هر دوتا مدل برند ژاپنی هستند و از نظر پنل مطمئن باش، در مورد شارپ باید بگم که این مدلنقل قول:le8300مجهز به تکنولوژی 4 رنگ کواترون هست که با اضافه شدن رنگ زرد به سه رنگ اصلي باعث شده پيكسل های رنگي پانل را از 6.220.800 نقطه به 8.294.400 نقطه افزايش داده است كه باعث ايجاد طيف رنگي بیشتر و نمایش تصاوير با رنگهاي نزديك تر به واقعيت میشه البته این رو هم بگم افزايش تعداد پيكسل هاي رنگي ، تصاويري شفاف تر و واضح تر ی را ايجاد می کنه.
اطلاعات بیشتر در مورد SHARP LE8300 رو میتونی تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینی.
سلام دوستام. یه مشکل پیدا کردم کلی تو ذوقم خورده. ما این p50st30 رو خریدیم هنوز دو هفته نگذشت از شانس خوشمون پیکسل سوزوند (فک نکنم کسی به این خوش شانسی پیدا شه!)بردیم نمایندگی با کلی بدبختی پذیرفتن پنل رو عوض کنن. حالا که این کار شده هر کار می کنیم زیر نویس فیلما اجرا نمی شه. ممنون می شم اگه می تونید راهنمایی کنید. بعد این حرارت زیاد طبیعیه تو این مدل؟؟ یک دنیا ممنون پیشاپیش.
بدشانسی شماست.پیش میاد دیگه.نقل قول:
زیرنویس فارسی رو که کلا فکر کنم نشون نمیده.
حرارت هم طبیعیه.
چی بگم والا...زیر نویس فارسی رو قبل از تعویض پنل نشون می داد. بعد از تعویض ای طور شد. هر فیلمی که می زاریم دیگه زیرنویس نداره الان!نقل قول:
سلام دوست عزیز من سری m این تی وی رو دارمنقل قول:
و فکر نمیکنم سری r این خاصیت رو داشته باشه
ولی اگه میخوای امتحان کن
اول زیر نویست باید کنار فایل فیلمت و هم اسم تو یه پوشه رو فلش باشه
بعد از پخش فیلم دکمه آپشن رو بزن و برو تو تنظیمات فیلم و زیر نویس رو فعال کن
امیدوارم که بشه
سلام
دوستان، ممنون میشم اگر کسی از شما بتونه یک شماره تماس برای خرید 50ST30 بهم بدهه با گارانتی.
ویرایش:
در صورتی که در تست اولیه محصولی که از بانه خریداری شده هیچگونه نشانی از صدمه و یا پیکسل سوخته نباشه، میشه مطمئن شد که پیکسل سوخته پیش نمیاد ؟
ویرایش 2:
تهران چند جا پیدا کردم ST30 50 اینچ رو، قیمت های نجومی، 4200و 4400 ...
فکر کنم بانه بهترین انتخاب باشه.
منم هم قبلا با خرید بانه ای مخالف بودم ولی با این وضعیت دلار فکر می کنم اگه یه فروشنده مطمئن پیدا کنیم و حتی خودمون موقع خرید بانه باشیم . خیلی بهتر از این وضعیتی که الان هست باشه.نقل قول:
نقل قول:
یه دوست دارم از مرز وارد میکنه قیمت امروز رو 3 تومن گفت st30 50 inch
البته قیمت ها روزانه هستن
با سلام خدمت شما سروران درخواست راهنمایی داشتم ..من اسفند سال پیش تی وی 50st30 خریدم یه چند روزی شده خط 5 سانتی وسطش نمایان شده ... به صورت یک در میون پیکسل ها خاموش هستن به صورت افقی ... در همه ی شبکه ها و ویدیو ها هم همین طوره..
میشه منو راهنمایی کنید...هنوز 6 ماه از گارانتی دستگاهم مونده..میشه بگید علت چی هست ؟ گارانتی قبول میکنه ؟؟؟ ضربه ای چیزی هم نخورده ...قبلا میگفتن اگر اهنربا بگیری اینجوری میشه ولی ما که اهنربا بقلش نگرفتیم ....انتظار نداتشم پاناسونیک دستگاهاش 6 ماهه عیب پیدا کنه
پیشا پیش سپاس گذارم ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای نقطه چین vatan download رو قرار بدید بدون فاصله وسط
جریان چیه نمیشه لینک به خارج داد ..ای ببا پیوستش که کار نمیده به آدم..واه
احتمال زیاد پنلتون آسیب دیده.با نمایندگی تماس بگیرید.گارانتی قبول می کنه.نقل قول:
امیدوارم اینجوری باشه..این گارانتی ها به راحتی میزنن زیره همه چی ..میترسم این st30 ها تموم شده باشه و نتونن درست کنن اون وقت همین طوری رو دستم بمونه..نقل قول:
گارانتی که همیشه سعی می کنه از زیرش در بره منتهی شما پیگیر قضیه باشید و هر جوری هست حقتون رو بگیرید.اگر st30 هم تموم شده باشه مهم نیست.باید به تعهدشون عمل کنند و درستش کنند.جدای از گارانتی فکر کنم تا 10 سال هم وارانتی دارند.نگران نباش.نقل قول:
آقا این دوست تون خودش فروشنده است ، تا به حال شده برای کسی ازش خرید کنی ، چطوری میشه سفارش گذاشت و خرید ؟ اصلا همیچین کاری میکنه؟؟ یا باید حضوری رفت پیشش.نقل قول:
st50 ها رويت نشدن ؟
خوبیش اینکه که گارانتی داره ، ممکنه ایراد از پنلش باشه و یا حتی ممکنه مشکل از بردهای الکترونیکیش باشه که به هر حال چون دستگاه گارانتی داره زیاد ناراحت نباش ، فقط وقتی میری گارانتی گیر 3 پیچ بده که حتما درستش کنن و بند و تبصره الکی نیارن که شامل گارانتی نمیشه. یه قول معروف با توپ پر برو.نقل قول:
من خودم به عنوان یه پاناسونیک فن احساس کردم که تو این یکی دوساله محصولات پاناسونیک دیگه اون ابهت و دوام سابق رو نداره از وقتی که برای رقابت با محصولات کره ای خط تولیدشونو بردن تو تایلند دوام محصولاتشون افت کرده یادش بخیر یه زمانی جنسای ژاپنی رو که دستت میگرفتی کیفیت ساختش که با آدم صحبت میکرد هیچی ! بعد از 20 سال باید مینداختیش سطل آشغال تا از دستش خلاص بشی. به خدا من همین الان راضیم بازم جنساشو تو ژاپن تولید کنه 20 درصد گرونتر بده ولی عوضش یه عمر خیال آدم راحت باشه.نقل قول:
سالام علک رفقا،یه نظر به مام داشه باشین،بنده اول طالب شارپ و ال ای دی و این داسانا بودم،هنوزم هسم چون خونه همچین یه نمه از پنجره هاش نور میاد، خلاصه تا با vt30 آشنا شودم و به قول شوما گفنی قیمت نجومیش بنده و به st30 راضی کرد،حالا موندم این دوتا توفیر چندانی آیا با هم دارن یا نه؟
یا مثلندش چی بیگیرم بیتره؟اونی که داشه راضی بوده؟ ازین صوبتا دیگه...
درضمن برا بنده SD خیلی مهمه.و عمر طولانی و باعزت!
ای داد بی داد ..آقا امروز دیگه تی وی روشن نشد که نشد...فقط 7 تا چشمک قرمز میزنه و مکث میکنه و دوباره باز 7 تا چشمک قرمز دیگه...به گارانتی زنگ شدم گفت دیر زنگ زدی اتفاقا 1 ساعت پیش یه همپین تی وی با همین مشکل رو فرستادیم گارانتی ترهان احتمالا پنلتون مشکل داره .....
ای پاناسونیک خدا بگم چیکارت کنه........بیا اینم از تجربه ی ما با پاناسونیک و پلاسماهای قدرش
عزیز جان ناراحت نباش من تعمیر کار لوازم صوتی و تصویری هستم 7 چراغ چشمک زن در پلاسماهای پاناسونیک نشان دهنده اشکال در برد sc و یا su هست که به راحتی قابل تعمیر و جایگزینی میباشد و خوشبختانه پاناسونیک این بردها را با مدل مشابه تعویض میکند و دلیل اصلی بروز مشکل در آن میتواند نوسانات برق باشد اگر در منزل خود متوجه سو سو زدن لامپ میشوید که البته در لامپهای کم مصرف دیده نمیشود و باید با لامپهای قدیمی تست کنید حتما از ترانس معتبر و تست شده استفاده کنید توجه کنید که ترانس با محافظ برق متفاوت هست .
این مشکل مشکل بسیار شایعی هست و تی وی های زیادی از برندهای مختلف برای تعمیر و مشکل در بردهای مشابه راهی تعمیرگاه میشوند که در اغلب موارد مشکل را بلافاصله به نوسانات برق مربوط میدانند و تی وی را گارانتی نمیکنند ولی خوشبختانه پاناسونیک تا به این لحظه مشکلات این چنینی را شامل گارانتی دانسته و از قبول مسئولیت مانند بسیاری از برندها شانه خالی نکرده است ولی از آنجا که شرکتهای ایرانی در گند کاری و مشتری پرانی با هم رقابت نزدیکی دارند!! بهتر است هرچه سریعتر برای رفع نقص تی وی خود اقدام کنید که ممکن است پشیمان شوند و در آن صورت 200-300 هزار تومانی خرج روی دست شما میگذارد.
اگر منزل شما بسیار پر نور هست بهتر است که به دنبال پلاسماهای جدیتر پاناسونیک مانند مدلهای st50 و gt50 باشید که هنوز رسما وارد ایران نشده است ولی در شهرهای مرزی ممکن است یافت شود و یا با سفارش شما برای شما تهیه شود و یا اینکه به سمت یک ال ای دی بروید که البته در محیط کم نور شاید چندان جالب نباشد برای همین باید بیشترین زمانی را که تی وی تماشا میکنید در نظر بگیرید که اکثر اوقات موقع زیر نور زیاد هست یا در محیط کم نور مدلهای st30 و vt30 در تصاویر sd بسیار خوب هستند ولی در مورد تصاویر بسیار بی کیفیت نباید از آنها انتظار معجزه داشته باشید چون کیفیت اغلب کانالهای ما ه وا ر ه ای sub sd هم محسوب نمیشود.نقل قول:
عمر طولانی در مورد لوازم الکتریکی هیچ تضمینی ندارد اگر از ترانس برق معتبر استفاده کنید و پنل را در مکانی با قابلیت تهویه و عبور هوای مناسب قرار بدهید در عمر تی وی میتواند تاثیر داشته باشد.
دمیت گرم،الان به نظر حضرت عالی شارپ le8300 46 یا پانا st30 50،بعد یه داسان دیگه ای که پیش میاد این که من الان بخوام اکثر فرمتا رو پخش کنم با این حساب چیکار بایستی بکنم،چون خود تلویزیون همچین همه فرمتا رو ساپورت نمکنه به قول معروف.نقل قول:
خونه نسبتن نور داره چون یه حاله از دوطرف پا پنجره محاصره شوده،ویلایی،تک طبقه! (اینگا داریم خونه مفروشم والا!!) ولی پرده ها رو بکشیم بیتر مشه.
st50به نظرت قیمتش چیجوریاس؟
داداش این ریسیور FULL HDها تاثیر چندانی داره؟نقل قول:
دمت گرم داداش ..از نگرانی فراوان دراودریم ...با خودم گفتم از پنلش شاید باشه و خدا تومن پام افتاده..حالا زبونم لال اگر قبول نکردند من چه جوری درستش کنم..میشه یه چیزایی بگی که من امادگیشو داشته باشم..خدا به جونم رحم کنه..اقا اگر این بردی هایی که میگید رو تعویض کنن که توکیفیت تی وی تغییری ایجاد نمیکنه....تعمیاگاههای پانا چجوریاست..خوب با دستگاه ها رفتار میکنن..نره تی وی با یه عیب دیگه برگرده..؟؟نقل قول:
بازم تشکر
ممنون دوست من از راهنمایی شما. برای من هم سری m هست اما خوب این روش هم جواب نداد متاسفنه. :(نقل قول:
الان واسه خودم tv اورده خدایی هم سالمه هم بی عیب.این بی گارانتیا یه جورایی به نظر من شانسیه.که خدارو شکر ما داشتیم تا الان.نیازی به حضوری نیست.تلفنی هم میتونم باهاش در تماس باشم و قیمت رو بهت بدم و یا بفرسته واست.البته بستگی به شهرتون هم داره که کجاست(واسه ارسال).اما نکته مهمش اینه بی گارانتیه هرچند نظر شخصی من اینه در صورت خراب شدن هم هزینه ی تعمیرش به اندازه ی اضافه قیمت نمایندگی نیست چون ببری نمایندگی میگن اتفاقا همین یه مورد شما شامل گارانتی نمیشه:31:.نظر شخصیمهنقل قول:
سلام دوستان
من یه تلویزیون پانا پلاسما وی 20 دارم که ازش خیلی هم راضیم... یه مشکل باهاش دارم فقط... فرمت هایی که واسه پخش فیلم از یو اس بی دراه خیلی محدوده... نمیشه فیرم ویرش رو اپدیت کرد که فرمت های بیشتری رو ساپورت کنه؟؟؟ کسی تا حالا این کارو کرده؟؟
ممنون
سالام رفقا بنده یه st30 پنجا گرفم،از سر بدشانسی شبش بود 3.850 صبحش شد 4.400 دیگه خلاصه شانس دگه...
اومدم که بیگم آپدیتش کونم ایرادی نره؟ خطری تهدید نمیکندش!؟
خاصیتش چیه؟ ینی منظورم تغیراتشه...
از Poonel خان گل سمبل هم تشکر به عمل میآد
اگر با گارانتی خریدی که اصلا هیچ آپدیتی براش تا حالا ارائه نشده.اگر هم آپدیتی ارائه بشه همچین قابلیتی بهش اضافه نمیشه.نقل قول:
البت موشکل از اونجایی شوروع مشه که وختی با مودم و بند و بساطاش مخوام تلوزیون و به اینترنت وصل کنم قبل مگه حتمن باس آپدیت شه.نقل قول: