من مشهدم منطقه مخابرات المهدینقل قول:
Printable View
من مشهدم منطقه مخابرات المهدینقل قول:
خطم رو 8mb بستن تو مودم قبلا برا 1 رو 4 بود ولی سرعتم همونه تو تست فرقی نمیکنه چه این ور چه اون ور رو 3.6 فقط 10 تومان ما ضرر کردیم خدا با اینترنت کشتن مارونقل قول:
با سلام وعرض خسته نباشید.
آقا من کاریر اینترنت ای دی اس ال هستم،اما مشکلی که این نوع سرویس داره اینه که پرتابل نیست.من چون زیاد مسافرت میکنم براین شدم تا یه سرویسی پیدا کنم که همه جا بتونم ازش استفاده کنم.
من اطلاعات زیادی درمورد این سرویس ندارم ومیخوام بدونم که این نوع سرویس های بیسیم باوایرلس خود لپ تاپ کار میکنن یا نه بایدمودم مجزا براشون بخریم ویا اینکه سرعت دانلودونحوه ی پوشش شهرهاش چطوریه،اگر میشه توی شهرای دیگه وجاییکه به ای دی اس ال دسترسی نداشت این اشتراک رو داشت بنظرم خیلی میتونه برای من ارزشمند باشه،لطفا در این مورد راهنمایی های لازم رو به من بگنید.متشکرم ومنتظر جواب شما هستم...
تا جایی من اطلاع دارم در مورد این سرویس ها هر جایی ساپورت نمیکنه مثلا همین منطقه ما adsl رو ساپورت میکنه ولی وایمکس wifi رو ساپورت نمیکنهنقل قول:
سلام دوستان ببخشید من یه سوال داشتم
چطور میشه ثابت کرد بدون استفاده از حجمم کم میشه
مم و دوستم از های وب استفاده میکنیم
اوایل خیلی سریع از حجمم کم میشد یه بار در عرض ده دقیقه بدون اینکه استفاده کنم یا دانلود کنم 250 مگ رو کم کرد زنگ زدم به اپراتور گفت تقصیره فیلتر شکن هست منم خیال کردم از طرف منه
تا اینکه اون دوستم الان زنگ گفت من رفتم مسافرت برگشتم بی خود بی جهت یک گیگ از حجمم کم شده زنگ زدم به شرکت گفتم پورتمو جمع کنید بی خود و بی جهت ازم حجم کم میشه های وبم هیچ جوابی به اون نداده
به نظر شما مشکل از چیه از ما دو نفر یا های وب که یا شارژ من سریع میخوره یا بی خود و بی جهت حجم کم میکنه
سرویس منم 8 مگ دینامیت هست دوستمم همینطور
ساعت رایگانم نداره
مودم بیسیم هم نداریم که بعضی ها بگن حتما مودم هم شده
اگر کسی جواب رو میدونه به من بگه اگر واقعا اینجوریه منم مثه دوستم بگم جمع آوری کنه
:n01: خب حالا مشکل اونش نیست من اون شهرایی که بیشتر میرمو میامو یه چکی میزنم ببینم تحت پوشش هست یا نه...نقل قول:
فقط شما بفرمایید که برای پیدا کردن این شبکه های وابرلس باید مودم داشته باشیم یا وابرلس خود سیستم پیداش میکنه؟؟
سلام
من و دوستم سرویس دینامیت در دو بازه زمانی متفاوت از شرکت های وب گرفتیم
اول من گرفتم بعد به تون گفتم شرکت خوبیه اونم اومد یه سرویس دینامیت گرفت
بعد از چندروز من متوجه شدم بدون اینکه حتی دانلود کنم یا سایتی باز کنم حدود 250 مگ از من در یه حالت کم شد به اپراتور زنگ زدم قضیه رو گفتم گفت مشکل از شماست از قند شکن استفاده میکنین منم باورم شد دیگه هیچی هرماه چند بار حجم میخرم
تا اینکه همین صبح دوستم زنگ زد گفت امین زنگ زدم شرکت گفتم خط رو جمع کنین گفت رفتم مسافرت بدون اینکه کسی استفاده کنه نزدیک 1 گیگ از حجمم کم شده بهشون میگم این طوری شده جواب درست حسابی بهم ندادن منم گفتم جمع کنین
من دوست ندارم کسی خیال کنه من گاگولم
به نظر شما دلیل اصلی چیه ما مقصریم یا شرکت
در ضمن مودم وایرلسم نداریم
اگر کسی میدونه کمکون کنین ثواب داره
های وب شبانه رایگان داره؟نقل قول:
سرعتش چنده شبانه؟
زیاد دانلود کنی محدودت میکنن؟
Sent from my MediaPad 10 FHD
برو وایمکس ایرانسل و مبین نت رو ببین. توی سایتشون میتونی محدوده های تحت پوشش و قدرت سیگنال رو پیدا کنی.نقل قول:
برای دسترسی بهشون باید مودم بخری. که هم مودم معمولی داره که اندازه مودم های دیگه است و هم مودم USB که معمولا یه تقویت کننده هم باهاشه. با تقویت کننده بزرگه ولی برای مسافرت میتونی خودشو خالی استفاده کنی به شرطی که سیگنال خوب باشه. اندازه خودشم مشابه کول دیسکه.
در ضمن، تاپیک هاشون توی همین فروم هست اگه سوال بیشتری داشتی. اما اگه زیادی اهل سفر هستی یه نگاهم به رایتل بنداز.
Sent from iPhone ~ Tapatalk
بهترین کار اینه از نرم افزارهای مدیریت حجم استفاده کنی. با توجه به اینکه مودمت هم وایرلس نیست، خیلی راحت میتونی با دقت بالا حجمت رو مدیریت کنی و ببینی واقعا مصرف کردی یا …نقل قول:
نرم افزار DU Meter یا Networx رو سرچ کن و دانلود و نصب کن. بعد بررسی کن حجمت توی پنل چقدره و مقایسه کن مصرفتو. اگه چند تا سیستم داری، روی همشون نصب کن و بعد جمع بزن.
Sent from iPhone ~ Tapatalk
سلام من فقط یه سیستم دارم اما واقعا خودمم احساس میکنم خیلی زود حجم هارو کم میکنه چون در چند دقیقه حدود 250 مگ بدون دانلود کم شد و اونا قند شکن رو بهونه کردن
حتی به دوستمم نگفتم تا الان به من گفت شاخ در آوردم که مثه من ازش حجم کم شده
اگر با این برنامه ثابت کنم که حجم از بدون دلیل کم شه میتونم چکار کنم؟
سلامنقل قول:
آره داره بسته به سوریس 3 ساعت رو در اختیارت قرار میدند و بسته به منطقه مخابراتی کیفیت معلوم میشه برای من که خیلی عالیه و راضی هستم و در مورد محدود کردن اطلاعی ندارم شاید محدود کنند
سلامنقل قول:
عزیز این کم شدن حجم در تمام isp ها هست نه تنها در اینجا یک جورایی مد شده و من توجه نکردم بهش چون کیفیت خیلی بیشتر برام ملاکه من خودم مخابرات داشتم خداوکیلی 3 گیگ کم شد وقتی پیگیری کردم و نرم افزارم رو چک کردم و از پشتیبانی پیگیری شدم با مدرک رفتم بازرسی و حقم رو گرفتم الان هنوز نامه فکسش رو بازرسی برام زده دارم ولی اینکه من 20 روزه از این شرکت اینترنت دارم خیلی عالی بوده و مشکلی نداشتم با نرم افزار چک میکنم هیچی فرقی با چیزی خودش میگه نداره . دوستان خودم آسیاتک دارند اونا هم حجم دزدی زیاد دارند و چند isp دیگه که خودم اطلاع دارم پس در ایران باید دنبال کیفیت بود نه دزدی چون عادی شده حالا یا ما اشتباه میکنیم یا این اتفاق داره می افته در مخابرات و صبانت خودم مستقیم این رو تجربه کردم
بازرسی جوابگو خواهد بود اگر مدرک داشته باشیدنقل قول:
نقل قول:
شبی چقد دان داری ؟!
منم میخوام از هفته دیگه از صبا بکنم بیام های وب . چون شبی ۳ گیگ بدردم نمیخوره .
محدوده خیام هستم و مرکز مخابراتی امیرالمومنین .
من همین دیشب 7.5 گیگ دان داشتم در 3 ساعتنقل قول:
در مورد مرکز شما خبر ندارم چه جوریه ولی مرکز مخابرات از همه مهمتر هست ولی من از های وب راضی ام
شما چه سرویسی دارید؟نقل قول:
Sent from my MediaPad 10 FHD
من 1 مگ دارمنقل قول:
نقل قول:
پهنای باند های وب تو مرکز امیرالمومنین 4مگ هستش بنابراین در بهترین شرایط بیشتر از 4تا4.5گیگ نمیتونین دانلود داشته باشید:n09:...
روز خوش.
والله ما هم یک مگ داشتیم، سرعت تو تایم رایگان به 220 کاهش پیدا می کرد و فقط می تونستی 2.5 گیگ تو یه شب دانلود کنینقل قول:
خب همین الآن هم خط من روی چهار مگ بسته شده و با 512 صبا سرعت حدود 200 میده که همین تعرفه تا نیمه اول دیماه سرعتش زیر 400 نمیومد و من هم شبی حدود ۶ گیگ دان داشتم . ولی از اواسط دیماه لیمیت گذاشتن و دیگه رسیدن به اون سرعت قابل دسترس نیست . :n09:نقل قول:
اگه حرفتون صحت داشته باشه که نمیرزه به خاطر یه گیگ یه هفته بی نتی رو تحمل کنیم . :n13: جدا از هزینه رانژه و ...
الآن شما از مرکز امیرالمومنین سرویس دارین ؟!
خطتون روی چند مگ بسته شده ؟!نقل قول:
برا من 2-3 بار سرعت اومد شد 300 در بقیه موارد :n02: سرعت 700 بود.نقل قول:
بستگی به لینک هم داره البته،یه شب یه لینک گذاشتم سرعتش 300 بالاتر نمیرفت،از یه سرور دیگه گذاشتم سرعت 700 پایین تر نمیومد.
مودم رو قبل از شروع زمان رایگان خاموش و روشن می کردی؟اولین شب برا من 700 بود،اینطوری کردم شد 250 :|
رو 8 مگ بسته شده.
-نه عزیز من مرکز مخابراتی شما نیستم ولی پهنای باند های وب تو منطقه شما نهایت 4مگ هست(زنگ بزن 1565 ازشون بپرس) ینی اگه 512یا 1مگ بگیری همون4مگو بهت میده...نقل قول:
-این دوستمون هم سرویس 1مگ دارن که براشون 6مگ بسته شده چون پهنای باند های وب تو منطقه المهدی 6مگ هستش.
نه از من مشکلی نداره قبلا هم عکس ازش گذاشته بودم چقدر در همون روز دان کرده بود کلا من مشکلی ندارم حالا دوستان اگر مشکلی دارند ممکنه از شرکت یا مرکز مخابرات باشهنقل قول:
آره درسته اتومات روی 6 مگ هست ولی اگر خط جوابگو باشه بسته به مرکز مخابرات به 8 مگ هم تغییر میدن که از من به همین صورت بودنقل قول:
قبلا مشخصات از داخل مودم هم گذاشته بودم چند صفحه قبل هست که برام روی 8 مگ برای دانلود و 1 مگ برای آپلود بستند
اینم مشخصاتنقل قول:
مث اینکه اوضاع دوباره خراب شده
تایم رایگان سرویس 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت با دانلود منیجر حدود60 :n21:
اره دیشب و همین الان هم اوضاع خوب نیستنقل قول:
سرعت شبانه های وب چطوره؟
تو یک شب میتونی 5 گیگ دان کنی؟
بعد نامحدود هاش چی؟
محدودیت داره یا میتونی تا 1000 گیگ دان کنی؟ ؟؟
برای منم دیشب سرعت تایم رایگان بیشتر از 45 نمیشد!
جالبه که توی ماه اخیر فقط یک روز گذاشتم دانلود، امروز دیدم اینطوری شده. :n29:
دوستان من سرویس 1 مگ نامحدود مخابرات دارم. سرعت دانلودش تقریبا 130 خستش.
امروز متوجه شدم های وب هم سرویس نامحدود داره.
سرعت 1 مگ نامحدود های وب چه جوریه؟ کلا های وب چه جوریه؟ سرعتش خوبه و قطعی نداره؟
آخه از نظر قیمتی هم کمتر و به صرفه تر از مخابراته.
1مگ نامحدود های وب 210 هزار تومنه دوست عزیز کجاش ارزون تر از مخابراته؟؟
این مگه قیمت یک سال نیست؟نقل قول:
نقل قول:
بچه ی کدوم کشوری irani هستینقل قول:
عمو تو یه isp بگو من بتونم شبی 1.5 گیگا دان کنم اون بقیش پیش کش
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
من متوجه منظور شما نمیشم.نقل قول:
من خودم سرعت دانلودم 130 هستش برای یک مگ مخابرات.و مثلا ساعت 12 تا 6 صبح میتونم 2.4 گیگ دانلود کنم.
حالا این چیزی که شما می گی یعنی خوبه یا بد؟ ضمنا من هنوز نفهمیدم اون قیمتها برای ماهیانه است یا سالیانه؟ آخه 200 و خورده ای برای یه ماه خیلی خیلی زیاده. مخابرات خودم ماهی 45 تومنه نامحدود.
پس همون بهترهنقل قول:
داداش قیمت 1 ماهش میشه 210 تومن
سمت های وب نیا
امروز زنگ زدم پشتیبانی
میگم این چه وضعه پینگه آخه ؟ اصلا نمیشه بازی کرد آنلاین
ببو گلابی میگه آقا شما اصلا با ای دی اس ال نمیتونید بازی انلاین انجام بدی !!!
میگه باید اینترنت خیلی پرسرعتی داشته باشی و های وب اصلا نمیشه باهاش بازی کرد
حالت من در اون لحظه :n29:
تا اینو گفت زرتی گوشیو قطع کردم ( پوله مفت ندارم که به شِرُ وِراشون گوش بدم که :دی )
اینا اصلا نمدونن بازیه انلاین چیه ، اون وقت میخوان مشکلاته کاربرها رو رفع کنن ؟ !!
512تایم رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 60kb/s :n21:
دوستان سرویس نامحدود های وب سرعتش الان چجوریه
دانلودش مث محدود سرعت داره؟؟؟؟لطفا لیست کنید ممنون میشم