آره خیلی خوب شدهنقل قول:
Printable View
آره خیلی خوب شدهنقل قول:
برین @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _mci_ir @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Company
رو ریپورت کنید
حتما انجام بدین
پیامش هم اینه
disorders of telegram services.
برین تو other تایپ کنین
Report because of disabling telegram voice call to Iranians
سلامنقل قول:
در منطقه ما 3G رایتل 2 مگ بر ثانیه اکثرا سرعت میدهد
اینم سرعت رایتل ما با IDM
پینگ هم بالای 1000 هست .. شکایت هم اثری نداشته
همیشه همین هست ... در بهترین شرایط تا 150 کیلوبایت میره
اصفهان با مودم B315 و آنتن کامل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه مجبورید از رایتلاستفاده کنید؟! ترابرد کنید به اپراتور دیگه.نقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
من شکایت کردم به 195 از رایتل که چرا منطقه ما بعد از 2 سال هنوز 4G نشده یکی زنگ زد از پشتیبانی برگشت گفت ببینید شما تو پوشش خارجی هستید و ما برنامه داریم و یه مشت چرت و پرت آخرشم توی 195 پررو پررو زد شکایت مردود و توضیح نوشت منطقه مشترک تحت پوشش 3G هست و ما در حال توسعه پوشش هر روز هستیم!!!!!!!!!!نقل قول:
رایتل با اینوضع بعید نیست چند وقت دیگه اعلام ورشکستگی کنه...و با یکی از اپراتورها ادغام بشه
شرکت هایی که میخوان اوپراتور مجازی راه اندازی کنن با رایتل قرارداد بستن از جمله شاتل و بانک سامان
همين الان هم ميگن همراه اول خريدش
حالا چقدر درست نميدونم
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
درودنقل قول:
مجبور که هستم چون حجمی که خریدم اگه ترابرد کنم صفر میشه
برای این اینترنت 220 هزارتومن دادم برای 148 گیگ روز 148 گیگ شب یکساله که 5 ماه ازش مونده
که فکر کنم تا 2 سال دیگم دانلود کنم با این سرعت تمام نشه
سلام
رایتل متعلق به تامین اجتماعی است بعید میدانم ورشکست شود اینقدر پول دارد که بتونه سالها ادامه بده.
بیاید دعا کنیم ورشکست نشه ! هرچه رقابت بین اینها بیشتر باشه به نفع من و شما خواهد بود
رایتل اگه قرار بود ورشکست بشه با شرکت هایی مثل شاتل قرارداد اوپراتور مجازی امضا نمیکرد . پس این بحث ورشکستگی رایتل بی معنیه .
سلام
دوستان من چند وقتی از نت رایتل استفاده نکرده بودم میخوام چند وقتی استفاده کنم طرح هاش یکم عجیب غریب هست اون جوری من یادم بود طرح های سیم کارت دیتاش همیشه بهتر بوده العان تقربا فرقی نداره یا سیم کارت اعتباریش طرحهاش متنوع تره !!!
العان سیم کارت اعتباری طرح 90 روزه 4+4 میده اینترنت پایه سرعتش اونجوری که یادم مونده باشه دیگه فرقی بین حرفه ای پایه نبود ؟؟ درسته
با تشکر
خب شما قبل از اینکه حجم به این زیادی بخرین باید یه امتحان میکردین ببینین سرعت در محل مورد نظرتون چطوره...نقل قول:
سیمکارتتون قاعدتا دیتاست، میتونید آگهی کنید احتمال فروش رفتنش بسیار بالاست.
Sent from my iPhone using Tapatalk
کجا هستی شما؟!نقل قول:
اصفهان قرباننقل قول:
گفتم اگه تهرانی یه قیمت منایب بردارم ازت دیتاشونقل قول:
یه یکساله همین ۱۴۴ گبگ دارم ۳۰ گیگ اخرشه
منم تو ۵۰٪ اف خریده بودم
واقعا مزخرف گرون و بی کیفیت هست
سرور خارجی سرعت از 5 مگابیت به صورت تک کانکشن و یک دانلود بیشتر نمیره اصلا نمی صرفه
من adsl هم دارم که تک کانکشن سرور خارجی و همون سرور مذکور بالا رو 16 مگابیت دانلود میکنه
زنگ زدم میگم این چه وضعیه؟ میگه فلان سرور محدود و ایران رو تحریم کرده
میگم دکتر به صورت همزمان مقایسه دارم میکنم (چون 2 تا مودم دارم یکی 3g/4g دیگری واسه adsl )
تو محدود کردی رایتل دزد! (حالا دو کانکشن همون سرور مورد تستم بگذاری سرعت میشه 10 مگابیت و 3 تا و بیشتر همونه...)
منکه دیگه نمیخرم :n34::n34: بعد واقعا چه گرونه! 12 گیگ درماه با مالیات میده 44 تومان
adsl سرعت 16 مگابیت 10 گیگ با مالیات در ماه میخرم 24 تومان!!!
پوشش 4g رایتلو کجا میشه دید؟ تو سایتش پیدا نکردم.
تا جایی که میدونم توی سایتش پوشش 3G و 4G رو تفکیک نکرده و کلی نشون میده ضمن اینکه در کل ایران ، پوشش 4G رایتل بسیار بسیار محدود هست و عملا انگار که وجود نداره و بیشتر توی تهرانه . میتونید از نرم افزار open signal استفاده کنید تقریبا اطلاعاتش درسته .نقل قول:
خیلی پوشش کمه ترجیح دادن نذارن که ضد تبلیغ براشون نباشهنقل قول:
رایتل فعال خوابه بیدارش نکنید بچم بزارید بخوابه :n26:
Rightel رایتل:
#بسته_هدیه #نیمه_شعبان
هدیه رایتل بهمناسبت نیمه شعبان، 1 گیگابایت اینترنت رایگان، 7 روزه از ساعت 6 صبح الی 12 ظهر
امکان فعالسازی بسته هدیه تنها در روز 22 اردیبهشت.
نحوه فعالسازی:
1- کد دستوری
*142*1*1*2*4#
(ویژه مشترکین دایمی و اعتباری)
2- پیامک عبارت زیر به شماره 2020
• مشترکین اعتباری: on 11698
• مشترکین دایمی: on 12647
• مشترکین دیتا: on 13803
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
Rightel رایتل:
#بسته_هدیه #نیمه_شعبان
هدیه رایتل بهمناسبت نیمه شعبان، 1 گیگابایت اینترنت رایگان، 7 روزه از ساعت 6 صبح الی 12 ظهر
امکان فعالسازی بسته هدیه تنها در روز 22 اردیبهشت.
نحوه فعالسازی:
1- کد دستوری
*142*1*1*2*4#
(ویژه مشترکین دایمی و اعتباری)
2- پیامک عبارت زیر به شماره 2020
• مشترکین اعتباری: on 11698
• مشترکین دایمی: on 12647
• مشترکین دیتا: on 13803
رایتل چون type 2 میده برای بازی انلاین تو ps4 مناسبه به خصوص تو فیفا 17 انلاین
ولی یه چیز که هست پینگش نوسان نداره کاریش میشه کرد که بهتر شه ؟
دوستان شماها دقیقا چرا از رایتل استفاده میکنید؟
تعرفه هاش که از دو اپراتور ده گرونتره
پینگ هم، من با ایرانسل دوتا2 بازی میکنم، 120 با رایتل 280!
آنتن دهی تو شهرم جالب نیست...
دقیقا فلسفه وجودی این اپراتور رو درک نمیکنم
من تو تهران یه مدت استفاده کردم از 4G یک سری رنج آی پی داشت پینگش تا اروپا 90 95 بود تا انگلیس 105 تا 110 و آمریکا هم حدودا 185 البته خیلی باید آی پی عوض میکردی یهو میدیدی 10 دقیقه هی مشغول هستی ولی من که استفاده کردم فقط واسه همین پینگش بود واسه یکی از بازی هام که پینگ پایین تر باشه خیلی بهتر بود وگرنه خون باباش رو میده , سرعت 4G هم حدودا 41 مگ بود من تست کردمنقل قول:
تو حیاط، 4 جی میشد اما تست نگرفتمنقل قول:
پوشش داخلی 3 جی بود
پینگ داغون
ترادبردی بودم، زنگ زدم گفتم چرا اینقدر قیمتا زیاده ؟ گفت.نه زیاد نیست! این سیاست های شرکت ماست که با بقیه فرق میکنه
گفتم خدا حفظتون کنه، فرداش برگشت به ایرانسل زدم، 2 هفته پیش بعد 3 ماه زنگ زدن ، اینترنتتون درست شد؟!
رایتل همچین اس ام اس به من داده:
رایتلی عزیز،
از چهارشنبه (10 خرداد) تا دوشنبه (15 خرداد) هر روز حداقل 7 دقیقه (خارج از بسته) با مشترکین سایر اپراتورها یا رایتلی های دیگر مکالمه کنید و سه گیگابایت اینترنت در روز چهارشنبه (17 خرداد) هدیه بگیرید.
هدیه مذکور برای 7 روز و در ساعات 6 صبح تا 12ظهر قابل استفاده خواهد بود. «رمضان مبارک»
این برنامه، برنامه رسمی رایت هست ؟
Sent from my P024 using Tapatalk
این برنامه، برنامه رسمی رایتل هست ؟
Sent from my P024 using Tapatalk
بلهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
اینم از رایتل نسل چهار تهران کته عالیه
تمامی دوستان حتما به آدرس زیر مراجعه نمایند.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
بسته های جدید رایتل به مناسبت عید فطر:
واقعا چه قکری میکنه رایتل با این قیمت هاش اونم تازه طرح ویژش هستنقل قول:
منم اومدم همین رو بگم
اینا عملاً ملت رو مسخره کردند
یا نمیدونن تنوع چیه یا نمیدونن قیمت چیه
همچین فلش گنده ی قیمت رو قرمز رنگ کشیده یکی ندونه فکر میکنه چه خبره :n19:
اینا از روز اول گفتند سیمکارت های دیتا برای کسایی که میخوان اینترنت داشته باشند و صرفه جویی کنند و ...
حالا بسته های بلند مدت سیمکارت دیتا هیچ فرقی نکرده.
نه از لحاظ قیمت نه از لحاظ تنوع.
144 گیگ اینترنت روزانه رو به زور 144 گیگ شبانه ( که من به شخصه به هیچ دردم نمیخوره) 408هزار تومن می کنند توی پاچه ی ملت.
هیچ وقت هم کم نمی کنند. فقط یکی دو بار توی نمایشگاه به همراه سیمکارت با تخفیف دادند.
ای کاش فقط بسته هاش گرون بود...پوشش اینقدر ضعیف و بدرد نخوره که گوشی میخواد اتیش بگیره...بعد از رومینگ ملی کلا بیخیال شده پوشش رو...توسعه فورجی به بقیه شهرها هم که هیچی
من کشته مرده لیست پوشش شهرهای 4 جی ام :دی :n02:
رایتل دیگه نابوده.سرنوشتش مشخصه مثل تالیا میشه.مقصر هم خودشه.نه بسته متموعی.نه پوشش درستی.نه سرعت درستی.نه خدمات درستی.نه تنوع بسته اینترنتی و....... گرانتل فرسوده