"پنج چيز است كه در هر كس نباشد اميد چيزى از دنيا و آخرت به او نداشته باش:
كسى كه در نهادش اعتماد نبينى،
كسى كه در سرشتـش كرم نيابـى،
كسـى كه در خلقش استـوارى نبينى،
كسى كه در نفسش نجابت نيابى و
كسى كه از خدايش ترسناك نباشد."
امام رضا (ع)
Printable View
"پنج چيز است كه در هر كس نباشد اميد چيزى از دنيا و آخرت به او نداشته باش:
كسى كه در نهادش اعتماد نبينى،
كسى كه در سرشتـش كرم نيابـى،
كسـى كه در خلقش استـوارى نبينى،
كسى كه در نفسش نجابت نيابى و
كسى كه از خدايش ترسناك نباشد."
امام رضا (ع)
واقعیت تأملبرانگیزی است که در همه جای دنیا اکثر کودکان دنبالهروی دین پدر و مادرشان میشوند تا هر دین موجود دیگری.
-ریچارد داوکینز
"از دوستى با احمق بپرهيز،چرا كه مى خواهد به تو نفعى رساند اما دچار زيانت مى كند،
از دوستى با بخيل بپرهيز ، زيرا آنچه را كه سخت به آن نياز دارى از تو دريغ مى دارد،
از دوستى با بدكار بپرهيز، كه با اندك بهايى تو را مى فروشد و
از دوستى با دروغگو بپرهيز كه به سراب ماند: دور را به تو نزديك و نزديك را دور مى نماياند."
امام علی (ع)
به شخصي كه لباس گرانمايه داشت و حرفهاي بيهوده مي زد، گفتند يا لباس خود را مانند سخنانت كن يا سخنان خود را مانند لباست.((فيثاغورث))
"بار مسئولیت خود را خودت باید بر دوش بگیری و اگر از انجام وظیفه شانه خالی کنی دیگری بار مسئولیت تو را حمل نخواهد کرد ."
امام صادق (ع)
يك بطري كه تا نيمه آب داشته باشد، از نظر يك فرد خوشبين نيمه پر است، اما از نظر يك فرد بدبين نيمه خالي به شمار مي رود.
((جرج برنارد شاو))
با مشکلات می جنگیم که به آسایش برسیم ، وقتی به آسایش رسیدیم آسایش را غیر قابل تحمل می دانیم.بروکس آدامزحقیقت مانند آب دریا است چون نمک آب دریا زیاد است تشنگی را رفع نمی کند. اگر حقیقت آدمی تحریف شود مثل آب شور دریا خواهد بود که تشنگی اش را رفع نخواهد کرد .فردریش نیچهگر دیگران را با زیباترین منشها و صفات بخوانیم چیزی از ارزش ما نمی کاهد بلکه او را دلگرم ساخته ایم آنگونه باشد که ما می گویم .اُرد بزرگ
"به راستی پردیدترین دیده ها آن است که در خیر نفوذ کند،
شنواترین گوشها آن است که یادآوری را بشنود و از آن سود برد و
سالمترین دلها آن است که از شبهه ها پاک باشد."
امام حسن (ع)
هميشه شديدترين گونه ي استبداد از افراطي ترين گونه ي آزادي به وجود مي آيد.
((اسپينوزا))
انسانها نه به نسبت تجربه هاي خود، بلكه به نسبت ظرفيتي كه براي تجربه كردن دارند عاقل هستند.
((جرج برنارد شاو))
اگر نيت يكصد ساله داريد انسان تربيت كنيد.
"امیر کبیر"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"گفتار حکیمانه را از هر کسی یاد بگیرید، ولو که گوینده ی آن از نظر مذهبی گمراه باشد."
امام علی (ع)
چيزي كه در زن مرا تسخير مي كند مهرباني اوست، نه روي زيبايش؛ من زني را بيشتر دوست دارم كه مهربانتر باشد.
((ويليام شكسپير))
هيچگاه واقعيت را در شعار هاي خود خلاصه نكنيد.
اسلوگان
بنده آنی که در بند آنی.
ابوسعيد ابوالخيرمن ميخوهم كاملا شبيه يك درخت باشم.ميخواهم همواره نمو كنم.از بالا ميوه هايي داشته باشم و از پايين با استحكام روح و ريشه خود را در اعماق زمين فرو برم تا بتوانم بزندگاني عملي خود روش و نيرويي بدهم.
بتهوون
"كسى كه اسير عادتهاست به درجات بالا نمی رسد."
امام علی (ع)
هر چيز را نگهبان بيشتر باشد استوارتر گردد؛ مگر راز كه نگهدار آن هرچه زياد باشد آشكارتر گردد
افلاطون
انسان خوشبخت آن کسی است که حوادث را با تبسم
و اندکی دقت بعلت وقوع آن تلقی وقبول نماید . . .
(مترلینگ)
.
.
.
نظر ی که دیگران نسبت به شما دارند مشکل خودشان است نه شما . . .
( الیزابت کوبلرروس)
.
.
.
کسی که به پشتکار خود اعتماد دارد، ارزشی برای شانس قائل نیست . . .
(مثل ژاپنی)
هیچ كس دوست ندارد كه بمیرد حتی آنهایی كه ميخواهند بمیرند و به بهشت وارد شوند.
استیو جابز
در اين دنيا هيچ كس نمي داند كه در پشت پرده ظاهري حوادث چه مي گذرد. امروز به خوبي بر من ثابت شده كه درباره هيچ چيز نبايد از روي اسناد و ظواهر قضاوت كرد.
((فرانسوا ولتر))
استیو جابز:
یادتان باشد که زمان شما محدود است، پس زمانتان را با زندگی کردن در زندگی دیگران هدر ندهید.
هیچ وقت در دام غم و غصه نیافتید و هیچ وقت نگذارید که هیاهوی دیگران صدای درونی شما را خاموش کند.
استیو جابز:
لحظه اي که من ترك تحصيل کردم به جاي اين که کلاس هايي را بروم که به آن ها علاقه اي نداشتم شروع به کارهايي کردم که واقعاً دوستشان داشتم.
مشتاق بمان , نادان بمان !
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
استیو جابز:
به خاطر داشتن این که بالآخره یک روزی من خواهم مُرد، برای من به یک ابزار مهم تبدیل شده بود که کمک کرد خیلی از تصمیمهای زندگی ام را بگیرم چون که تمام توقعات بزرگ از زندگی، تمام غرور، تمام شرمندگی از شکست، در مقابل مرگ رنگی ندارند.
استیو جابز:
مرگ واقعيت مشترك در زندگي همه ي ما ست.
شايد مرگ بهترين اختراع زندگي باشد چون مأمور ايجاد تغيير و تحول است. مرگ کهنه ها را از ميان بر مي دارد و راه را براي تازه ها باز مي کند.
==========================
پینوشت:
دوستان من وقتی این جملات استیو که در آخرین سخنرانی اش در دانشگاه استنفورد ایراد شده را تایپ میکنم، حس سنگینی خاصی بهم دست میده.
که چرا ما تا دیگران زنده هستند قدر آنها را نمیدانیم.....
ازقضاوت كردن دست بكش تاآرامش راتجربه كني.
(ديپاك چوپرا)خداوندمارابراي خودش آفريده.پس قلبمان آرام نميگيرد مگروقتي اورابه ياد آوريم.
(سنت آگوستين)دوست واقعي كسي است كه دستهاي تورابگيرد ولي قلب تورالمس كند.
(گابريل گارسيا ماركز)
فرمانروایان با تجربه از همان چشمه ایی می نوشند که مردم را سیراب می کند . . .
(حکیم ارد بزرگ)
آدمی را امتحان به کردار باید کرد نه به گفتار ، چه بیشتر مردم زشت کردار و نیکو گفتارند . . .
(فیثاغورث)
مستمند کسی است ، که دشواری و سختی ندیده باشد . . .
(حکیم ارد بزرگ)
" لازم نیست گوش کنید، فقط منتظر شوید . حتی لازم نیست منتظر شوید ، فقط بیاموزید آرام و ساکن و تنها باشید. جهان آزادانه خود را به شما پیشکش خواهد کرد تا نقاب از چهرهاش بردارید انتخاب دیگری ندارد؛ مسرور به پای شما در خواهد غلطید ."فرانتس کافکا
" گنجی که در اعماق نامحدود شما حبس شده است ، در لحظه ای که خود نمی دانید ، کشف خواهد شد " .جبران خلیل جبران
"اگر جانت در خطر بود بجای پنهان شدن بکوش همگان را از گرفتاری خویش آگاه سازی."ارد بزرگ
بعضی وقتها زندگی مثل سنگ توی سر شما ميكوبد ولی شما ایمانتان را از دست ندهید.
استیو جابز
*روحش شاد*
اشکی که هنگام شکست میریزیم
همان عرقی است که هنگام تلاش نریختیم . . .
...
به اندازه ی باورهای هر کسی ، با او حرف بزن
بیشتر که بگویی تو را احمق فرض خواهد کرد . . .
...
ظر ی که دیگران نسبت به شما دارند مشکل خودشان است نه شما . . .
( الیزابت کوبلرروس)
همانند درد جسمانی، اگر با درد عاطفی نیز برخوردی احمقانه داشته باشیم، ضربهها همچنان ادامه خواهند یافت....
اندرو متیوس
هیچ جنگی غیرانسانی تر و ننگ آورتر از جنگ های متعصبانه ی مذهبی و تنفرآور حزبی، که در داخل یک کشور شعله ور می شود، نیست.
"فردریش شیلر"
"دشمنترين دشمنان آدمي غضب و شهوت اوست،
آن كس كه بتواند اين دو غريزه سركش را مهار كند و آنها را به فرمان خود درآورد، مقام عظيمي دارد و ميتواند به اوج انسانيت برسد."
امام علی (ع)
مشکل اکثر مردم این است که به جای اینکه با استفاده از عقل و منطق
فکر و تحلیل کنند، مبتنی بر امید ها، ترس ها و آرزوهایشان فکر
می کنند.
------------------------------------------------------------
ویل دورانت
حاضرم به هر كاري دست بزنم. براي من رنج و ناراحتي گذرا به هيچ روي مسئله اي نيست، به شرط آنكه احساس كنم اين تجربه تازه مرا به سطح جديدي سوق مي دهد. من شيفته ناشناخته ها هستم و تنها راه دستيابي به ناشناخته ها، شكستن موانع است.
((دايانا نياد))
وقتي انسان اعتبار خود را هزينه مي كند، نمي تواند رهبر بماند.
((جان ماكسول))
"مرد با ایمان خود را در زحمت و رنج قرار میدهد و مردم در پرتو وی در آسایش و راحتی به سر می برند ."
امام علی (ع)
"انسان شکیبا پیروزی را از دست نمی دهد، هر چند زمان آن طولانی شود."
امام علی (ع)
زنی یکبار با من چنین گفت: درست است که من عهد زناشوئی را شکستم،
اما این زناشوئی بود که اول مرا شکست.
-----------------------------------------------------------------
فردریش ویلهلم نیچه
"هیچ امری را نپذیر مگر آنکه خودت را شایسته ی آن بدانی."
امام حسین (ع)
بت ها شکستنی بودند و باورها ماندگار ... چه ساده دل بود ابراهیم.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
فردریش نیچه
برخی می پرسند اعلم کیست؟ بنده به ایشان می گویم ببینید علم(پرچم) دست کیست؟
چون اگر خدایی نکرده علم بیفتد، آنوقت نه اعلم می ماند و نه غیر اعلم.
آیت الله حق شناس(رحمت اله علیه)
غم قفس به کنار،آنچه عقاب راپیرمیکند پرواز زاغ بی سروپاست.دکترشریعتی
آدم ها ديگر وقت شناختن هيچ چيز را ندارند . همه چيز را ساخته و آماده از فروشنده ها مي خرند . ولي چون كسي نيست كه دوست بفروشد آدم ها ديگر دوستي ندارند ...
آنتوان دو سنت اگزوپري
روش جوک گفتن من این است که واقعیت را بگویم، واقعیت خندهدارترین لطیفه دنیا است.
-------------------------------------------------------------------------------------------
جرج برنارد شاو
مردي را كه آماده آموختن است تعليم ندادن، انساني را به هدر دادن است، مردي را كه آماده آموختن نيست تعليم دادن، سخن به هدر دادن است، خردمند نه انسان را به هدر مي دهد و نه سخن را.
((كنفوسيوس))
مي توان در ظرف دو سال يك كارخانه ذوب آهن ساخت، ولي براي تربيت يك مدير براي اين صنعت بايد بيست سال وقت صرف كرد.
((جواهر لعل نهرو ))
شکست باید انرژی خفته را بیدار کند.رومن رولان
ابله ترین دوستان ما، خطرناک ترین دشمنان هستند.سقراط
تنها پشیمانی را باید بخشید که بر اشتباه خود آگاه شده و آن را بر زبان جاری می سازد .حکیم ارد بزرگ
در برف ، سپیدی پیداست . آیا تن به آن می دهی ؟ بسیاری با نمای سپید نزدیک می شوند که در ژرفنای خود نیستی بهمراه دارند .حکیم ارد بزرگ
آیا همه باید به یک اندازه داشته باشند ؟! پایگاه مردمی همه آدمیان باید برابر باشد ؟! کسانی که اینها را می گویند یا ابلهند و یا گرگانی هستند که پوستین گوسفند به سر کشیده اند . آنگاه که عده ایی شب و روز برای رشد و بالندگی سرزمینشان تلاش می کنند از همه چیزشان می گذرند هزاران هزار نام ناشناخته در وادی های گوناگون از کیان کشور ، آزادی و مردم خویش با سینه ایی ستبر نگهبانی می کنند را چگونه می توان با کسانی یکی نمود که تنها موارد با اهمیت زندگی آنها ; زمان خواب و خوراک ، دیدار دوستان کوچه و بازار ، آخرین فیلمی که بر پرده سینماست و یا چشم و ابروی دیگری ا ست....حکیم ارد بزرگ
میدانید چه چیز را بیش از همه تحسین میکنم؟ این که زور نمی تواند چیزی بنیاد نهد. در دنیا فقط دو قدرت وجود دارد .سر نیزه و اندیشه. سرانجام سرنیزه مغلوب اندیشه می شود.
--------------------------------------------------------------------------------------------
ناپلئون بناپارت